חברי הפורום היקרים...

חברי הפורום היקרים...

אשמח לשיטות/תרגילים לפתיחת העין השלישית וכל דבר היכול לסייע לי להתחיל לתקשר... כבר תקופה אני מנסה לתקשר ישירות ולא מצליחה! תודה מראש למגיבים :) נ.ב: ערן , שוב המון המון תודה על השיחה , היה מדהים! (אירנה)

ברכת השמש היוגית....

ובעיקר החלק הראשון שלה... אם את צריכה אני יכולה לשלוח את התרגיל אבל מאמינה שתמצאי.. כמו גם תנוחת הכוברה.. וכןמדיטציה לטיהור הצ'קרות..שוב אם יש צורך אסביר..(מחר...)

וגם מדיטציה עם הדמיות כמו המדיטציה עם הלהבה .

של הנר, מצויינת לעין השלישית עובדת ישירות על הקשר ביון העין השלישית ומסך החלומות בגזע המוח... מכירה?

לאונרדו יקרה

האמת היא שלא מכירה ואשמח אם תפני אותי דרך קישור :) המון המון תודה והמשך יום מקסים!

שלום יקרה../images/Emo24.gif

מה שלומך ? אני מבינה שאת רוצה לתקשר. ראיה דרך " העין השלישית " היא חלק קטן מתיקשור, פתיחתה הוא חלק מתהליך ראיה על -חושית, אך היא לא פותחת אותך לתיקשור. בעזרת העין השלישית, את יכולה לראות הילות, או חזיונות, של הווה-עבר-עתיד.. רצוי לעשות זאת בצורה מבוקרת, כי יש צורך לדעת להתמודד עם פתיחתה. לא כולם מצליחים, לפתוח אותה, אלא אם יש תחושה של תחילת ראיה על חושית. וגם לא רצוי שתהיה פתוחה לחלוטין, כי יש צורך בהכנה נפשית, להתמודדד עם מה שרואים . שוב, אני מדגישה, שכל פתיחה של העין השלישית בלבד, אינה תיקשור שלם היא פתיחה בעיקר לראיה פנימית. תיקשור מורכב גם משמיעה על חושית, אינטואיציה, ידיעה, הרחה ומישוש. וכן, מחיבור לאני הפנימי, לאני העליון , לישויות אור, למלאכים ולבורא. נסי לחפש באתר אהבה ובפורמים שונים עוד אינפורמציה, אם את זקוקה לחיזוקים לדברי. בהצלחה אור ואהבה אריאלה
בהצלחה

אני אגב רוצה לציין...

1. שבגופנו קיימות מעל 200 צ'קרות... השבע המרכזיות הידועות מיוגה מדיטציה וריפוי הן איזושהי מוסכמה שמאפשרת שיג ושיח בנדון... העין השלישית היא הרבה מעבר לצאקרה... היא חלון וכלי ליצירה היא מאפשרת בהמשך התהליך של הלימוד הרוחני מעבר בין עולמות..ועוד... 2. "התקשור"..קורה כשהגוף הפיסי מוכן לכך.. 3. אדם שמצוי בקשב ובאיזון מקסל מסר מההדרכה שלו מה עליו לתרגל לשם התקדמות...ואני מאמינה שכך קרה במקרה הזה...

קישור?

אההםם..סדנאת מדיטציה שעשיתי בגיל 17..אצל המורה שלי בנס ציונה (מורתי האהובה ליוגה..מגיל 12..מילקה, עליה השלום) זו הייתה סדנה של מרכז שיבננדה בת"א והעביר אותה מי שהיה מנהל המרכז אז..מאז..נתקלתי בה פעמים רבות...
יש להדליק נר בחדר..להביט בו ובלהבה בעייניים פקוחות..ולנשום נשימות יוגיות מלאות, אחרי ריכוז עמוק של בין 5 ל15 דקות..לעצומ עיניים ולדמיין את להבת הנר מולך בעיניים עצומות.. ולדמיין את הלהבה גדלה ומתארכת ואז...יורדת וקטנה..עד שנעלמת..בדמיון..לראות אותה מתלקדת ביזרה ..ממש.. בערך 30 דקות של מדיטציה..להתחיל מפחות ולעלות בהדרגה למי שלא רגיל...

אשמח מאוד לקישורים יקירה

למרות שאריאלה קצת הבהילה אותי שלא עושים זאת ללא מוכנות למראות ולדברים שיבואו לאחר פתיחת הצ'אקרה... לכך התכוונת אריאלה?... ובכל אופן לאונרדו יקירה , אשמח לקישורים ושוב תודה לך :)

יש לי ספרי יוגה...מעולם

לא ללמדתי מדיטציה או יוגה מספר ובטח שלא מקישור... SORRY אם לא הבנת את תיאור המדיטציה שלי מהכתב..פה זה מה שאני יכולה לעשות, תנסי לכתוב "מדיטציה של נר בשיטת שיבננדה-יוגה"....אולי יעלה לך קישור..או שתבואי ללמוד ממני כאתחיל להעביר סדנאות..ואראה לך עוד כמה טריקים לעין השלישית...גם נשימה מטהרת..ביוגה אגב..משפיע...

למעלה