חברי בן 22 וסובל מחרדות והמצב מדרדר

romi607

New member
חברי בן 22 וסובל מחרדות והמצב מדרדר

אני מפחד לאבד אותו.... הוא כבר שנתיים לא יוצא מהבית וחי אצל ההורים...רק אוכל וחוזר לישון.... בתקופה האחרונה הוא התחיל ללכת לטיפול יום מטעם קופת חולים ואלו החלו לתת לו כדורים ולאחר שזה לא עזר לו..החל לקבל זריקות....כאמור זה היה פגישה כל בוקר ומיד לאחריה היה חוזר לבית הוריו וחוזר לישון. אתמול הוא החליט שהוא רוצה להתאשפז במחלקה הפתוחה של גהה כיון שטען שמה שנותנים לו בקופ"ח זה לא עוזר לו... ומקווה ששם בגהה הרופאים ימצאו את הכדור הנכון שיעזור לו ואז יוכל להשתחרר ולהתחיל לנהל אורח חיים רגיל ובריא. הגעתי לבקר אותו שם ונחרדתי לראות את המקום ....אני יודע שהוא לא שייך לשם. הוא צלול במחשבתו לגמרי ובחור מאוד חכם ....אני לא רופא אבל לו הייתי מנסה להגיד מה יש לו הייתי חושב שזה דיכאון פשוט.. ואני מפחד שאם הוא ישאר שם יותר מיומיים שלושה הכדורים יגמרו אותו סופית. אני לא בוטח באחיות / רופאים שם..... מה דעתכם הכי טוב לעשות למענו....? להחזיר אותו לביתו ולממן לו פסיכיאטר פרטי..? מישהו שמע על המחלקה הפתוחה בגהה ויכול לספר עליהם? אני מרגיש חסר אונים וממש רוצה להציל אותו .. המשפחה שלו גם ממש הרוסה מזה ומקווה שיצא מזה.... מבחינת המשפחה ברור לה שאם לא עושים כלום ומשאירים אותו שם - זה כאילו לוותר עליו!!! תודה ובתקווה שיהיה טוב

כשהמצב קשה...

נשמע שחבר שלך במצב מאוד קשה. כתבת שהוא כבר שנתיים לא יוצא כמעט מהבית. אתה יודע למה הוא לא יוצא, זה בגלל שהוא מפחד לצאת או בגלל שהוא מדוכא ואין לו חשק לצאת? כשאנשים סובלים מחרדות קשות, יכול להיות להם מאוד קשה ומפחיד לצאת מהבית, עד כדי כך שהם ימנעו מלצאת החוצה לכל מיני מקומות. בדכאון, הרבה פעמים אין חשק לצאת מהבית, לראות אנשים, לעשות דברים. לפעמים אין אפילו חשק לצאת מהמיטה. הוא מספר קצת מה עובר עלי? מה עושה לו קשה כל-כך? אתה מספר שהוא עכשיו במחלקה הפתוחה של גהה. אני לא מכירה את המחלקה של המבוגרים, אבל כן מכירה את המרפאה של הנוער, ויכולה להגיד שיש שם צוות מאוד מקצועי. יש פסיכיאטרים ופסיכולוגים, ואני מתארת לעצמי שהוא מקבל טיפול מקיף. כתבת שהגעת לבקר אותו והזדעזעת. אתה יכול לפרט קצת? מה הדאיג אותך? כתבת שאתה חושש מהתרופות שיזיקו לו. יש תרופות מאוד טובות לחרדות ולדכאון, והן יכולות מאוד לעזור. לפעמים יכולות להיות תופעות לוואי כמו עייפול למשל, אבל התרופות הן לא מזיקות. אני בטוחה שהפסיכיאטרים שם עושים התאמה של סוג התרופה והמינון. אתה יודע איזה תרופות הוא מקבל? ולגבי הטיפול שם, איך הוא מרגיש עם זה? הוא כבר התחיל שם טיפול פסיכולוגי ותרופתי?

limud

New member
הי, תפנה אליי במסר

הי קראתי והתרגשתי מכל מילה, אני מוכנה לנסות לעזור. אני מטפלת אנרגטית ומוכנה במסגרת הקצאות שעות ההתנדבות שלי , לנסות לעזור. אנא ,פנה אליי במסר שושי בן עמי מטפלת אנרגטית

למעלה