חברים

RevitallicA

New member
חברים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

אם כבר נפרדים, שיהיה בסטייל...
כנראה,אחרי החג אני עוזבת את הפורום... ופשוט רציתי לאמור שלום כמו שצריך... אז תמשיכו להנות מהפורום, ומהמנהלת המבריקה שיש לכם... והמון הצלחה
ואוהבת נורא
רוי
ל.

רויטלוש ../images/Emo24.gif ../images/Emo98.gif

תודה על לקיחת הפורום לניהולך, ושיהיה
בניהול הפורומים האחרים שלך, ובכל אשר תלכי...

edlessme

New member
ביי ביי...

נתגעגע אלייך הו נפש אמיצה אשר אותנו מהבוץ חילצה מהתהום העמוקה של פורום ללא מנהל... וכולנו מאחלים לך שירות נעים... לא משנה איפה את... אלא אם כן את במצ"ח... כי אז.. את רעה.. ואז.. אנחנו לא נאהב אותך... טוב.. נאהב אותך.. אבל פחות..

RevitallicA

New member
חחחחחחחחח../images/Emo70.gif

חברה טובה שלי במצ"ח... למה כ"כ שונאים אותם?! אז זו משטרה צבאית...אז מה...?
זה לא שהם אישית מניאקים...

edlessme

New member
טוב... בטון רגוע יותר...

ההודעה הקודמת נמחקה.. אז בוא נכתוב מה שרצית לכתוב בלי לקלל... (היא לא הייתה כולה קללות או משהוא כן?)... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, זה לא שהם רישעים קטנים עם קרניים בגודל של רוטווילר כל אחד, זה לא כאילו שהם הופכים להיות החבר הכי טוב שלך ואז פתאום מפילים אותך, לאאאאא זה לא כאילו שהם צי של מלשנים.. מה פתאום... מי שונא אותם בכלל... אני אישית מת עליהם ויש לי חתימות של שמונה מהם...

edlessme

New member
נכון.. מחריכים אותם...

ברגע שהם נכנסים לבקום מחכה להם איש עם רובה גדול גדול ואומר להם "@$%#, אם אתה לא הולך לדפוק את כל מי שאנחנו אומרים לך לדפוק אז אני משחיל בך 18 קליעים ועוד אחד לשנה הבאה..." ואח"כ... כשהם דופקים אנשים האיש הזה גם עוקב אחריהם לתוך השירותים, שמה הוא מכה אותם נואשות כל שבוע שהם לא מביאים לו איזה סטלן חדש...

נפרדנו כך... הייתה דממה...

אבל את תמשיכי לכתוב כאן, נכון?
בכל מקרה, שתהיה לך הצלחה בהמשך הדרך, ובשאר הפורומים שאת מנהלת.

RevitallicA

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

אני בהחלט אשתדל
זה די תלוי בכל כמה זמן אני אחזור הבייתה...

למעלה