חברים...

Remember to

New member
חברים...

אני מחפשת בנרות את האוקרדים של "מלאך שלי" ולא מוצאת. אני צריכה את זה לאיזה טקס ביום חמישי. ניסיתי להריץ חיפוש בפורום אבל יש תקלה והוא לא עובד לי. מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה?

../images/Emo79.gifבקשר לאקורדים../images/Emo79.gif

גם אני חיפשתי בהמון אתרים וניסיתי לברר,אבל הצלחתי למצוא אקורדים רק לשיר "עד מתי"... אם תמצאי את האקורדים לשיר הזה,בבקשה תכתבי בפורום...

Remember to

New member
מלאך שלי - אקורדים

בסופו של דבר ישבתי והוצאתי אותם עם אח שלי, אז בבקשה: בית: C#m B4 A B4 G# פזמון: A B G# C#m קטע ביניים: E A E B -2X A B G# C#m תהנו

b b b b b b

New member
עוד אקורדים...

למי שרוצה, המורה שלי הוציא לי את האקורדים לשיר "עד מתי" בסולם קצת שונה ממה שיש באינטרנט אז למי שרוצה - Cm / Ab / Eb / Bb Ab / Eb / Bb / Cm לגבי הפריטה - תשחקו איתה עד שיצא לכם. ועוד גרסה מהמורה הראשונה שלי - Em / C / G / D כפי שאתם/ן שמים/ות לב זוהי גרסה פשוטה יותר. ------------------------------------------ וגם את השיר "רואים עליי" רק את הפתיחה. Gm / Cm / D / Gm

ShiraLevy

New member
אופס...

כתבתי בטעות מהשם משתמש של אחותי.. בכל אופן תהנו מהאקורדים!!!

../images/Emo9.gif תודה לך...,

בקשר לגרסה הפשוטה יותר-אין לי מושג איך זה בכלל דומה לשיר, האקורדים ממש לא דומים.
יש לי את האקורדים המקוריים של השיר, מחר אני אכתוב אותם..
למרות שאני חייבת לציין שהרבה יותר קל ופשוט לנגן עם האקורדים שיש באתר של אמ פי 3,כי זה גם נשמע טוב וגם יותר פשוט..
בקשר לגרסא הראשונה ולשיר רואים עלי- יש כמה אקורדים שאני עדיין לא יודעת, אז אני אלמד עם המורה בשיעור הבא.. בכל אופן,תודה רבה לך.

ShiraLevy

New member
בכיף...

אמממ הבעיה היא שאת השיר - ליאל מנגנת עם גשר, ולמי שלא רוצה לנגן עם גשר יש כל מיני גרסאות אז היא אחת מהם, נכון שהיא מאוד פשוטה אבל היא די נשמעת. לגבי הגרסה השנייה - היא מאוד נשמעת... ואמרת משהו לגבי המורה שלך שהוא ילמד אותך את האקורדים - אז כאילו במקום לחכות לשיעור, תקני חוברת אקורדים (היא מאוד זולה) ולא תהיי תלוייה בו/ה. בכל אופן אני כבר אחכה לגרסה המקורית! ותודה!!!

../images/Emo168.gifהאקורדים של"עד מתי"../images/Emo168.gif

הדגש|אז ככה: הבית: A# D# G# Cm היא מילה כל כך קטנה שמכה בנשמה... ^
שני הבתים הראשונים בדיוק אותם אקורדים..
^ פזמון: Cm A# D# G# 1 די ודי עד מתי A# G# D# G# 2 עוד נביט בכאב ובילד רעב ואז שוב... A# D# G# Cm איפה התקווה... ^לשים לב שב"איפה התקווה" האקורדים מתחילים רק במילה התקווה ועם הפריטה הסתבכתי לגמרי.. [כלומר,לכתוב אותה בהודעה!!!]
בכל אופן,מקווה שמישהו יצליח...
------------------------------------------------------------------- לשירה,כשאמרת "די נשמעת"-התכוונת לגרסה הפשוטה יותר..?,או שהתכוונת בה ל"מאוד נשמעת",כי אני ניגנתי שוב ושוב,ניסיתי להבין איך זה דומה, אבל הגרסה הקלה ממש לא נשמעת דומה לשיר.. תנסי לנגן עם השיר ותגידי לי אם זה אותם האקורדים, אני בכל אופן-ניסיתי ולא הצלחתי.. תכתבי לי אם תצליחי...

ShiraLevy

New member
לגבי האקורדים...

הגרסה הראשונה שכתבתי... היא עם אותם אקורדים שאת כתבת, אבל עם שמות אחרים.. כאילו יש דיאזים ויש במולים למשל - קחי האקורד #G הוא מוכר גם כ - Ab אותו דבר לגבי שאר האקורדים.. לגבי האקורד #D - הוא קצת קשה תעשי את האקורד Eb ולא עם בארה. זה האקורד Eb: שריג 4 מיתר 2 (אצבע) שריג 5 מיתר 4 (אמה) שריג 6 מיתר 5 (קמיצה) שריג 6 מיתר ראשון (זרת) שיהיה בהצלחה!!!

../images/Emo45.gif,צודקת,

לא חשבתי בכיוון הזה.. ואני לא זוכרת את כל השמות של האקורדים... [
] בכל אופן,הממ...,אז אם ככה-יש לך את האקורדים.
אני בכלל מנגנת את הגרסא עם האקודים הפשוטים ובסולם ה-לא כל כך נכון..
[עם האקורדים:Am,F..]

BARSASOS

New member
תודההההההה!!!

רק חבל שאני לא יודעת כמה מהאקורדים פה (עדיין) חחח ואין לי מושג איך זה קשור, אבל בדיוק אתמול למדנו את המושג "מחפש בנרות" חחחח

למעלה