חברי הפורום הגלויים והסמויים...מה מבשלים לחג?

יוכי68

New member
אני חושבת שאכין בורקס ממולא בשר

ברוטב פיטריות........הילדים מאוד אוהבים וגם אני. אולי אכין מעורב מכבד ומחזה עוף על מצע של עלה סיגר או כוסית של בצק עלים דגים חובה כמנה ראשונה לצהריים קוסקוס ומה שנשאר למי שירצה גם בערב. קינוח - עדיין לא הוחלט - אשמח לרעיונות חלות בניחוח ביתי - חובה בל"נ סלטים טריים ומבושלים למיניהם (חצילים, מטבוחה, חמוצים, כרוב, מלפפון בשמיר, סלק אדום.....) למחרת??????? אולי צ'יפס/תפו"א ושניצל ממולא (טרם הוחלט במה).

יוכי68

New member
חלות, אהבתי את הרעיון של צמה על צמה

וגם את הרעיון של מאיוש...3 צמות וליצור מהן שבלול.

מאיוש י

New member
בוקר טוב

אצלי הבישולים בעיצומן דגים אני לא מכינה כי זה לא יום שישי וגם ככה כולם אצלי שונאים דגים עוגה כבר מוכנה ארטישוק ממולא כדורי בשר בפירה חצילים כדורי בשר עם שומשום שחור ולבן מטוגנים עם רוטב פלפלים קוסקוס לא בא לי לעשות גם ככה המטבח עמוס סירים וכלים אולי כבד עם פטריות בעלי סיגר וסלטים הורי מביאים עוף ובשר וזהו אין לי כוח צריך 2 מקררים לחגים ו4 משכורות.

מאיוש י

New member
הסתיימה הפסקת הקפה, רצה למטבח

מצטערת אהיה פחות זמן במחשב היום המטבח קורא לי,אני עושה את עצמי לא שומעת אבל אין ברירה צריך לעבוד

מאיוש י

New member
חכי חכי את מריצה אותי מהמטבח

פירה חצילם זה פשוט הבפנים של החציל כמובן אחרי שקליתי אותו מטבלת אותו בשום אורגנו מלח לימון 3 כפות טחינה בזיליקום עגבניה קצוצה מניחה בתבנית ומעל זה שמה קציצות שטוגנו טיגון קל בלבד עם בצל ממש מעט שמן לא טיגון עמוק להניח קציצות על החצילים ולשלוח לתנור לשעה מעדן כמובן רק לאוהבי החצילים כמוני

מאיוש י

New member
בבקשה חם מהתנור

כדורי בשר בפירה חצילים מתכון של אהרוני שהיה לי ממזמן הכנתי כמה פעמים מומלץ

יפית מן

New member
צהרים טובים לכן/לכם יקירי השפים...יוכי ולימון

ניקי ושאוי וסליחה את מי שלא הזכרתי מפאת השכחה.על תשכחו שהשמיטה התחילה ונצטרך יותר לעשות חשבון במה אפשר להפחית ראיתם כמה עולה עגבניות-7 שקלים לק"ג לכן נצטרך מתקונים מתונים ותחליפים לירקות כי המחירים מרקיעים שחקים אצלינו בכפר המחירים בשמים ועדין זו רק ההתחלה כך שצריך לעשות חשבון במה אפשר לותר ובמה להפחית חומר למחשבה. חג שמח אני ובעלי נהיה כל החג בבית מלון "כינר "כך שאני פטורה מבישולים אבל אחרי החג הייתי מבקשת מתכונים לארוחת ילדים כבר סיפרתי שיש לי משפחתון ומעונינת במתכונים שילדים אוהבים לשם שינוי חג שמח לכולכם גם לחדים ברוכות הבאות וגם לותיקים שיהיה חג שמח "ושמחת בחגך והיתה אך שמח"אמן ולהשתמע יכול להיות שאכתוב לכם ואספר מתכונים מהפאלפון הדור שלישי שלי באינטרנט מקוה שאצליח דרך האינטרנט בפאלפון ושוב מועדים לשמחה לכולכם וכן למנהלינו המקסים וסגניתו..

למעלה