חברים...

itaig99

New member
חברים...

הורדתי מאימיול (נכון שזה לא יפה אבל אני עני..) את ההופעה של גילמור שני חלקים באיכות פצצה .. עכשיו אני לא יודע איך ממש לקרוא להופעה הזאת כי היה לי נורא מוזר לראות אותו לבד ומבצע כל מיני שירים עם אקוסטית בקיצור היה ממש מוזר.. (pink floyd unplugged אפשר לומר) אם עוד אנשים ראו פה תגידו מה אתם חושבים על ההופעה הזאת

meandmeandme

New member
../images/Emo46.gif

אנשים שמורידים שירים אני עוד מבין, שומעים, מתרשמים וזהו. אבל להוריד הופעה שלמה?!?! לא יפה... ולהיות עני זה לא תירוץ אני בטוח שיש אנשים הרבה יותר עניים ממך שעדיין לא מורידים שירים או הופעות.
אני יודע שאם אני יגיד לך לא להוריד אז זה לא ממש יזיז לך ואולי אפילו תתחיל להוריד יותר. אבל תחשוב קצת עם עצמך אם זה הוגן, אני מקווה שתגיע לאותה מסכנה כמוני. עוד בקשה קטנה: לכל מי שקורא את ההודעה הזאת, אני לא רוצה שזה יהפוך לעוד שירשור "כן לצרוב" "לא לצרוב" אז לא להגיב בצורה הבאה. תודה. אממ.. בקשר להופעה: פעם ראשונה שראיתי אותה הייתי קצת בהלם ולא ממש התחברתי. הוא באמת שינה הרבה מהשירים ואולי אפילו גרע מכמה (השיין הראשון זוועה). אבל בסך הכול זה מרענן ומחדש. לא משהו גאוני. אבל זה בהחלט שווה צפייה. אפשר לקרוא לזה פינק פלויד אנפלגד. רק שזה לא פינק פליוד. אז מה דעתך על: "דיוויד גילמור עם הרכב חצי אקוסטי עושה שירים של פינק פלויד עם כרס וכאב גב אבל זה לא משנה כי הוא חמוד? אה.. ויש לו בסיסט כלי"
יום נעים

אהלן לך!על-אף שביקשת שלא להגיב

חייבת לומר כמה דברים.... תראה כשמדובר על הוגן או לא הוגן אני מבינה את הצד שלך ואת צד האומנים שלא לדבר על איכות המוסיקה עצמה.... אבל דיסק שעולה 90 ודיוידי שעולה 150 שקל לפי דעתי מצדיק כל הורדה בלתי חוקית אז כשאתה מדבר על הוגן או לא הוגן תתחשב גם בזה. אני מבטיחה לך שאם דיסקים היו עולים 30-50 שח לא הייתי שוקלת בכלל לצרוב.. ודרך אגב מעטים האנשים שמורידים שירים להתרשמות רובם כן מורידים לצמיתות מי שרוצה להתרשם הולך לטאוור רקורדס ומאזין לשירים שם ומקבל את כל ההתרשמות שהוא צריך... פשוט אנשים לא אומרים לך כי יודעים שאתה נגד . אתה לא מוריד שירים מתוך עיקרון מסויים אני מורידה שירים גם מתוך עיקרון מסויים... אני חושבת שאתה ואנשים כמוך פשוט יצטרכו לקבל את זה כמו שאני מקבלת את העובדה שאתה קונה דיסקים! מצטערת אם זה נשמע כמו התקפה פשוט ההערות האלה כבר מתחילות להציק! תהיה בריא מאיה

לא חיפשתי להצדיק את עצמי לפניך

אגב אם אתה לא מעוניין לפתוח על זה דיון אל תעלה את הנושא!

Nir of GondoliN

New member
בכלל גילמור הוא קצת אנפלאגד

הוא יושב כל הזמן בגלל שכואב לו הגב? איזה זקן.

meandmeandme

New member
לא לא...

זה לא מוכח או שהוא אמר את זה בראיון או משו כזה. סתם משו שאני וחברים שלי צחקנו על.

Marmaduke

New member
אוקי אז..

בשביל להבהיר את הנקודה שלי.. רק להבהיר.. אז אני מוריד כל דיסק או הופעה לפני שאני קונה ואם אני מחליט שזה שווה קנייה אני חוסך והולך על זה בהחלט!! עכשיו בגלל שמדובר בפינק פלויד שבהם בדרך כלל אני לא עושה חושבים וקונה מייד פשוט המון אנשים אמרו לי שזאת הופעה קקה והייתי חייב לראות בעצמי ועכשיו כשאהבתי את ההופעה אני בהחלט מתכוון לקנות אותה כשיהיו לי משאבים..

Marmaduke

New member
ואגב..

אני בכלל לא מבין מה שונה להוריד דיסקים מלהוריד הופעה שלמה!!! כאילו שלהוריד הופעה זה דבר נבזי ושפל ולהוריד שירים זה בסדר כי כולם עושים....? באמת לא הבנתי תהבדל

adiville

New member
במקרה שלי.....

כבר ראיתי כמה שירים מההופעה של פולס און-ליין אבל זה לא אומר שאני לא אקנה את ה-DVD כי חשובה לי האיכות. אין מה להשוות בין משהו שמורידים באינטרנט ל-DVD או CD.......

למעלה