חברי הפורום היקרים ביותר

mbarsh

New member
חברי הפורום היקרים ביותר

איל אני נהנית יואו. אפילו שלפעמים אתם מה זה מלכלכים על הדיבוב ;) בכל אופן הפנו אותי לכאן מפורום בוואלה ואני חייבת להגיד שאני כל כך מתרגת כי מבחנתי דיג´ימון זו ה"בייבי" שלי (וגם "בנות הפאוורפאף") ועש שלא היה את ההצפה בפוקס קיד של הילדים לא ידעתי שבכלל מתעניינים בסידרה. בפוקמון ידעתי -בעיקר בתור ג´סי שילדים זיהו אשכרה את הקול אבל זו היתה הפתעה גדולה ושיתפתי בה את כל האולפן ששמח ביותר תמשיכו להיות כאן ואני אמשיך להציץ ולהשוויץ נישוקים מאיה

Snake Bandage

New member
לא נכון!!!!!!!!! ../images/Emo12.gif

מאיה בר שלום, כאן, אצלנו, בפורום!!! אוי לי, אוי לי... אני צריכה אוויר... *נושמת עמוק* אוקיי, אני בסדר. וואי... מאיה בר שלום בפורום דיג´ימון!!! אני... אני לא יודעת מה לאמר... רגע, נראה לי שאני כן יודעת. מאיה, מי ייתן שאת וכל האולפן תמשיכו בעבודה הנפלאה שאתם עושים. אין כמוכם, חבר´ה! ^_^ בברכה, Snake Bandage

אני בשוק אני בהלם אני המום!!!

מאיה את גדולה ואת עושה עבודה גדולה! נ.ב שלחתי לך מסר, אני אשמח אם תעני

kohene

New member
אני לא רוצה להשמע בור אבל...

מי זאת מאיה בר שלום?

יאקומו

New member
../images/Emo2.gifאת מאיה בר-שלום?!

*מתנשמת וצורחת באותו זמן* את לא מאמינה! (או יותר נכון אני לא מאמינה!), אני כל הזמן רואה אותך בכתוביות כשנגמרות כל התוכניות שאני אוהבת (זאת אומרת: את "מדבבת כל תוכנית יפנית שאני רואה!, שזה המון!) דרך אגב, גם לי קוראים מאיה, וזו אחת הסיבות שכל הזמן אני שמה לב לשם שלך בכתוביות

DigiCat

New member
מאיה בר שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*צווחת כמו יפנית מעריצה* אלוהים!!!! את עושה עבודה מדהימה!!! את אחת המדובבות הכי אחלה... אני אמנם לא מתה על הדיבוב (אין מה לעשות, אחרי שצופים בדיבוב היפני... לא נשארים אדישים), אבל את נהדרת!!! יש לך פשוט קול נהדר! אני שולחת לך מסר בקשר למשהו. חולה עלייך!!!!!

DigiCat

New member
דר"כ אני בת...

ואני בת 16. אז שימי
שרובנו ממש לא ילדים! ^_^

o.o *בשוק אטומי*

לא נכון! אאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!! יולי היא הבת האהובה עלי משתי העונות הראשונות!!!
שאלה לי אליך: למה בישראל קונים את הסדרות מאמריקה, כשרוב הדיבובים שלהם לא מתקרבים אפילו לרמה המקורית ביפן? לדוגמא: Sailor Moon, שבאמריקה הרסו אותה לגמרי, כשהפכו אותה מסדרה לבני נוער לסדרה לילדות בנות 5? למה, זה עד כדי כך קשה לעשות תרגום ישראלי ולהחליט על מה לשדר ומה לא כאן בישראל, מהגרסא המקורית?

star_female

New member
מ-מאיה בר שלום?? *-*

וואו! אני מעריצה את הדיבוב שלך! את ממש טובה! ואני באמת אוהבת את הדיבוב בעברית של דיג´ימון... הקולות כל כך מתאימים! בטח שמתעניינים בסדרה! ולא רק ילדים... זאת אחת מהסדרות הכי אהובות עלי! ואני בת 17 וחצי... וואו, מאיה בר שלום בפורום... *-*

rocket

New member
הייייייייייייייי מאיה!!!!!!!!

וואי אני ממש אוהבת את הדיבוב שלך! איך זה היה לעבוד עם גיא בפוקמון ? ^^

pokegirl

New member
סביר להניח שזו המדובבת של

מימי\התר מסופר פיג... אבל אני לא יודעת מה השם, פה מאיה נכנסת לתמונה

mbarsh

New member
בקושי מכירה אותו

כל אחד מדבב בניפרד כך שמידי פעם נפגשנו ואמרנו יפה שלום. ופעם אחת ראיינו את שנינו בערוץ הילדים אבל לא הייתי כל כך עסוקה במוניטור לראות מה יוצא ממני....סקופ...אחרי אותו ראיון ירדתי ב 17 קילו מההלם

למעלה