חברי הפורום מספרים על עצמם...

jKiTTiE

New member
הבה נעשה משו טיפה שונה..

פעם בחודש או פעם בכמה זמן לא יודעת נעשה שירשור התפקדות לראות אנשים חדשים אנשים ישנים...ככה גם אנשים שלא כותבים יכתבו מידי פעם =] אז ככה אלו השאלות =] 1)שם: 2)כינוי: 3)באיזה חור אתם גרים? חחח: 4)גיל: 5)אח?אחות?: מקווה שיהיה טוב =] שיהיה לכם יומטוב מלא הפתעות ריגושים ותוכים חח =]

אחלה רעיון ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

מזמן לא עשינו שרשור התפקדות באמת...
שם: שירי
כינוי: באינטרנט- נסיכת אהבה, ואיכשהו תמיד יקראו לי שירקוש, כי זה הכינוי הקודם <היה כתוב באנגלית> ואצל חברים וכו'- שירוש.
איזור מגורים: גרה באיזור השרון.
>.
אח/אחות: אחות ואח.

איימו

New member
וואי חיכיתי לזה.

שם: איי'לה
כינוי: אי'ל, איול, לילה - סבא בתיה בת שרות (יציאות- עזבו)....
באיזה חור אתם גרים: חור
בשילה, ליד ירושלים
(בערך)
אח? אחות? 4 אחים 2 אחיות.

Bassיסט

New member
עכשיו שלי...

1)שם: רון 2)כינוי: רון, רוני, פלי (Flea), רון ויזלי ועוד ועוד... 3)באיזה חור אתם גרים? חחח:בנתניה סיטי - עיר הפשע והרשע 4)גיל:עוד פחות מחודש 21 5)אח?אחות?: יש לי עוד 2אחים גדולים ואחות גדולה! אני הכי קטן!!!

אחלה רעיון

אז ככה .................... שם : אייל כינוי : אוהב להיות נאהב באיזה חור אני גר : ירושליים ( עיר הקודש ) . גיל : 18 אח \ אחות : אחות 1 ועוד אח נוסף עיסוק : לימודים \ צבא . סוג סרטים שאני אוהב : קומדיות . דרמות אהבה . לגביי עצמי : אוהב להקשיב לאחרים ואוהב אנשים . אני מקווה שסיפקתי את כל התשובות לשאלות . נ.ב : יש לי אחות יותר גדולה ממני בשנה ואח שלי קטן ממני בקצת יותר משנה

מה,אני הכי קטנה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

איזה כיף לי! אני האחות הקטנה של כוווווווווווווווווולכם...
[אופס,התלהבתי
] שם:הדר כינוי:הדרוש,כל האנשים שאוהבים אותי קוראים לי ככה.
בתוך החור:ישראל,מרכז הארץ.
אחים זה
:אח בן 21 ועוד אחד בן 26. ורק בגלל שבסיום הזכירו חיות
-יש לי
כלב| ולסיום התגובה,מסר שאני רוצה להעביר לכם: "תעניקו אהבה-תקבלו בחזרה אהבה והערכה"

jKiTTiE

New member
אעהאעהא אניי =]

1)שם:מור 2)כינוי:בן דור =] 3)באיזה חור אתם גרים חחח: ישוב נידח בין גדרה ורחובות 4)אח? יאפפ אחד =] אחות? יאםם אחת =] יומטוב ושהגשם יפסיק!

../images/Emo24.gif אז..

אני אחותך הגדולה ממך בכמה חודשים.
מעבירה אלייך את הכבוד...
להיות קטן זה הכי כיף.... =]

jKiTTiE

New member
חעע אני בסטייל יאוו אני הכי קטנה פה

איזה מאגניבב =]

Bassיסט

New member
איזה כיף...

אני האח הגדול של כולם פה... ושירי היא אחותי הגדולה!

Bassיסט

New member
שיפתיע נו!!!!

חיחיחי בינתיים אני האח הגדול אז אני מצפה שכולם יתייחסו אליי ככזה כדי שאני יוכל לעזור ולייעץ לכווולם וכמובן לקבל ממכם גם הרבה עצות...!!

Bassיסט

New member
../images/Emo38.gifשירשור אי סי קיו ומסנג'ר../images/Emo38.gif

בשביל שכל המשפחה הגדולה והמאושרת שלנו תהיה ביחד נעשה שירשור אי סי קיו ומסנג'ר ככה שכל אחד ירשום את האי סי קיו והמסנג'ר שלו... שלי: אי סי קיו.. 144605279 מסנג'ר.. [email protected] עכשיו תורכם!

Bassיסט

New member
אני מקפיץ...

חברה תתחילו לרשום זה לא שירשור ליופי חיחיחי

למעלה