חברי הפורום שלום רוצה לשתף אתכם

nati red

New member
חברי הפורום שלום רוצה לשתף אתכם

בשינויים שחלים בי ואחד השינויים קשור לעבודה. עוד מילדות אני יוצרת וקל לי להביא את עצמי דרך אומנות. מה שלא קל בכלל זה שאין לי מקצוע והדרך שהתפרנסתי ממנה שנים היתה ניקיון בתים והרגשת תיסכול נוראית. ועם השנים והחיים עם אסף שתומך בי כל כך,עשיתי הפסקה בניקיונות וילדתי את בן. אבל הרגשת האשמה שאני לא מכניסה כסף לא עזבה אותי ולא נתנה לי ליצור בשקט. תמיד תמיד יש לי רגשות אשם שאני צריכה למצוא עבודה וליהיות כמו כולם. והנה אני שמחה להגיד שדברים משתנים ולפני כמה שבועות כמו נפל האסימון ורגשות האשם ירדו ממני אני נהנת לעבוד על יצירות חדשות וקורים דברים מסביב כמו התענינות, מכירה, ופתיחת תערוכה בקרוב.איזה כיף אני משתנה ודברים טובים קורים. תודה לכולכם אתם עושים טוב ותמיד מעניין לי בפורום בי נתי.

nati red

New member
אני מאמינה שהשינויים

שקורים לי הם בעקבות לקיחת רמדי.

riki72

New member
נתי עבודה מדהימה

גם אני אוהבת ליצור אבל זה בא בתכופות פעם ציור ופעם חרוזים וזה כף. כף לדעת שיש שינוי ואת מרגישה טוב שימשיך כך מריקי

נתי אשרייך !!!! איזה יופי

רוצה להגיד לך שהשיתוף הוא כל כך חשוב ומעודד !!! גם אני עוסק ביצירה ומפלס את דרכי גם להתפרנס מזה והשיתוף הוא כאילו דלק במסע הזה שבו אני צועד שתראי רוב ברכות שפע יצירה בריאות והנאה ממעשי ידייך

riki72

New member
אני רואה שזה פורום של יוצרים

ניסיתי להעלות תמונה שצירתי וזה לא עולה לי. לעומת זאת בפורום אחר זה כן עלה.

ריקי - מתרשם ומתרגש !!!!

שמעו חברה... יש כאן כישרון מדהים ומרגש בציור כנסו לYNET לקהילות - משפחה-תאומים ושלישיות וראו נא את ציוריה של ריקי (תחת אותו ניק) אהבתי מאוד מאוד את מה שראיתי, את האנפות, את הנופים, והכי התרגשתי מהדולפינים המקיפים את הורד העדין... משש התרגשתי אז תודה רבה על ההפנייה ומקווה שתמשיכי לצייר הרבה הרבה זה אחלה אחלה אפיק להוציא דברים החוצה יופי ריקי !!!! איזה כיף !!!

והנה ציור אחד שלי....

עשית לי חשק לשתף ריקי !!! תודה מי יתן ותרבה הברכה והיצירה בינינו

גלי ר

New member
דניאל, כן אז כן !!! ../images/Emo24.gif

כן אז כן תקרא את פאבלו קאולו שאלישוע שלח לנו, על לא לותר. רוצים לראות ציורים שלך! תקשיב טוב כולם קוראים: עעעעוווודדד הפפפפעם, עעוווודדד הפפפעם גלי

riki72

New member
היי דניאל תודה גרמת לי להסמיק../images/Emo140.gif

גם אני ניסיתי לשלוח לכאן ולא הצלחתי

פיסול ? באיזה חומרים ? ממש מרשים

(יש לי בעייה עם המסך,,, לקח זמן עד שהצלחתילתקן)

למעלה