חברי הפורום תודה

חברי הפורום תודה

חברי הפורום היקרים שבת שלום ומבורך לכולכם פה אתם פה לא מבינים שכאשר ניסיתי לכתוב על עצמי ביותר פתיחות מנהלת פורום קורבנות אונס והאנשים שם מאוד נעלבו מתיאור הפרטים האישיים שלי שם ועל הכאב שאני עוברת לבד אותי ובתגובה היא סילקה אותי לץקופה מהפורום שם אך כיום אני כבר שם כך שאף אחד בחיים לא יוכל לעזור לי כי אני לא יכולה לספר בחלקים נסתרים ולא כמו שזה חידה סורי כך שאני באמת לא יודעת מה לעשות. חוץ מזה שאני רוצה למות למות למות למות לעד והפעם להצליח סוף סוף אני גם שייכת לפורום בעיות אכילה שאכן יש לי אז אם יש למישהי\מישהו\ איזה עצה בשבילי לעזור לעזמי אך לא לגרום שגם מכאן אני יסולק לתקופה אז אתם יכולים\יכולות לכתוב לי לאי מיי שלי או לאי סי קיו שלי או לאודיגו REVITALI33 (רוויטלי33) חבר``ה את השם שלי באמת כותבים עם שני ווים כך נולדתי עם השם שלי מרוויטלי בת34 רווקה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לא יודעת מה קרה שם

אני לא רואה סיבה שנסלק אותך מכאן. אז המשיכי לכתוב ונקווה כולנו לטוב! אם את כותבת דברים קשים, פשוט כתבי את המילה ``טריגר`` בנושא של ההודעה, כדי שאנשים שקשה להם לקרוא דברים כאלה, לא יכנסו. טוב? אז שיהיה בהצלחה.

רקפת1

New member
רוויטל יקרה

אני שמחה לראות אותך פה בפורום הזה...ברוכה הבאה! אני אשמח להתכתב איתך באי מייל אם את רוצה...תלחצי פעמיים על השם שלי פה וזה יתן לך את האי מייל שלי...רקפת

יולי_ה

New member
רוויטלי - תני צ`אנס לעצמך ולנו

כל-כך אפשר להבין את החששות שלך עכשיו. בלי לשפוט מה היה ואיך - את נשארת עם הרגשה קשה ופחד שידחו אותך מכאן. אני חושבת שכולנו כאן סוחבים על עצמנו התנסויות קשות מהעבר הקרוב והרחוק, פחדים, ובגידות, ומעילה באמון ועוד ועוד ועוד. ועכשיו אנחנו מנסים לא לתת לחוויות האלה להמשיך ולהכתיב לנו גם את העתיד. אנחנו מתנסים בקשרים חדשים, בחברות ובתמיכה. אז בטח שזה לא הולך מיד ובבת אחת, אלא בצעדים קטנים, אבל זה הולך. אל תוותרי לעצמך כל-כך מהר. יולי

למעלה