חברי הפורום היקרים

bettyבתי

New member
חברי הפורום היקרים../images/Emo20.gif

אהוביי ימים לא קלים עוברים על כולנו, פחד , כאב,עצב, ספקות,תהיות לגבי העתיד ,ועל מתי בעצם נוכל סוף סוף לחיות במדינה הקטנה הזו בשקט אמיתי. מה שמדהים זה כמה כח יש לנו ויכולת לגלות את האהבה אחד לשני ברגעים קשים, כמה כל אחד ברחוב ,הכי זר שיהיה ,יהיה קרוב , אפילו חיוך ללא סיבה מאדם לאדם קורה כך באמצע היום. המחשבה הזו על מי שקרוב אלינו , על הנפגעים בצד שלנו, וגם תחושת אמפתיה לצד השני שנפגע על לא עוול בכפו, בגלל ארגונים ואנשים אכזריים שרלטנים וטרוריסטים . אני מחכה שהמצב הנוראי הזה יסתיים במהרה, ושהחיילים החטופים ישובו אלינו , ושלא ייפגעו אנשים נוספים. שולחת לכם את אהבתי הגדולה שלכם תמיד בטי

ADVAM4

New member
../images/Emo24.gifבטי וחבריי לפורום!

התקופה הזאת קשה לכולנו.. בצפון קטיושות.. בדרום קאסמים.. אין שקט.. אבל!!!!!! אנחנו נעבור את זה!!!! [= אל תפסיקו לחייך,לאהוב ולשיר!

21profile

New member
לכולם:

המצב פשוט מדכא, מייאש... כל פעם שאני שומעת חדשות אוחזת בי תחושה של חוסר אונים, תוך כדי שאני מאבדת את האופטימיות שתמיד היתה בי לגבי העתיד. אין ספק כשזה מגיע לאיום ישיר על המשפחה הקרובה ביותר, כמו שקרה הפעם עם אחותי שחיה בצפון, הדברים נראים הרבה יותר חמורים והרבה יותר קשים לעיכול. כמישהי שהקדישה את השנים האחרונות לפעילות פוליטית (ודגש על הידברות), זוהי צומת דרכים עם המון בלבול וקונפליקטים... באמת קשה לי לראות איך אנשים נלחמים אחד בשני, כשבעצם כולנו סה"כ חיים תחת אותה שמש, על אותה אדמה (סליחה על הקלישאה), וקשה שלא להזדהות עם כל אדם חף מפשע שנופל קורבן של הטירור והלחימה האכזריים האלה. כמה שלא קל לגדול במדינה הזאת. מאחלת לכולנו זמנים טובים יותר אוהבת חן

נערת פרחים יקרה (עלק)

מי את ולמה את מזהמת לנו את הקומונה? אדווה- שלא תגידי שאני לא ארסית יותר- יש אנשים חצופים שאני חייבת להשיב להם בלשון שהם יבינו חן מותק- כבר אמרתי לך באישי שרגשת אותי וזהו יום טוב חברים

ADVAM4

New member
../images/Emo6.gifחחחח את יכולה להתקיף אותה!!!

ואני גם אעזור לך! [= \= מי זאת הפרחונית הזאת?!!!!!!

21profile

New member
חחחחח תודה

איזו הגנה יעל! בדרך כלל כנות זוכה לתגובות כאלה מאנשים ציניים יתר על המידה- זה לא משמעותי בעיניי.. הא ויעל- "מזהמת לנו את הקומונה.." חחחחח החזרת אותי בנוסטלגיה לתקופת הקומונה האינטימית
סוף שבוע נעים לכולם חן

בכלל לא שמתי לב

שכתבתי קומונה עד שכתבת את... מצחיק לא? אכן מתגעגעת שבת שלום יעל

למעלה