חברי הפורם , אני צריך עזרה....

benpual

New member
חברי הפורם , אני צריך עזרה....

ככה , אמא שלי אפשר להגיד , יותר מידי דואגת אני ייתן לכם קצת רקע , אמא שלי היא אמא נפלאה , אך לפעמיים מעצבנת . נגיד והייתי רוצה לצאת עד מאוחר , נגיד עד איזה 3 בבוקר או 2 , היא הייתה אומרת לי להיתייצב בשעה 12 בלילה בול! אם לא , אני לא ייצא ואני כמעט ולא יוצא הרבה. רציתי לנסוע לשכונה של ידידות שלי , אך היא אמרה לי שבשעה 10 בול , אני בבית. בוא נזכיר את זה , שאני לומד ימי ראשון שלישי וחמישי בשבוע , וכול הימים הם חופש בישבילי. אני מתנדב במשמר האזרחי , משהו בין הסביבות ל-3 שנים. כשהייתי במשמרת משעה 5 עד 7 , הייתי צריך להישאר עד מאוחר , אבל שכחתי להודיע לאמא שלי , וגם אם אני מודיע לה , היא אומרת לי לבוא מיד הבייתה. הייתי צריך להגיע הבייתה בשעה 8 , אך הגעתי בעשר בלילה. היא התקשרה למפקד שלי ואמרה לי שאין לי מקום בבסיס , בישביל להתנדב , אך אני רוצה להתנדב לבסיס כמו שכל אחד שאיתי רוצה. בינתיים אני ממשיך במשמר , אך בימימם מצומצמים , בגלל שאני מפחד שאמא שלי תתקשר למפקד שלי. אך זאת לא הבעיה , הבעיה היא מה שהייתה לי אתמול. אני עובד 3 חודשים בחברה , שדווקא אני מסתדר בה נפלא , ואין לי שום טענות , וגם הוקדמתי לאחראי. עבדתי משעה 10 בבוקר , עד השעה 2 בלילה אתמול , ואמרתי לאמא שלי שאני מסיים בשעה 11 ובא הבייתה בשעה 12 בלילה , בגלל שהייתה בעיה , הייתי צריך להישאר עוד שעתיים , בישביל לקפל דברים , אמרתי לאח שלי , שאני יגיע קצת מאוחר , ואני מסיים את המשמרת. היא התקשרה אליי בשעה 2 בלילה , והתחילה לצעוק עליי למה אני לא בבית. הגעתי הבייתה , התכוננתי לישון , והיא קמה לצעוק עליי שאני לא יעבוד יותר. עכשיו בוא נזכיר , שאני מתחיל את הלימודים יום למוחרת בשעה 11 בבוקר , אז מצידי זה בסדר , כי אני יכול לקום גם ככה. אמא שלי רוצה שאני יעבוד , וירויח כסף , והיא כל הזמן שאלה אותי , למה אני לא מוצא עבודה . עד שמצאתי עבודה , היא פשוט עכשיו לא רוצה שאני יעבוד. אם אתם תציעו לי לדבר איתה , אז רק אני יגיד לכם , שהיא לא תקשיב לי , כי היא ככה , אמא שמקשיבה לעצמה. אגב , אני יזכיר את זה שאני בן 17 , עוד חצי שנה 18. שיהיה לכם אחלה יום , מחכה לתשובות ועזרה דחופה!

עינת

New member
תראה בן

חוץ מלדבר איתה אנחנו לא יכולים להציע לך עוד הרבה דברים, אתה בגיל שבו אתה עדיין תחת חסות ההורים כך שחוץ מלשוחח ולנסות לפתור את הבעיה אין הרבה מה לעשות... לדעתי ,שוחח איתה,בזמן רגוע ,לא תוך כדי ריב (אולי תזמין אותה לקפה בחוץ?) , אמור לה את כל מה שסיפרת לנו כאן ,אני מאמינה שבסיטואציה הנכונה אמך תקשיב לך ותנסה גם להבין. בהצלחה ו... ספר איך היה

benpual

New member
עזבו אנשים........

היא בכל מקרה רוצה להתקשר לבוס שלי , ולעשות לי כל מיני פאדיחות! הדיבור לא עזר עזרו לי

faith2

New member
../images/Emo45.gif

ותסביר לה שאתה מאוד מבין את הדאגה שלה- ואתה מבין שהכל בא מאהבה, אבל שהיא חייבת לשחרר אותך קצת. אתה כבר לא ילד קטן, אתה כבר גבר צעיר, ואם לא תצא, תלמד את דרכי העולם- איך תוכל להסתדר שתהיה מבוגר?! המון בהצלחה

למעלה