חברי הפורום היקרים,

hiloosholetet

New member
חברי הפורום היקרים,

יש לי רעיון. אפשר לבחור נושא על פיו חברי הפורום יכתבו את יצירותיהם באותו השרשור. נניח הנושא: "פרידה." כל אחד מחברי הפורום שרוצה יוכל לכתוב יצירה לנושא, וכך נוכל לשלב סגנונות ייחודיים רבים בנושא מוגדר אחד. אפשר גם לעשות תחרות, אבל זה לא העיקר ולא חובה. מה דעתכם?

קסנדרה*

New member
דעתי היא שזה לא מתאים לאופי הפורום

אנחנו לא בענין תחרויות, ובענין האחר את אלה התרגילים אנו שומרים לסדנא. ובכלל לכתוב שיר/פרוזה לפי הזמנה, נדמה לי שזה לא מתאים לרוב חברי הפורום. תודה על ההצעה. קסנדרה

הלוש עשינו את זה בעבר וגם היום

מה לא קראת? "תמונה מחפשת מילים" זה בדיוק כמו לתת נושא רק שזה יותר יצירתי
אז לא המצאנו ת'גלגל בייבי
בכל אופן תחרויות לא מתאימות לפורום שלנו. א. כי אני לא סובלת להפסיד ואז אצטרך להיות ברוגז עם כל חברי הפורום שלא בחרו בי( מה שלא בא בחשבון) ב. כל אחד מאיתנו כותב בסיגנון שיחודי לו ולכן הפרמטרים לבחירה יהיו מאוד מאוד מאוד מסורבלים ג. קראי שוב את א. כי זו הסיבה העיקרית שתחרות לא באה בחשבון
סנדרלין

hiloosholetet

New member
מה, זה היה בסופרים צעירים?

לא ידעתי... :) בכל אופן, הדגש המרכזי לא היה על תחרות, בכלל לא חובה. אם כבר סתם בשביל הכייף. כן, חשבתי "כמו תמונה מחפשת מילים" רק לפי נושא מוגדר. זו הייתה רק הצעה עושים את זה בסדנאות באמת.

aiziq

New member
הילו, היוזמה הזו בעייתית

הרבה יותר נחמד שכל אחד כותב מאיפה שמדגדג לו ולא על פי הזמנה- ככה יוצאים חומרים מעמיקים ואיכותיים יותר, לדעתי. את יכולה, וגם אני עושה כך לפעמים, להשתמש בתרגיל הזה לשימוש עצמי ולראות איך זה עובד בשבילך- אבל שכולם ביחד ישבו ויכתבו לפי נושא מסויים- ונציג קולאז' של יצירות על נושא אחד, לא נראה לי מעניין- אפילו משעמם. שלך, איציק.

hiloosholetet

New member
טוב...

זה רק היה רעיון. אני באמת מבינה למה אתה מתכוון, קצת משעמם שכולם ירשמו על אותו נושא אה?! :) חשבתי שדווקא ככה, יצמחו דברים ייחודיים ויפים מתוך נושא אחד בנאלי וברור. אני חושרת חברים יקרים, זו הייתה רק הצעה אם תרצו, תוכלו לממש אותה. גם "תמונה מחפשת מילים" זה רעיון מאוד טוב. אוהבת, הילוש :)

למעלה