חברי הצעירים..

buzy2

New member
חברי הצעירים..

האם אתם חושבים שאשה בת 50 תתקבל בברכה לעבודת מלצרות?

ayala26

New member
דווקא במקום שאני עבדתי בו לאחרונה

היינו 2 מלצריות והמלצרית השניה היתה אשה באמצע שנות ה-40. זה תלוי איזה מין מקום זה כלומר מה האוירה. כמו שכתבתי בהודעת ההיכרות זה היה בית קפה שבו כולם מכירים את כולם ואנשים קבועים היו מגיעים יום יום, לא משהו fancy רוב היושבים הקבועים היו פנסיונרים או אמהות עקרות בית עם עגלות.. נראה לי שבבית קפה "שכונתי" זה אפשרי בקשר ל"לא fancy" פעם הגיעה קבוצה של היי-טקים צעירים שהעירו "למה אין סוכר חום?" שאלתי אם הם מעדיפים סוכר חום על לבן, הם אמרו שלא במיוחד אבל זה עושה רושם יותר טוב שיש ב"סוכריות" גם סוכר חום וגם סוכר לבן... אמרתי להם "אתם יודעים איפה אתם נמצאים?" עם קריצה כמובן, "פה זה לא תל-אביב"

get well

New member
ואיפה זה היה../images/Emo35.gif..

חחחחחחח...דווקא אצלנו יש סוכר חום וזה רק גורם לאנשים להתעצבן..."מה זה ?? סוכר חום אני לא אוהב תחליפי לי.." תמיד יש להם תלונות...

ayala26

New member
מותר להגיד שמות?

זה היה בבית קפה "גזוז" במדרחוב בראשון מי שגר בראשון בטח מכיר כי יש להם את הפיצה הכי טעימה

ayala26

New member
אם היית יודעת איך הם הגיבו

להודעת ההתפטרות שלי - היית יודעת שבהחלט, לא בסמוי ולא בגלוי, אני לא מפרסמת

buzy2

New member
כי אין עבודה ו...

אני חושבת שאני יודעת לתת שירות טוב, וזה לתקופה מסויימת אפשר להרויח יותר בגלל הטיפים. מה לא בסדר עם אישה מבוגרת? אני לא נראית בגילי ויש מסעדות שבהם אוכלים מבוגרים ואני חושבת שהם יעדיפו מלצריות מבוגרות. לא?

ayala26

New member
בהחלט אפשרי

כשאני הצעתי את עצמי לעבודת מלצרות ושאלו בת כמה אני ואמרתי 26 הם אמרו "26??? זה הגיל שבו מלצריות כבר יוצאות לפנסיה!!" הדרך הכי טובה להתקבל לכל עבודה, היא להגיע עם הגישה שזה מה שאת רוצה לעשות, שהעבודה מוצאת חן בעינייך (ולא רק בגלל שזו ברירת מחדל כי אין עבודה אחרת) ושאת תהיי העובדת הכי טובה שלהם, להקרין ולא להגיד באלו המילים, שהם יפסידו אם לא יקבלו אותך לתפקיד.

buzy2

New member
תודה לכולם, קיבלתי מכם עידוד רב..

אם באמת יגיעו מים עד נפש ולא אמצא עבודה במקצוע שלי אני אנסה להתקבל למלצרות. אבל הכי אני חולמת על עבודה מהבית, משהו על מחשב, אני יודעת הרבה דברים לעשות במחשב (שלא כמו רבים מבני גילי). משהו כמו הדפסות או עריכה ספרותית. אני יודעת למכור את עצמי לעבודה , אין לי בעיה להיכנס למסעדה או בית קפה ולהציע את עצמי הכי טוב שאפשר. אבל כמו שאת כותבת אני צריכה להחליט שבאמת קלו כל הקיצים וזה מה ש"יציל את הבית שלי". אני בטוחה שאחרי שינסו אותי לא ירצו שאני אעזוב.

get well

New member
בעיקרון אין שום דבר רע...

אבל מה לעשות שבישראל זה לא נהוג..בחו"ל חופשי יש גם בני 60 שעובדים במקדונלד.. פה זה בעיה.. אבל בכל מקרה שיהיה לך

סיטרא

New member
אבל אני חייב, ח-י-י-ב !! ../images/Emo70.gif

להגיב בכל שרשור. כשאני נופל על פורום, אני מכסח לו ת'אמ-אמא באבי אביו, ואז אני פורש ומשאיר פצועים, הרוגים וגוססים.

כן!

אני עובד באולם ארועים כמלצר ויש לנו מלצר שהוא קרוב לגיל 60... אבל תלויי אם את כבר מנוסה אם לא אז אוליי יקחו אותך כפיקולו(מתלמד) ואוליי תתקבלי בהצלחה...

get well

New member
../images/Emo13.gifכמה תמונות של מלצרים...../images/Emo13.gif

לא בשנות ה20...

get well

New member
../images/Emo10.gif זה כבר לא קופץ..אז אחרונה...

בימים הקרובים אני אעדכן את הגלרייה מצאתי מלא תמונות חמודות של מלצריות ומלצרים..אם יש לכם את מוזמנים להוסיף ואני אוסיף אותם לגלרייה!!!

buzy2

New member
התמונות מקסימות ../images/Emo45.gif

אני אביא אותן למעסיק כהמלצה. תודה.

למעלה