חברים,

E l i a n

New member
חברים,

תסתכלו עכשיו בערוץ 2, יש תוכנית עם נימרוד. לא נראה לי שהוא ישיר, אבל אפשר להנות גם מהחיצוניות שלו. לא?
נדבר על זה מחר. אחרי המתכונת בפילוסופיה. בהצלחה לי ובהנאה לכם. שבוע אחלה! אליאן.

E l i a n

New member
ובכן, היה די ברור..

שהמזרחית ינצחו, וגם לדעתי זה טיפה יותר ישראלי מהרוק.. למרות שלקבוצה של נימרוד היה אחלה ביצוע ל"יו יה"..לדעתי לפחות.
ידעתם שנימרוד מכבד את זוהר ארגוב, ואף ביצע 'קאבר' לשיר "את לי לילה" של בועז שרעבי? כך שהשד "מזרחית" אינו נורא כל כך כמו שאני חושבת בדר"כ..
לילה טוב לכולם ואחלה שבוע! אליאן.

ZVI Z

New member
זה באמת היה ברור

המזרחי יותר ישראלי,אין מה לעשות,זה אולי לא טוב אבל כמו שטומי לפיד אמר ועורר סערה שבעיני קמה על לא דבר-יותר משכבשנו את טול כרם ,טול כרם כבשה אותנו. אבל יכלו לבחור שיר יותר טוב מיו יה.

E l i a n

New member
דברי חכמה אמרת, צבי.

מוזיקה ישראלית היא מוזיקה ישראלית. העיקר שהיא לא נצרבת או נקנית בדוכנים פיראטיים. אני אשמח אם תזכיר לי באיזו פרשה של טומי לפיד מדובר. אם אתה היית יכול לבחור את השיר אותו קבוצת ה"רוק" היו שרים, במה היית בוחר? ו.. האם לדעתך הנציגים שנבחרו אכן מתאימים להיות מייצגים את הרוק הישראלי? =אליאן=

ZVI Z

New member
ממש ממש לא

סי היימןבמילה 1-לא ונמרוד וטל שגב?זה כבר הרבה יותר הגיוני. איזה שיר?..אממ לא יודע..אבל לא יו יה. טומי לפיד לפני כמה חודשים עלה לשידור בגל"צ מיד אחרי שיר של עמיר בניון ואמר על השיר-יותר ממה שכבשנו את טול כרם,היא כבשה אותנו.יענו שהתרבות שלנו מושפעת מהערבים.בזמנו זה עורר סערה גדולה.

E l i a n

New member
מנסה לחשוב..

מה דעתך על שלמה ארצי, אביב גפן ו..נימרוד, כמייצגי הרוק בארץ? סי היימן היא כן רוק, אבל וואו..אף אחד לא מכיר אותה כבר, חח.. אני לא יודעת, יו יה הוא נחמד, לא רוקיסטי מידי, ולא רך מידי. הי, יכלו לבצע את "זה כל הקסם"
חח.. -אשליות- מה דעתך על הביצוע של "הפרח בגני" שהיה? אני לא יודעת למה הביאו לשם את אביבה..היא כמו סי היימן אצל הרוק..'ענתיקה' כזאתי, לא יודעת.. *מה דעתך האישית על מה שטומי לפיד אמר?* :) אליאן :)

למעלה