חברי הפורום היקרים ...תתעוררו

חברי הפורום היקרים ...תתעוררו

יש פה פורום חברתי? או שסתם נדמה לי... איפה אתם? לאן אתם נעלמים? כאן אפשר לדבר על כל דבר שבעולם, לא רק על שירה - רוצים, אפשר לדבר על תחליף החלב של רמדיה או על השפעת שתוקפת את כולם (אצלי שלושה חולים בבית..) אפשר גם על מצב החסה בשטחים או על איזה בעסה להיות חסה או על איזה דיכאון להיות צנון או סתם... אז איפה אתם???? רציתם פורום חברתי או לא? תוהה פו

kaya11

New member
פו יקרה הקדמת אותי... ../images/Emo13.gif

בדיוק באתי לשאול אם גם אתם חולים... אני לא כתבתי כלום כי הייתי בעיקר במיטה עם שפעת אכזרית... אבל אני מתחילה להתאושש... מה שלום כולכם?

גם אותך תפסה השפעת

יש לה השפעה רעה, הזהרי (מניסיון - היא תפסה בשלושת ילדיי) החלמה מהירה !!! פו

מר בד

New member
../images/Emo186.gif ../images/Emo184.gif ../images/Emo188.gif ../images/Emo182.gif ../images/Emo183.gif

קר? חולים? ברקים? גשם? מטריות?

במילה אחת - חורף בשתי מילים - פורום חברתי. זה הזמן וזה המקום (קסנדרה איך המסע שלי לקידום הפורום החברתי?) בואו בהמוניכם !! פו

מר בד

New member
נא להתחיל דיון בנושא תרופות סבתא

מי משתמש "בגוגל מוגל" בעידן של הסלמונלה. אילו תרופות עוזרות נגד השיעול הנפוץ בימים אלו - ליחתי. כיצד להלחם באף סתום. שיטות להורדת חום בגיל הרך. חיסון נגד שפעת - בעד ונגד. ועוד...

kaya11

New member
../images/Emo45.gif

נגד כאב גרון - 2 כפות דבש מיץ מחצי לימן 2 כפות ברנדי או וויסקי מערבבים ושותים. נגד שיעול - מרתיחים במים חבילה של טימין טרי, מעבירים לבקבוק ושומרים במקרר... מוזגים כל פעם קצת לכוס, מוסיפים מים חמים ודבש ושותים. אני הלכתי יום חמישי שעבר לרופאה לקבל חיסון נגד שפעת. היא נתנה לי מרשם אבל בית המרקחת היה סגור אז לא קיבלתי את החיסון... יום שישי קמתי עם שפעת... מה המסקנה... לא להגיע לקופת חולים כי נדבקים שם בשפעת...

מר בד

New member
../images/Emo6.gif

"נגד כאב גרון - 2 כפות דבש מיץ מחצי לימן 2 כפות ברנדי או וויסקי מערבבים ושותים." 2 כפות ברנדי?!?! מעניין איך בני בן החמש יגיב לזה... "נגד שיעול - מרתיחים במים חבילה של טימין טרי, מעבירים לבקבוק ושומרים במקרר... מוזגים כל פעם קצת לכוס, מוסיפים מים חמים ודבש ושותים." שווה בדיקה. זה טוב לשיעול עם ליחה או שיעול יבש (או לשניהם). "מה המסקנה... לא להגיע לקופת חולים כי נדבקים שם בשפעת..." עובדה ידועה משכבר הימים. אפשר חיסון ב - Email ? עוד מרשמים בבקשה?

kaya11

New member
../images/Emo6.gif

לבן 5 אפשר לשים רק כף אחת...
זה מה שאמא אמא שלי הייתה עושה לי (גם כשהייתי קטנה) ומאד אהבתי את זה.... טימין טוב לכל שיעול... אני גם מנסה למצוא איפא נותנים חיסונים בE-MAIL אבל עוד לא מצאתי ומתכונים יש לי בלי סוף אבל לא לשפעת... מה שכן תה ירוק טוב להכל...

קאיה יקרה

כיוון שאני לא משופעת (טפו טפו טפו), אני מעדיפה ת'מרשם שלך בלי דבש, בלי לימון, בלי ברנדי (ובקיצור - רק וויסקי). מותר עם כמה קוביות קרח? שלך,

אז הנה

גוגל מוגל - בחיים לא ! (א. כי זה..נו, אסור להגיד את המילה הזו על אוכל... ב. בגלל הסלמונלה.. תרופת סבתא (של ילדיי) לשיעול - משרים צנוניות במים למשך מספר שעות, מוסיפים דבש שותים מעט כל כמה שעות (תרופת פלאים). אף סתום? - ניסית שרברב???? לא יודעת, סתום בעיניי....
פו

קסנדרה*

New member
תרופות הסבתא שלי

** לשיעול וטיפול בבית החזה – קומפרס של שמן זית וחומץ. מחממים ומורחים על הגב והחזה ואז מכסים בשמיכת צמר למשך הלילה. ** לילדים אפשר להכין קומפרס מפירה שעוטפים עם חיתול או מגבת, משאירים 20 דקות על הגוף. קומפרס כזה מקל על השיעול ומסייע בהוצאת הליחה. ** בצל – לכאבי אוזניים - חותכים בצל לחתיכות קטנטנות מניחים בתוך מטפחת ומצמידים לאוזן בעזרת עוד צעיף או בד מצמר. כדי להמריץ את הפעולה ע"י חום, שוכבים על בקבוק גומי חם. החום גורם לאידוי מהיר יותר של החומר הפעיל בבצל והאוזן נרגעת. ** אופציה נוספת לכאבי אוזניים היא כרוב. מבשלים כרוב לבן, חותכים לחתיכות קטנות, את החתיכות עוטפים בחיתול כותנה ועם החיתול עוטפים את האוזן. ** קומפרס לימון – שמים על מגבת בד חיתול ספוג במיץ לימון ועוטפים את איזור בית החזה. מתאים לאסטמה ולברונכיט (ושוב עם האזהרה – לבדוק אצל רופא שזה אכן עובד). ואם כל אלה לא עזרו לכם תשמעו בעצתי - כוס וודקה בלגימות קטנות, הכנסו למיטה עם ספר טוב ומחר בבוקר חדשים
ושתהיו לי בריאים

מר בד

New member
אילו מרשמים מרשימים!

במקרה שלך קסנדרה זו לא חוכמה גדולה... את הרי סבתא בעצמך לא?!?! מר בד.

למעלה