חברים...

magenta73

New member
חברים...

זה הגיל או התרגיל? מה עדיף? סקס עם צעיר או מבוגר? צעירה או מבוגרת??? פרטו, נמקו והסבירו. פרטים בהמשך...

היי - זה לא חוכמה.....

זה כמו לשאול מה עדיף - פסטה ברוטב בטטה או מנה סביח ? כל אחד וטעמו... כל אחד ומה שמושך אותו - או אולי מה שבא לו/לה באותו רגע.. האם מדובר בסקס מזדמן ? או אולי בסקס כחלק ממערכת יחסים ? יהיו כאלה שיגידו שדווקה פרטנר/ית צעיר/ה טובים יותר הן במחינת מראה חיצוני (לא תמיד) והן מבחינת כושר גופני - יהיו כאלה שאף יגידו שחוסר הנסיון אולי הוא זה שמושך... כמובן שתהיה אופוזיציה שתטען כי המבוגרים יותר הם המנוסים יותר ואולי אף מתייחסים לסקס כמכלול רחב יותר ולאו דווקה בשיטת "בום וגמרנו"... כאמור - כל אחד וטעמו.

מי מתחמק מי ???

טעמי ? למעשה אני אוהב גם פסטה ברוטב בטטה - (יש לחתוך בטטה לקוביות קטנות, לבשל עם רבע כוס מים, חצי כוס יין, מיכל שמנת לבישול - עד לריכוך הבטטה, הוספת טימין ועלה פטרוזיליה - בסוף להוסיף את הפסטה) וגם סביח - (לרצרץ על כל המגרש חופשי, שתי החמצות, דאבל פס על הטיחון, כיתור ואטימה - זה ההרכב שלי...) כלומר - to make a short story long בתור אחד שניסה גם וגם אני מעדיף את בנות גילי עם הבדל של שנה פלוס מינוס... בתור סיבה - אני מחשיב את העובדה שקיים רצון למערכת יחסים נלווית - וקל יותר לפתח אחת עם פרטנר בסביבות אותו גיל. אני מקווה שזאת לא תשובה פלצנית מדיי...

נכון - אבל זה סוג של תשובה...

והיי - למה אני היחיד שעונה ?? איפה כולם ?? איך אני תמיד נתקע עם התשובות שלי בפינות שאי אפשר לצאת מהן ? רמז - "אמא עזרה לי עם התחתונים" - היא לא תשובה מומלצת (וגם לא מצחיקה) לשאלה "ארזת לבד ?" - אל תנסו את זה בבית....

magenta73

New member
we love you tomer

גיל או התרגיל העיקר גודל הטיל

לסקס אין גיל אבל לפרותיה יש. הבדלי גילים בסקס איכותי יש שוני משמעותי . לדעתי זה עניין של טעם ומציאות .. ועדיף מה יכולים ולא מה רצוי או מה מצוי. מישהו אמר לסקס אין חוקים .בענין הגיל יש את חוקי הטבע ויסלחו לי המבוגרים הבודדים והחריגים שאצלם כוחם עדיין חזק והם עם דוקטורט בפילוספיה.

mika tal

New member
תראי הדס....../images/Emo8.gif

אין כזה דבר טוב או לא טוב. סקס "אמור" להיות דבר טוב נקודה. אני חושבת שאם נאמר את בסביבות גיל 30+ ויוצא לך סקס מזדמן גם בחור בן 20 אז סבבה, למה לא בעצם? בקיצור אחות, כל מה שעושה לך טוב...

magenta73

New member
כל מה שיש לי להגיד

זה שאני משתבחת עם השנים.... וכך גם חברי למיטה... :)

למעלה