חברי הפורום שימו

TAL BAR ZOHAR

New member
חברי הפורום שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo30.gif../images/Emo33.gif

קודם כל אני אפתח בברכות חמות לכל חברי הפורום החדשים והוותיקים !! אני שמח לראות ערנות מלאה ושיתוף פעולה מדהים מצידכם !! אין ספק שהפורום נועד בשבילכם ובגללכם !! הגרלת הזוכים תתבצע מחר 27.11.08 ושמות הזוכים ייפורסמו במהלך יום זה !! ה-פ-ת-ע-ה-!! בעקבות פנייתכם הרבה והענות העצומה החלטנו לעלות את שמות הזוכים ל -5 אנו נבצע באופן מסודר הגרלה ובין שמות הזוכים תינתן כרטיס כניסה חינם להפקת השנה !! שוב החלטנו לטובתכם ולמענכם לעשות את הכי טוב שרק אפשר ולצ'פר בלעדית את חברי הפורום הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל !! את התשובות ניתן לשלוח עד היום בשעה 20:00 בהודעה פרטית כאן בפורום אליי השאלון מצורף לכם כאן ! עוד 9 ימים !! 5.12.08 T L V דודי שרון & ג'ואל חוגגים פעמיים !! DUDI SHARON B-DAY -סט יומולדת חגיגי רווי חומרים חדשים -לראשונה בישראל סולו סט !! JOUEL-השקת הוידאו קליפ הראשון של דיוות המועדונים ג'ואל -BOMBASTOS-ומופע פריצה מתוך האלבום החדש !! קוקטייל למוזמנים !! קהל:23+ המשך יום ניפלא טל בר-זוהר !

TAL BAR ZOHAR

New member
לו"ז הופעות רשמי <<../images/Emo133.gif../images/Emo43.gif

לו"ז הופעות רשמי !! ******************** 28.11.08 מועדון הטרנד (אילת) פותח את שעריו המחודשים ופותח את עונת החורף 08-09 ומארח למופע המרכזי את ההרכב להפקת ענק !!!! 24+ 5.12.08 דודי שרון חוגג יום הולדת BOMBASTOS PARTY השקת הקליפ לדיות המועדונים ג'ואל TLV 23+ 11.12.08 כ-ו-כ-ב--נ-ג-ה---ירושלים-מועדון הקמפוס לנרשמים למסיבה דרך המייל - כניסה חינם. (יש לציין שם מלא, גיל ומס' טלפון נייד.) ג'ואל בהופעת יוניק גייז וחברים 21+ 23.12.08 חנוכה 2008 יוצא לדרך פסטיבל בהאנגר 11 במופע המרכזי הרכב הקלאב המוביל בישראל !! במופע פריצה מתוך האלבום החדש בקרוב !! 17+

chong1

New member
טוב כמה שאני מתרגשתתתתתתתתת 05.12.08

אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזו הזמנההההההההההההההההההההההההההההההההה מצמרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררתת מה שם שם מה ילך????????או וואהההההההההה הפתעהההההההההההההההההההה.................

jakovstyle120

New member
כמה שהתגעגתי אליייך !!../images/Emo140.gif

מהה הולךךךךךך להיות שםםם א-פ-ח-ד ל-א יודע !-!-!-! מחכה לערב הזה בט-י-ר-ו-ף !! ועוד המוןןןןןןןןן הפתעותתתתתתת בדרך

ELIRAN ZOAR

New member
באמת מה שם שם מה ילך?? חחח צ'ונג1

התחרבשו לך המילים במקלדת??? נראה אותך שם בעזרת אללה! :)

למעלה