חברי היקרים,

Principesa Reut

New member
חברי היקרים,

אם תהיתם - אז כן, אני יודעת שאני מזניחה. אם רק הייתם יודעים איזו תקופה עוברת עליי... ואני מצטערת, אבל אני אצטרך להיעלם לכם לעוד שבוע... יש לי כל יום בשבוע הזה מבחן, כולל יום שישי (מישו אמר "מותר רק 3 מבחנים בשבוע"
נסו להגיד את זה למנהלת שלי בלי לקבל מכות...), יש לי 3 עבודות להגיד, חיבור אחד לכתוב בצרפתית ו2 בחנים באנגלית. אני ממש מצטערת, אבל זאת תקופה נוראית.... מממממששש נוראית... ואני חייבת להוציא ציונים מעולים כי אני עוברת שנה הבאה לתיכון...
אל תכעסו עליי יותר מדי
רעות

LauraLF

New member
רעות

אם את צריכה עזרה בינתיים בניהול הפורום או שאת צריכה עזרה ללמוד למבחנים או משהו כזה את יכולה רק לשלוח לי מסר או משהו ואני אנסה לעזור. בהצלחה.

Bow Wow2004

New member
אתה?!

יתנו להיטלר להיות ראש ממשלת ישראל לפני שיתנו לך לנהל פורומים.

python 4

New member
רעות, ../images/Emo24.gif

אף אחד לא כועס עליך - עדיף שתשקיעי את זמנך בלימודים מאשר בשטויות שלנו. כן, אני זוכר מה זה להיות בכיתה ט' (והראשון שכותב לי הודעה בסגנון "איך אתה זוכר, זה הרי היה במאה ה- 17" אני לא אחראי למעשיי!) כיתה ט' באמת היה זמן מלחיץ, ותאמיני לי שלהיות סטודנט חופשי בטכניון זה הרבה יותר קל והרבה פחות מלחיץ מאשר התיכון. ככה לפחות לדעתי. ואגב אם המנהלת שלך עושה לך בעיות את תמיד יכולה לפנות אלי ואני כבר יטפל בעניין. אני יחזיר אותה מהדרק-סייד לדרך הישר. אני לא רוצה לדבר על זה, אבל בואי פשוט נומר שיש לי תמונות מפלילות שלה עם מישהו שהוא אינו בעלה חמום המוח. ראי את העניין מטופל ו-
.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo41.gifלא נורא../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

העיקר
שתצליחי
במבחנים

לא../images/Emo70.gif אני לא מוכנה ../images/Emo70.gif תתפטרי../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחחח כולה לפתוח שרשורי פרקים מה את נלחצת
ךמרות שאני לא מבינה מה יש כל כך לחרוש בט'.. חכי תעלי לתיכון....... בבכל מקרה, אל תדאגי
אנחנו לא כועסים
אוהבים אותך

Principesa Reut

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

אתם מושלמים
כל אחד ואחד מכם... תודה רבה על המילים הטובות
אם למישו כאן בא לקחת פיקוד ולפתוח שרשורים יומיים לשבוע הקרוב אני אודה לו מממששששששששש עכשיו אני באמת חייבת להתחיל ללמוד להיסטוריה
שבוע מושלם שיהיה לכם
רעות

למעלה