חברים??

talba3

New member
חחחח אוקיי

שלום וברוך הבא אני טל ויהיה נחמד יותר אם תספר מי אתה?, מאיפה אתה, בן כמה, איך התאהבת בבית הבובות וכו בקיצור ספר קצת על עצמך

mory89

New member
ברוך הבא מותק! ../images/Emo24.gif

אני מצטרפת לשאלות של טל.. ונעים מאד, אני מוריה, ומצטערת, אני לא מהצפון, אבל אני אוהבת מאד ת'מקום הזה.. (לא שזה מעניין, אבל בכל זאת..) ובקשר לזה של להשתלב, אז בכיףף, יש לנו אחלה פורום, זה לא קשה..

talula4

New member
ברוך הבא=]

גמלי היה קצת קשה להשתלב אבל כולם באמת סבבה פהה:) מצטרפת גם לשאלות.=].אני גם לא מהצפון..

אני יספר לכם יותר עלי חחח

קוראים לי דניאל ...אני גר בצפון במושב אמנון ( אני בטוח שלא תכירו את המקום חח).... חבר שלי השמיע לי שיר אחד של בית הבובות וישר נידלקתי פשוט תותחים ... הם היו בפסטיבל בראשית אם שמעתם על זה והם נתנו שם הופעה חזקה ביותק ומאז אני ש8וע אותם ומחכה כבר לדיסק השני ...מישהו רוצה לדעת עוד משהו עליי...? אגב טל מאיפה את ??

mory89

New member
תקשיב,

כשאני אומרת לשרשר, זאת אומרת לעשות תגובה להודעה שאתה עונה עליה לא לפתוח כל פעם שרשור חדש!!

talba3

New member
חחח תרביצי לו וזהו...!

חחח פשוט תלמדו אותו לא לתקוף!! ודבר שני חח כמו שהיא אמרה היא מראש העין

mory89

New member
חח אתה לא ראית מה הלך פה קודם

כל ההודעות האלו היו נפרדות, אבל מישהי חמודה (שיר\לירון) שרשרה את הכל לפה.. אז דונט לכעוס עליי ב'קשה..

mory89

New member
סבבה לך,

גם אני.. אבל תעשה טובה תשרשר לדברים שקשורים.. אתה לא חייב לפתוח על כל דבר שרשור!!

mory89

New member
דידי

או איך שלא קוראים לך.. אממ.. ככה.. דבר ראשון, אצלנו נוהגים לא לפתוח שרשור על כל דבר.. תנסי לנצל"ש, או להכניס ל|off|.. ובקשר ללספר על עצמי? מה אני יכולה להגיד? אני בת 16 וחצי, (קצת יותר..) גרה בראש העין לומדת בפ"ת.. אממ.. זהו..

Lovley bla bla

New member
ברוך הבא!!

אממ אני ממש לא מהצפון..אני מהדרום-ב"ש. אבל גם זה טוב ,לא? אממ להשתלב?..פשוט תגיב תכיר תשאל וכו'...

למעלה