חברים...

חברים...../images/Emo9.gif

אני ממש מתרגשת אני טסה יום שני הקרוב ואני מרגישה כ"כ לא יודעת על מה לשים דגש ואני משקשקת מפחד..... אנשים אבאלה.....

•BluEyeS•

New member
מסע מוצלח!

אפחד לא יודע ממש מה מצפה לו שם וכל אחד מתמודד בדרך שונה... את הולכת ללמוד המוןןןן, ולהכיר אנשים באמת ולעומק... אני מקנאה
בהצלחה!

יהיה בסדר אני בטוח שיהיה מסע מוצלח

מרגש ושיהיה משמעותי לא לשכוח אחרי שאת חוזרת לבוא לשתף אותנו!!! טיסה נעימה ושוב מסע משמעותי!

Lp Fairy

New member
דונט וורי

טודו טו דו טודו בי הפי..[= שיהיה לך מסע מוצלח!! תירגעי...תנשמי..ואל תארזי מזוודה 3 שעות לפני כמו שאני עשיתי! תקחי איתך מחברת ועט...תכתבי שם את כול הרגשות של כול יום ויום.. וכמובן אל תשכחי לחזור עם חוויות.. ו..אם יש מקום במזוודה...אני יכולה להציע את עצמי!! אני מאוד קומקטית!! אני יהיה בשקט שאפילו לא תרגישי אותי..חחח שיהיהלך מסע מוצלח..[=

•BluEyeS•

New member
חחחח גמני ארזתי 3-4 שעות לפני!

כלומר לא אני, אמא
היא הציעה את עצמה!

Lp Fairy

New member
חחחח

אני 3 שעות לפני בכלל התכוונתי לא לנסוע וחברות שלי היו אצלי כדי להיפרד והכול...ורק אז התחלנו לארוז והיא דוחפת בגדים למזוודה ואני מוציאה אותם...חחח

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif בשעה טובה ומוצלחת../images/Emo9.gif

אין לך ממה לחשוש, אני מקווה שיהיה לך מסע מוצלח
וכמובן, אשמח אם תחזרי לספר חוויות.

morgold

New member
אחח זה טיול חבל על הזמן! אני אישית

נהניתי וגם למדתי ממנו הרבה ולא מתחרטת על אף רגע שהייתי שם הייתי שמחה לחזור על זה שוב אבל כבר אין טעם...אולי כשאהיה גדולה (ליתר דיוק אמא) אסע שוב. תחזרי עם חוויות,תכתבי...תעשי כל מה שעולה על דעתך!! בהצלחה

mayamoreno2001

New member
בהצלחה

יווווו אני רוצה שוב... אפשר לבוא איתך כאילו אני יכולה להיכנס במזוודה פליזזזז. אני מתכננת..... חחח שיהיה לך מסע מוצלח תפיקי תמיטב שבו.

למעלה