חברי הפורום היקרים...

חברי הפורום היקרים...

האם מישהו מכם יודע מהיכן ניתן להוריד שירים של הזמרת הנפלאה - בעלת הפורום הנפלא הזה? תודה על העזרה מראש נטע

יופי של תשובה

את כל הדיסקים הקיימים של הזמרת המהוללת יש לי מאז ומתמיד, אבל, הייתי רוצה שתתנגן לי גם בעבודה (במחשב) ולכן שאלתי

הי נטע

מומלץ בחום לרכוש את הדיסקים של סי. לא תמצאי כאן מי שיפנה אותך להורדה של שירים מהרשת - פעולה שמהווה פגיעה בזכויות של אמנים. הבנתי שאת כותבת שירים - תחשבי איך תרגישי אם מישהו יעשה שימוש לא חוקי במשהו שיצא מתוך הנשמה שלך.

הבהרה כללית לכל חברי הפורום

יש לי את כל הדיסקים מרגע שיצאו לאור.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eranmc

New member
כאילו מה את באמת ציפת לתשובה?

לאחרונה אני נתקל בהמון שאלות כאלה אבל בפורום שעוד סי משתתפת בו?

actress

New member
זה גם מעיק גם מצחיק.../images/Emo46.gifובעיקר מעצבן

מצד אחד זה באמת מעיק שכל פעם באים ומבקשים שירים כאילו חושבים שבגלל שסי פה היא תתן חופשי לכל אחד להוריד שיר ובעצם יחשבו "היי למה אני צריך לקנות שיש פורום ואפשר לבקש".. זה נושא שכבר מתחיל לעלות על העצבים והיו כאלה שפה שעשו את זה אני לא אתן דוגמאות אבל מי שזוכר מה הלך פה יראה את השרשורים הקודמים, נכון אנחנו רוצים לתת פה לאנשים להנות ולהכיר אבל יש גבול מסוים עד כמה שאפשר. כמו שפטל ועוד אנשים אמרו האומנים גם צריכים להרויח וחבל באמת שיש כאלה שימשיכו לבקש בעוד האומנים קורעים ת´תחת ואחרים פשוט נהנים ושואלים "איפה אפשר להוריד שירים" דחילאק עד עכשיו נמנעתי מלהגיב אבל זה מתחיל להטריף וגם מצחיק לגבי מה שרשמת ששואלים שעוד סי פה, אז דיי באמת אני לא חושבת שצריך אפילו לשאול היכן ניתן להוריד שירים עשינו פעם 1 ג´סטה בכך שהפננו אתכם לשיר של גרפיטי ומידי פעם ניתן עוד אבל לא יותר מידי אתם רוצים עוד אז תצטרכו לחכות לאוסף.. או לקנות את הדיסק החדש. ברגע שנותנים למישהו אצבע הוא רוצה את כל היד.

../images/Emo10.gif sorryyyyy

מתנצלת אם העלתי את חמתכם... לא התכוונתי, אני אוהבת את המוסיקה של C כבר המון שנים - שאלתי היתה תמימה ביותר... מבקשת את סליחתכם..

actress

New member
זה לא את זה פשוט מציק שאחרים כל פעם

באים ושואלים אם יכולים להוריד שירים ועוד סי קורעת ת´תחת יחד עם כל האומנים ויש כאלה שמ שתופסים טרמפים ושוב אני לא רומזת, אני רואה אנשים שבאים ומבקשים ומשחקים אותה יעני מעריצים שרופים ונעלמים וזה גם דיי מעליב שיש כאלה אנשים בעולם. נו מה לעשות יש גם כאלה ואנחנו עוזרים פה לכולם אבל שזה מגיע לקטעים כאלה זה ממש מטריף וחבל שככה.

למעלה