חברי הפורום שלום.....

omer landau

New member
חברי הפורום שלום......./images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

ברוכים הבאים לפורום ספין סיטי
אני רוצה להגיד שהפורום עדיין בתחילת דרכו... אני מצפה ומקווה שיצרפו בזמן הקרוב עוד גולשים לפורום. אם לא תכתבו לא יהיה מה לקרוא!!! תכתבו ותגיבו... אתם לא חייבים רק לקרוא גם אם אין לכם מה לכתוב אתם תמיד יכולים לנסות אל תתביישו כל שיחה על כל נושא הקשור לסדרה וגם
יתקבלו בשמחה, תרגישו חופשי לכתוב זה הפורום שלכם
כל מה שעולה לכם בראש:מידע על פרקים,הודעות על השחקנים(גם רכילות
) תחרויות, משחקים, שרשורי תמונות וכל מה שקשור לסדרה...כל מה שבא. יש עמוד קישורים שאני אוסיף אליו כל מה שתגידו וכמו כן יש גם גלריות. תהנו.....

omer landau

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo175.gif

אל תתביישי אחרת הפורום יתייבש ובאמת בואו בהמוניכם!!!

¶ music girl

New member
אם אתה מנסח את זה ככה.

אני אתגבר על הביישנות שלי
וד"א, עומר, מצטערת שלא עברת טסט. לא נורא, יהיו עוד

omer landau

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

פעם הבאה אני לא אדבר איתו בכלל אולי זה יעזור לי ועוד לא ראיתי את הטופס אבל בטוח יהיה כתוב שם שלא עקפתי בלה בלה בלה ואי מתן זכות קדימה בכיכר אבל הרכב הזה עוד לא נכנס לכיכר ויכלתי לעבור באסה טסט הבא ואז טסט שלישי אעבור

axnholic

New member
הפורום יפרח, אל תדאג

וגם זה שלא עברת טסט זה שטויות... הידעתם שרוב בני הנוער בארץ לא עוברים את הטסט ה-1. חלקם משתפרים בטסט ה-2 ומצליחים, אבל לפי מה שהבנתי הרוב מצליחים בטסט ה-3. זה לא ממחקר כלשהו אבל ערכתי סקר בין הילדים שעשו טסט לאחרונה ואלו התוצאות.

omer landau

New member
כן אני יודע שהרוב לא עוברים

אני גם בן וגם צעיר אז הסיכויים היו נמוכים בלי קשר בטסט הראשון וכן היו לי טעויות אבל לא בלם ולא נגע בהגה ולא משהו מסוכן או קריטי ואני מאוד אשמח ברגע שהפורום יתחיל לפרוח

למעלה