חברי הלהקה

Dracula 8

New member
חברי הלהקה

שלום לכולם! אני נגה נגה ואני חדשה בפורום. רציתי לשאול אותכם מה כל כך חמוד בג'יימס? תשוו בינו ולבין צ'ארלי, צ'ארלי הרבה יותר מאוד חמוד, מה אפשר למצוא בג'יימס לכל הרחות?! מצטערת אם העלבתי מישהו בתגובה שלי, לא התכוונתי. שיהיה לכם יום טוב. שלכם, נגה

Avrils FREAK

New member
שלום נגה../images/Emo70.gif

אני בר ואני אשמח לענות לך על השאלה- יש שלושה חברי להקה: צ'ארלי, שהתפקיד שלו הוא בעצם להיות ההורס המשגע הדוגמן המדהים והקול הסקסי של הלהקה, מאט, שהתפקיד שלו הוא בעצם להיות המופרע הקרוע המגניש והקול החמוטי בלהקה, וג'יימס שהתפקיד שלו הוא בעצם להיות החמוד, שמתלבש הכי מגניש, הביישן ועם הקול הכי איכותי וצלול בלהקה. אז ככה- הכל עניין של טעם. הפייבוריט שלך הוא צ'ארלי כי הוא מדהים ביופיו, יש המון בנות שמתות על מאט כי הוא מופרע והוא תמיד מצחיק עם יציאות קורעות, ויש מאות בנות שמתות על ג'יימס כי הוא מצחיק, הוא ביישן במובן מסוים, והוא בדרך כלל יושב בשקט עד ששואלים אותו משו והוא מתחיל לדבר
-הפייבוריט שלי הוא ג'יימס אגב... והלוואי וכל העולם היה חושב כמוך ואז אני הייתי היחידה שתמצא משו בג'יימס
בלע... לא'דעת איך להסביר למה הוא הכי מתוק בעיני...

סתיוית

New member
אני לא מבינה מה את לא מוצאת בגיימס

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תראי לכל אחד יש טעם אחר, אי אפשר לשאול אנשים "מה אתם מוצאים בו?!" חוצ מי זה אני מסכימה אם *&^ תזכירי לי תשם*&^ זה לא התפקיד שלהם אבל ככה הם מתנהגים!

סתיוית

New member
אה ברררררררר

חחחחחחח *&^עילגת*&^ חשבתי שזאת את לא הייתי בטוחה ואז ראיתי את הניק שלך ואז אמרתי "רגע זאת לא בר?" ועכשיו אם אני טועה זה פדיחות..אבל חפיפ

dani 182

New member
הייי

היי אני דנה להגיד לך מה?! הכלללללללללללללללללללללללל

../images/Emo41.gifWTF!?

מה הקטע של התפקידים? לדעתי זה לא ככה.. אבל לדעתי זה גם דיי טיפשי *סורי
, אוהפתותך* לשאול "מה את מוצאת ב..." כי כמו שנאמר-כל אחת וטעמה שלה..אני אוהבת המון אנשים [(מפורסמים וגם פחות מפורסמים)מבחינה חיצונית] שאנשים אחרים אומרים שהם נראים זוועה.. אבל מה זה קשור!? לדעתך ג'יימס לא יפה/חמוד/וואטאבר.. ולדעתי [ולדעת עוד המון אנשות] הוא כן
אז..פאק אוף
והכל בחברוּוּוּוּת, כן?.. חחחחחח..*נסחפתי*
So.. don't Fuck off.. you R welcome here
ברוכה הבאה
אני גלו'ש/גלושית/גלי בת 15 וחצו'ש..

fight star

New member
הה....ההה....הההה...

*speechless* אני...אני ...מה פה השאלה בכלל!? כאילו, הוא מ-ו-ש-ל-ם!!! מה הקטע עם אנשים שאוהבים מישהו רק בגלל שהוא חתיך?...ולא התכוונתי דווקא אליך. ומכל הראיונות שהם עשו.. ג'יימס נראה הרבה יותר מותק (ובמותק אני מתכוונת שהוא לא הסתכל לרצפה כל הראיון ועשה "ארגג" ששאלו אותו משהו- בלי להעליב את מעריצות צ'ארלי, אני גם אוהבת אותו-אבל את ג'יימי הכי בעולם...) בכל מקרה, אם תשאלי פה בפורום בטח תגלי שיש מלללא מעריצות ג'יימי! חחחחח גלשתי... סורי על ההתקפה.. זה ברוח טובה! ו..ברוכה הבאה!!! תהני! נ.ב-צאני בדרך כלל לא כזאת מפחידה..חחח אני פשוט מסטולה את בטח יכולה להבין את זה

daniel451

New member
גאד הלפ....!

איך את לא רואה מה מוצאים בו??? פעם הייתי מאוהבת בו קשותתת!!

13 u S t 3 D

New member
גיימס מותתתתתתתתתתתתתק

הוא פשוט מתוק משו שאי אפשר לתתתאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררר

M o T e K 16

New member
שאלה טיפשית....

כאילו... עזבי שהוא מותק, מהמם, מוכשר בטירוף עם קול מדהים ובייבי פייס שזה אחד הדברים הכי מדהימים בעולם, יפה, חמוד וכו' וכו'... את לא יכולה לבוא למישו ולשאול אותו "מה את מוצאת בו?!" כאילו פאק כל אחד והטעם שלו............. חוץ מזה מעבר לאיך שהוא נראה הוא פשוט מוכשר בטירוףףףףףףףף ותכלס זה יותר חשוב...... ושמעי יש כאלה שמתעלפות כשהן רואות את צ'ארלי כי הוא חתיך/כוסון/מושלם וכל מיני כאלה... אבל לי הוא פשוט לא ממש עושה את זה ככה זה אני אוהבת את ג'יימס והכי פחות את צ'ארלי... ואף אחד לא יכול לבוא אליי ולשאול אותי "למה?!" פשוט... ככה!

למעלה