חברי הפורום הנכבדים

amonit

New member
חברי הפורום הנכבדים

במקום זה הופיעה ביקורת שעלולה להחשב כהוצאת דיבה כנגד משרדי תווך ספציפים, אני מבינה ללב אלו שמרגישים שנעשה עמם עוול, אך ע"פ חוקי הפורומים בתפוז, אין באפשרותנו לאפשר הודעות מסוג זה אלא אם זה בלוחות הפורום. יש לכך קטגוריה מיוחדת. הנכם חושפים את עצמכם ואת הנהלת הפורומים לתביעת דיבה. לא אוכל לאפשר הודעות מסוג זה כמו שאני מוחקת מודעות פרסומת אמחק הודעה זו. מענה לקיטורים ואוזן קשבת תקבלו תמיד, אך פרסומת משום סוג שהוא שלילית כחיובית תמחק. מכוון שאין הצד השני יכול להביא את תגובתו לנושא המדובר, זו עלולה להחשב עברה. שימו לב.

עטרה ב ט

New member
אמונית

כמו שכתבתי לך בהתכתבות פרטית בינינו לא היה מדובר בהוצאת דיבה והיה אישור מהנהלת הפורומים אני מצטערת אם פגעתי בך עטרה.

amonit

New member
לא פגעת בי אישית

אך חייבים לשמור על הכללים, כפי שאת יודעת. אינני כועסת אני מאמינה תמיד בתום לב. אחריותי כמנהלת פורום לשמור על דיון נאות והודעתי למעלה כמו הודעתי לך, היתה לשם הבהרה. מקווה שלא תפגעו, שתספרו לנו על מפגעים, אפשר לעשות זאת בדרך מעודנת בכדי שלא נאלץ למחוק. כפי שכבר אמרתי- פרסומות אני מוחקת תמיד, גם שליליות. לא כועסת עליך באופן אישי וחבל לי שנפגעת, את בוודאי מבינה את האחריות.

למעלה