חברים....

Synthetic mE

New member
חברים....

(לא שלי זה מה שבטוח...) מה שלומכם? מה איתכם? *גיתית חוטפת את רוח החוליה החלשה* איזו מן חרפה אתם? איזו מין בושה? אתם קוראים לעצמכם פורום? אני, לא הייתי קוראת לכם פורום!! תגידו לי, מה פה קורה פה? דברו אלי (אפשר בפרחים אהוביי...) :) יומטוב ואז מה אם דריה מתה, יחד נעזור לה לחזור לחיים!!! יש לי רעיון.. כל אחד ישרשר למה הוא באמת מתגעגע בסדרה...

Synthetic mE

New member
ואני אתחיל...

מפיסטו וחבריי שדיברו איתי מעט יצפו שאומר שאני מתגעגעת לדריה עצמה (האלילה האלמותית שלי...) אבל לא... אני מתגעגעת למר תומאס!!! בהחלט... אז מה אם דריה גנבה אותו היישר מבין טלפייה האומנותיות של ג´יין, הוא עדיין הה משהו מיוחד... למעשה אני מתגעגעת אליו ואל הקירות המרופדים בחדר של דריה.. (יבוא יום וגם במחלקה שלנו יהיו כאלה!!!*^%) קדימה.... שרשרו... בשבילי?

eorion

New member
בקשר לקירות

אני הייתי לרפד את הקירות שלי כך, אבל זה סןפר יקר, מה שמצביע על העובדה שדרים לא עניים/מפונקת/עבדה בנדי נדי נדי סוטופיד עוגילדי world 3 שנים/עבדה בקברנות, ואמא הרגה אנשים בישביל העבודה. אני הכי מתגעגע ל?... ... לא יודע, למה צריך להתגעגע? אם אפשר להורידה קבצי דריה הישר מהאיימש? ולצרוב אותם עם ביביס ובאט הד דו אמריקה? ואפרופו beavass & butthead איך קוראים לפרק, שהם בחוג נגרות, ומעבירים דברים על המסור הגדול... ואז אחד מהם מעביר תאצבע... ואז השני מחטט אם זה באף? אם אתם יודעים את השם אשמח לדעת...

E l i a n

New member
אני אגיד לך למה להתגעגע..

אנחנו בפורום לא בעד הורדת קבצים לא חוקיים, ומהאיימש,אם לא ידעת, זה לא חוקי. אני לא אומרת לך שאתה חייב להקשיב לי, אבל לפני כמה הודעות בפורום, המנהלת ביקשה בפרוש לא להתעסק ולדבר על תוכנות לשיתוף קבצים, שכן זה לא חוקי, ומערכת
נגד זה.. אז עדיף להתגעגע ולא לפעול באופן לא חוקי. או..שזו רק דעתי ודעת המנהלת של הפורום..? *מצפה לתגובות*.. אליאן. מנסה לשמור על החוק,על הסדר ועל הרוח הטובה

eorion

New member
טוב מצטער

אבל... אהה... לא משנה אין לי שום דבר להגיד נגדך זה לא אומר שאני אפסיק להוריד סליחה... המטרה מקדשת את האמצעים! זהו!

ailag

New member
הסיבה שהקירות מרופדים

היא שלפני שהם עברו לבית ההוא, היה גר משוגע בחדר הזה. אם אני זוכרת נכון. ניסינו לעשות את זה בצבא, עם כריות פלסטיק מלאות באויר, אבל צריך המון. בסוף השארנו אחת, ודפקנו בה את הראש בסיטואציות המתאימות.

ailag

New member
להפך

טיפוס כמו דריה היא אחד מהשפויים היחידים שעוד נשארו, בתלוי בזוית הראיה שלך. ואגב שפיות, ראית את הפרק שמשפחת מורגנדורפר יוצאת לטיול ביער? ואוכלת תותים?

למעלה