חברי הפורום היקרים שלי..

MsUnderstood

New member
חברי הפורום היקרים שלי..

לצערנו הרב דיויד בשבועיים הקרובים כבר לא יהיה פה.. אז אתם מוזמנים לשלוח לי מסרים במקום לשלוח לו,כי הוא יראה אותם רק בעוד שבועיים.. אתם יכולים לסמוך עלי ועל הניסיון שלי שאני יודעת בדיוק מה לעשות
דנה המנהלת הדנדשה בפורום

MsUnderstood

New member
יאאאא חוצפן../images/Emo70.gifואתה עוד היחיד שמכיר

את הניהול שלי
ואני עוד רציתי להגיד לך שאני מגיעה בקרוב לאזור שלך
|נעלב|

עורקת מיגור אה?../images/Emo6.gif

לא לדאוג חברים, היא מנהלת חבל"ז גבנ"צ לה-קאשקאש! על כן אני ממליץ לכולם לכתוב כאן בכיף וסבבה עד שדנה תקבל את הג'ננה ואז- RUN FOR THE HILLS! SHE IS A MAINIAK! סתם, את באמת יורדת אל המרכז בקרוב?

MsUnderstood

New member
אני בבקו"ם ביום חמישי עוד שבועיים

ואז אני הולכת חודשיים להיות ברמת גן...ובערב אני חופשיה... ואני מנהלת טובה

את הולכת להיות מוצבת במרכז שלישות?

זולה! אחד מהנושרים מהגדוד שלי היה שם בתפקיד של ארבע שעות ביום וסופ"שים פנויים, ממש פנאן.

MsUnderstood

New member
דההההה../images/Emo70.gif

ואתה עוקב אחרי או שזו רק אני
אתה ממש אוהב את הניהול שלי לא
אתה הקורא הכי נאמן...אתה ב3 פורומים שלי

MsUnderstood

New member
אני לא מחכישה את המוצא שלי..

ואני דווקא מתגאה בו
אין על להיות פולניה רוסיה וגרמניה!

נייייייייט../images/Emo35.gif

אני עוקב אחרייך? אני מוווווחה בתוקף! אני בפורום הזה עוד מימי ההפגנות בפרוורי פריס! אני מגיש מחאה חרררריפה ליועץ המשפטי למנהלה בדבר פועולות הכיבוש החד-צדדיות שלך על פני הפורומים שלי. אני כבר רואה את התכנון הציוני הזדוני שלך לכבוש ולנהל גם את פורום חיילים משוחררים עם סיום השירות הצבאי שלך. אימפריאליסטית!

הקונליאליזם ומדיניות אמפריליסטית

הקונליאלזם והמדיניות האמפרילסטית הזדונית של דנה להשתלט על מרחבים וירטואלים בתפוז.

MsUnderstood

New member
סליחה?!אני הייתי לפניך בפורום

קיבוצניקים!ובאקטואליה לנוער!!

אבל אני לא באתי לכבוש את ניהול|זורו

רק באתי להגר ולהקים משפחה של דעות ולמצוא תעסוקת מוח. את באה וכובשת כאן פורום אחרי פורום ומדכאת גולשים תמימים כמו הגולש צח הדעת, טלמון סילבר(אשר ידוע בדעותיו המתונות וברצונו לעשות צדק עם כל). את גוזלת את מרחבי הדפים בהם רעה לצאן את מרעה דעותיו ומסק את מסקנותיו
. אבל אני ידע את האמת- את שליחתו של בוש
ושל האימפריאליזם האמריקאני שבאת לכבוש ולדכא את קהילת הנייטיבז של פוליטיקה עולמית!
בושי לך!

MsUnderstood

New member
חס וחלילה...

אני מנהלת פורום אקטואליה לנוער...אני רגילה לשירשורים כמו פה...וגרועים יותר..

GR8 G I R L

New member
והרי רשימת הקניות של אושן:

1.איפור מחברת שו אמורה בצרפת 2.איפור מחברת MAC בלונדון 3.איפור מחברת דיור גרמניה 4. איפור מכל פאקינג חנות בהולנד 5. איפור מכל פאקינג חנות בבלגיה (כן מה לעשות שאני מאפרת מקצועית
) בלי מזוודה ענקית אינך מקבל אשרת כניסה חזרה לארץ! ראה הוזהרת!
דייבבבבבבבבב נשמה עיניים לב כליות וואט אבר תהנה כפרעעע תעשה חיים ותחזור מהר ובשלום...(צו שמונה יחכה לך..) צפה לטלפון מחר! דנה כוסית שלי בהצלחה בניהול הפורום! בטוחה שתעשי את העבודה מצוין מההכירות האישית הלא ארוכה שהיתה לנו
אושן.

GR8 G I R L

New member
יוווו דנה קפצי לי

דייב מביא לי קודם... ואם לא אני פשוט אשלח את אלעד עם פרציפלוך הבן שלי להתנקש בך!!!

למעלה