חברים

• פותח הנושא olli3
  • פורסם בתאריך

olli3

New member
מנהל
חברים

ממזמן לא הייתי כאן, גודש תנועה? גודש בחזה לפני מחזור? גודש בחזה אחרי מחזור? גודש בחזה במחזור? לא, לא ולא ותמיד יש גודש :) טוב לא באמת תמיד אבל יוצא ככה לפעמים. אז גודש יענו עומס בלימודים... והשאר ברור נחמד לראות את הפורום פעיל +- אבל גם זה משהו.. מקווה לבקר כאן יותר...

sahar2003

New member
החזרת?! ../images/Emo2.gif

איך הכל טוב? שמח לשמוע שזה לימודים שמפרידים בינך לבין הפורום. וכן כמו שאתה רואה כולם עמוסים. יניב - כל חצי שעה משחרר עריכה חדשה. ווקסמן - יוצר בלי הפסקה. שלומי - בדיזייר. תומר - עדיין במקושרים
תתקדדדדדדם
והשאר..... מדי פעם זורקים שאלה או שתיים על איזו גירסא...

olli3

New member
מנהל
לפעמים טוב ולפעמים רע

אני בן אדם של קפיצי לי קפוץ.. לשבת ללמוד לבד גורם לי הרגשה רעה.. אם אני לומד עם חבר אז אין בעיה.. אבל לבד אני פשוט מנסה לחשב כמה זמן יקח לי בנפילה חופשית מהחלון במקום איזה תרגיל פיסיקאי כזה או אחר. אני לא במקושרים ולא בפייס.. התקדמתי לגמרי ומנטרל הזמן שנקרא רשת חברתית.. בה אתה קובע עם אנשים לדבר בה במקום להיפגש אחד על אחד. זה מיותר דבילי ופשוט לא ברור לי בתור בן אדם.. יען ו... אני בן אדם לכל מי שהיו לו ספקות. האמת אני חלוד במה שקורה בתחום המוסיקלי, כן כן היו כמה ימים שבהם לא האזנתי לשום דבר וגם לא לדבר מה???!?? (יענו דברים שאנשים טוענים שהם מוסיקה אבל אני טוען שלא חחח). ואם יניב קורה כאן אז שישלך לי את מה שהוא רוצה במסן או מכאן.. אני מקבל עדיין דואר פייס על עדכונים אבל כמובן אין אפשרות לצפות בתוכן.

למעלה