ארניקה - לטיפול בטראומה ובחבלה
הטיפול היעיל, המהיר, והפשוט ביותר לסימנים כחולים ולכאבי חבלה בכלל הוא עם התרופה ההומיאופתית: ארניקה. בכל בית מרקחת הומיאופתי, יירקחו עבורך ארניקה במיצוי כהלי (וזה גם לא יקר...) . היתרון של ארניקה בנוזל הוא שניתן להשתמש בה בהמון צורות: 1. לטפטף 2-3 טיפות ישירות תחת הלשון 2. להוסיף 2-3 טיפות לכוס או לבקבוק קטן של מים מינרלים, 3. למרוח על המקום הכחול / הכואב 4. לגרגר, לשטוף את הפה (חניכיים, שיניים - לפני ואחרי טיפולים) 5. במקרה שלך, הייתי מטפטפת 10-15 טיפות ארניקה לאמבט בטמפ´ נעימה הומיאופתים ממליצים על פוטנץ נמוך 9C או אפילו 7C אותם אפשר לקחת כל יום, לאורך זמן (לפי הצורך) אני מוצאת שהם חלשים ומשפיעים לזמן קצר מדי. אני אוהבת לעבוד עם פוטנץ 30C, אבל מצרפת אזהרה לשימוש רצוף לא יותר מיומיים, גג - 3, לפי המצב אז... תחליט.... אם אתה הולך על "בטוח ומתון" - ארניקה 7C או ארניקה 9C אם אתה הולך על "בטוח ומהיר" - ארניקה 30C שים תחת הלשון, (בדרך כלל, כמה שיותר קרוב לזמן הפגיעה), ומרח על המקום (הטיפול בטראומה מזרז את ההחלמה). אח"כ השתמש כל פעם שהכאבים מתגברים שוב - אפשר לטפטף 2-3 טיפות בבקבוק מים מינרלים קטן ולשתות לאורך היום. אם עוד יש שאריות אחרי שבוע (בפגיעות קשות) אפשר שוב, לקחת ליומיים. המקרה שאתה מתאר נשמע די רציני, ואני מבינה שכבר עבר איזה זמן מאז התאונה, אז... המשך לקחת כל זמן שהארניקה משכחת את הכאב (לפחות חלקית) ועד למכסימום של יום מעבר לזה... בנוסף: הרם רגליים, תן לגוף מנוחה איש מקצוע מתאים לטיפול בבעיה כזאת: אוסטיאופת תעדכן... נאוה