חברים...

yuli c

New member
חברים...

רק היום גיליתי שיש פורום לזמרת הענקית הזאת שהוא אוהבת כבר כמה שנים. בטח אתם שואלים את עצמכם מה אני ערה בשעה כל כך מוקדמת אז אני בעבודה ומתוך שיעמום עברתי על רשימת הפורומים וגיליתי שיש פורום לזמרת הענקית הזאת! :)))

Ne§t£A Gi®L

New member
ברוכה הבאה יאלדע!:)../images/Emo108.gif

לפי מה שהבנתי את כבר ממש לא יאלדע
ספרי קצת על עצמך...:) ברוכה הבאה! [|לירי_בדילאיי|]

yuli c

New member
שלום שלום!!!

אני בת כמעט בת 18 פלוס (כמעט 19) מגבעתיים. אוהבת את אנוק מאז שראיתי את הקליפ הראשון של nobody's wife ב-97 יש לי את שלושת האלבומים שלה (מודה שאת השלישי פחות אהבתי) שמחה לגלות שיש פה פורום לזמרת הענקית הזאת למרות שמאז שהגעתי לכאן שזה לפני שבוע בערך שומם פה לגמרי אני מתחילה לחשוב שאנשים ברחו מכאן בגלל.... סתם...

Ne§t£A Gi®L

New member
יאלדע!:)../images/Emo108.gif

ברוכה הבאה לך!:) האמתי...האלבום השלישי באמת אכזב. אני שומעת אותו די מעט, ו...אהבתי אותו הרבה פחות. למרות שהשירים אחלה-אבל חסר בו הטאצ' של ארבן או טוגד'ר. וחבל. הוא טיפה חוזר על עצמו... ואף אחד לא ברח מכאן בגלל שאת הגעת
הפורום הזה בתהליכי החייאה כרגע... ושוב, ברוכה הבאה! אגב, יש כאן עוד מישהו בן 18 [כמעט] מגבעתיים *עומרי, הפגן נוכחות*.

yuli c

New member
צודקת...

בקשר לכל מה שאמרת על האלבום השלישי לא יכולתי להגדיר את זה יותר טוב... בהחלט חסר בו הטאצ' ובהחלט הוא די חוזר על עצמו. בהצלחה עם תהליך החייאת הפורום אשתדל לתרום את חלקי!

that girl

New member
רגע...

כשאתם מדברים על השלישי, אתם לא מדברים על החדש (graduated fool), נכון? כי לדעתי הוא מצויין... לי אישית אין את אורבן סוליטיוד....

yuli c

New member
גירל...

השלישי הוא graduated fool הוא יצא לפני שנה בערך... אישית פחות אהבתי אותו. אגב אני מאוד ממליצה על urban solitude בעיני הוא אלבום ממש מצוין!

למעלה