חברי הפורום היקרים

giba70

New member
חברי הפורום היקרים../images/Emo70.gif

שימו לב להודעה של גילי (גלעד סבח) מראשל"צ מהיום בצהריים, לגבי ארגון ערבי סמבה. תחשבו: איזו להקה או אילו זמרים אתם רוצים שיופיעו? איזו מוזיקה או אילו סגנונות אתם רוצים לשמוע? באיזו תדירות אתם רוצים שהערבים יתקיימו? מה העלות שאתם מוכנים להשקיע בערב כזה? אפשר אולי גם לארגן איזה די-ג'יי שישמיע מוזיקה שחברי הפורום רוצים, בשונה מפורטו-לוקו ודומיו. לגבי עצמי, אני מעוניין לשמוע בערך מה שכולם רוצים, בוסה נובה, סמבה, פורו, פאגוג'י, אשה, סמבה רגאיי, מראקאטו, וכמובן גם MPB. הרבה סגנונות, שיהיה מגוון. קלאסיקות, שירים ישנים, לצד שירים חדשים, לאו דווקא להיטי קרנבל מבאיה אבל אפשר גם. פעם בשבוע או בשבועיים נשמע טוב. תקציב שנראה לי: 50 ש"ח אם זו הופעה. אם זה די-ג'יי אפשר בפחות נראה לי. נא להגיב. כל הכבוד גילי
,
עליך!

shellyland

New member
אה... ההעדפה היחידה שלי היא

שיעשו ערבים כאלה גם בעיה"ק. יש חובבי מוזיקה ברזילאית גם בירושלים - די לקיפוח!

elinor18

New member
../images/Emo45.gifתגובה../images/Emo148.gif../images/Emo11.gif

כל הכבוד גילי! אחלה הצעה! אני מעוניינת בערב עם המון ריקודי שורות חדשים וישנים(כמה שיותר יותר טוב!). אגב אני רוצה להגיב על ההודעה שנכתבו על המסיבה שהתקיימה בפורטו לוקו ביום שישי- אני הייתי בפורטו ואני ממש נהניתי! היה כל כך כיף שאני ממש מקווה שזה יהיה קבוע! ואני ממש לא מסכימה לאנשים שכתבו שהלטינו יותר טוב מהפורטו....איך???הרי הלטינו כל כך קטן שאם בן אדם אחד קם לרקוד אין מקום לזוז! אגב...ביום שישי ריו סול יופיעו בפורטו! אז לכל מי שטען שהוא נהנה בלטינו מההופעה שלהם אז שיבוא!יהיה שמח זה בטוח
)) א-ל-י-נ-ו-ר

eldarinn

New member
אין לי העדפה ספציפית

ובלבד שלא יהיו יותר מדי ריקודי שורות או פתאום יתחילו לנענע עם סלסה.

גם אני! גם אני!

(מבויישת מעט , כי עדיין חדשה...) אבל הכל יתקבל בשמחה, רצוי חי בהופעה,ומינון מינימלי של ריקודי שורות... 50-60 ש"ח נראה לי סביר (כולל קאיפיריניה?!), ואני אפילו מוכנה להרחיק עד ירושלים הסיבירית בשביל לכבד את שלי, ראש השבט.

Baiano

New member
מסיבה!

אצטרף בשמחה - רק שאני לעומת זאת מאוד אשמח לריקודי שורות - 1 - בגלל שאני baiano... ו-2 - בגלל שאין כמו axé בשביל לרקוד! ורצוי גם שירים חדשים - 2000, 2001, 2002 וכן - גם 2003 כבר יש...

giladsabach

New member
יופי עכשיו צריך לעשות סדר..../images/Emo8.gif

הבנתי שכולם אוהבים הכל (רק 10 אנשים בכל הפורום? איפה כולם?). הבנתי שירושלים ות"א נבחרו (ברוב קולות???). מה עם כל השאר? להקות? (מקומבה?) זמרים (פרננדו סיישז?,בה?) חברה להתעורר אתם לא רציניים... מה קרה אכלתם הרבה צ'ורסקריה? קדימה תחי הדמוקרטיה...סקרים...הצבעות...להביע...להצביע...להשפיע. עוד היום. גילי.

GATINHA

New member
ובכן...

להקות וזמרים: ריו סול, טנירה..(כשריו סול לא מופיעים אפשר לתת לפעמים ברייקים של בטוקדה..) מוסיקה: למבדה (+למבדה פרנסזה),פוהו,AXE,FUNKY,MPB,שורות,PAGODE,רגאיי,אפרו ברזילאי, סמבה הכל במידה ולפי אופי הקהל הספציפי לאותו ערב!! מה שאומר (מכוון לכותב מסויים בפורום) שאם הקהל יתלהב באותו ערב מלמבדה-יהי רוב של למבדה ואם שורות- אז שורות, ואם מוסיקה פקיסטנית מצויה-אז מוסיקה פקיסטנית מצויה!! והכי חשוב לי ( למי שמכיר אותי) שהמקום לא יהיה רחוק מהמרכז ולא מסובך להגעה- כדי שגם אני אוכל לבוא..
אם אני אחשוב על עוד משהו אני אוסיף בהמשך..

קראולה

New member
אחלה אחלה אחלה

לרקוד סמבה כמה שיותר ואני מאוד אשמח שלא יהיו ריקודים כפויים. כלומר, למשל, ריקודי שורות למיניהם. אני אוהבת לאלתר לבד ושלא יגידו לי איך לרקוד. אני מוכנה להצטרף לבקשת המנהיגה הבלתי מעורערת ולבקש קצת סמבה בירושלים, אבל אני חייבת לציין שגם בתל אביב זה לא רק בכלל. מבחינת כסף - כמה שפחות יותר עדיף

למעלה