חברי/ות פורום יקרים

polyethylene

New member
חברי/ות פורום יקרים ../images/Emo108.gif

יעזור לי מאוד לדעת עליכם/ן קצת יותר מאשר מה שמופיע בכרטיסכם/כן האישי, שם, מקום מגורים, גיל, עיסוק, תחביבים וכל מה שעולה לכם/ן לראש... נתחיל? שרית, תל אביבית בת 24, עוסקת כמנהלת מחלקה בחברת תקשורת, וכ - webmaster (מנהלת אתרי אינטרנט) בזמני החופשי. מאזינה באדיקות ל- radiohead כבר משנת 1991 (מילת הקסם היא "ותק"). אוהבת בעיקר מוסיקה בריטית ואלטרנטיבית, אך לא מסרבת להצעות אמריקאיות מוצלחות (אם ויש בנמצא ובחשק...)
אוהבת לצאת לבלות אך מיואשת ממוסיקת המועדונים השולטת בחיינו. וזהו, בינתיים...

Coma White1

New member
הבה.

ענבר, 14, איזור נתניה. מקשיבה לרוק מתקדם וניסיוני, פסיכדליה בריטית ואלקטרוניקה מדי פעם, גם גראנג´ כלול אי שם ברשימה. יותר מזה ? אני משערת שלא.

man in heaven

New member
עכשיו אני..

אביחי, חולון, בן 18. מנגן בלהקה, מת על מוזיקה, גיטרות ורדיוהד כמובן ! גם מיוז, קולדפליי וקצת רד הוט. כרגע בתקופת בגרויות.... חורש.. זהו

january18

New member
כמובן רצוי למלא את ההודעה... ../images/Emo163.gif

מרוב התלהבות מעצמי שכחתי למלא את ההודעה בתוכן
קוראים לי רעות,אני מרמת גן, בת 18 וקצת (הנס דה ניים january18),מזל דלי.אוהבת לשמוע את רדיוהד מהרגע שהלכתי להופעה של R.E.M בתור ילדה קטנה וטמבלית בת 12 ולא היה לי מושג מי הם ועד היום :) אובססיה קטנה בקשר לרדיוהד- יש לי קעקוע של הקילר בר החמוד הזה (חמוד?) מאחורי כתף שמאל... אני כרגע לומדת לבגרויות (אם אפשר לקרוא לזה ללמוד) ומתגייסת עוד חודשיים בערך
. אממ.. פתאום אחרי KID A אוהבת גם לשמוע מוזיקה אלקטרונית (כמו LAMB למשל). חוץ מזה גם סמשינג פאמפקינס, R.E.M, דפטונס, בלר, סילברצ´ר,נירוונה,צ´ילי פפרז,טול ושות´... מצטערת על המגילה
רעות icq #- 45250707למי שרוצה.

cuttooth

New member
המממ...

קוראים לי ליטל, בת 15 מירושלים. רדיוהד הם רב החיים שלי, התחלתי להקשיב להם לא מזמן, קצת לפני קיד איי, בערך בתקופה שהם היו פה. אני אוהבת גם את סיגור רוס, רוקפור, גרנדדי, ביורק, מיוז, נירוונה וכו´ בזמן האחרון התאהבתי בדאוס - כל כך יפה!! חוץ ממוזיקה, אני אוהבת את המחשב הדפוק שלי (למרות הכל...) ואת הפועל ירושלים. שונאת את הביתספר שלי ושונאת אפילו יותר את מכבי תל אביב. וזה הכל, אני חושבת.

StormLord

New member
חחחח

גיא מבת ים בן 15 וחצי חולה על מיוז אבל חולה (צבעתי תשיער לאדום זוהר בגללו) באתי לפה רק בגלל מיוז אבל עכשיו רדיוהד הם גם להקה מאוד חביבה עליי חוץ ממיוז שומע סליפנוט קורן סיסטם אוף הדאון ומוזיקת גאז אי סי קיו 81013140 רק בנות סתם סתם :) רק לאוהבי מיוז בלבד ברדיוהד יש פה אנשים שמבינים יותר

power play

New member
"i´m a wicked child"

אור,18 בקיץ... תחביבים: מוזיקה-רדיוהד ו.. לגלות להקות ולהתמכר למוזיקה שלהן. הוקי-מנהל פורום הוקי..מכור למשחק..אתם עוד תשמעו עליי.. כרגע-בגרויות..אני לא לומד לזה..אם אפשר לקרוא לזה ללמוד.. לנגן בגיטרה..בלה בלה...טיולים (לא בתנועות נוער או חרא דומה) ידה ידה..לבהות בעננים (מה? הם זזים),אס"ק-129231410 רק תעשו לי טובה אל תשלחו לי כל מיני שטויות כמו ששאקירה נאצית ואז תגידו לי להמשיך את המכתבי שרשרת ה^%*^)*#! האלה.. ולא...אני לא מתנצל על המגילה..למעשה הייתי כותב עוד אבל אין לי כח. כמה הצעות למנהלת החדשה: סקר-כמה זמן מהיום\שבוע\חיים אתם מקדישים לרדיוהד. מאמרים-לא חסר ברוך השם מאיפה לקחת. טאג-ליינס- היו כאן כמה דברים טובים שהשארנו בדרך מאחורינו נוסטלגיה זה רע רק כשאתה ממש זקן. ודבר אחרון-לברר מה בחיי למדי קרה לתחרות בפורום שלא התקיימה מעולם "how i made my millions"?

lazy

New member
בלה בלה בלה

קודם כל שאלה: במה בדיוק יעזור לך לדעת עלינו קצת? האם תוכלי לפי זה לקבוע את נושאי השיחה בפורום? או שאת סתם משועממת ורוצה להכיר אותנו בעקבות תפקידך החדש? אם זה המצב אז אני מניח שהיית צריכה להתנסח אחרת. טוב , אני סתם מבלבל את המוח. אולי זה בגלל שלא ישנתי כל הלילה והתעסקתי בתרגיל מטומטם במתמטיקה? או בגלל שאני בנאדם מוזר? או אולי גם זה וגם זה? בכל מקרה קצת על עצמי: ירון סטודנט 26 רדיוהד , להקות בריטיות וכו´ ממממ.. זהו בערך. אם יש לכם שאלות , אז תרגישו חופשי לשאול דרך אגב: האם אני במשתמש הזקן בפורום? אני לא אופתע אם כן....

lazy

New member
לא נראה לי...

מן הסתם ימאס לי לכתוב בקרוב... (או שאולי לא...)

polyethylene

New member
הסיבה פשוטה ממה שנראה לך ../images/Emo108.gif

מאז הפעם האחרונה שנשאלה השאלה הזו בפורום, הצטרפו כמה וכמה אנשים. הכרטיסים שלהם לא ממש מעודכנים, ופשוט רציתי לדעת למי אני עונה. ולא, אני לא קובעת את נושאי השיחה, זה פורום פתוח, ואין פה אלוהים ! כל אחד רשאי ומוזמן לכתוב כאוות נפשו כל העולה על רוחו. צר לי אם השאלות שלי מקשות על חייך, אולי פשוט אל תענה על מה שלא מעניין אותך
או אולי אל תתעמק כל כך במתמטיקה בשעות הקטנות של הלילה
, זה מוציא את הציניות שבך, ואני יודעת שזה לא אתה כזה...

lazy

New member
אני , ציני ?!

נראה לי שאת פשוט לא מכירה אותי..... כן אני די ציני לעיתים קרובות. ואין לי ממש ברירה בעניני מתמטיקה. אולי אני אלמד להבא לא לדחות דברים לשנייה האחרונה.

טוב, שם אתם יודעים

בן 22 מרחובות, עובד באבטחה, מסיים אוטוטו קורס מולטימדיה ואמנות אינטראקטיבית, שואף למצוא עבודה בתחום אחרי הקורס (כן אני יודע, השוק על הפנים...) אוהב את רדיוהד מאז היציאה של דה בנדס, כמובן שמיד השלמתי גם את פבלו האני ואת כל הסינגלים שיכלתי להשיג, ומאז עוקב אחריהם באדיקות. חוץ מרדיוהד אני אוהב לשמוע pink floyd, sonic youth, pavement, smashing pumpkins, mazzy star, tori amos, pj harvey, depeche mode, soundgarden, pearl jam, faith no more, afghan whigs, my dying bride, and the list goes on and on...

A Pig in a Cage

New member
אני

דור, כמעט בן 19 מראש העין התגייסתי לפני 4 חודשים ועכשיו אני בקורס תיכנות (למי שלא שמע על עשרות הקיטורים שלי בפורום...) אבל עוד מעט זה נגמר שומע רוק ומטאל מתקדמים, נסיוניים וקלאסיים, ובעקבות KID A נכנסתי גם למוזיקה אלקטרונית נסיונית. מאזין לרדיוהד רק שנתיים, אבל אפשר להספיק הרבה בשנתיים... ICQ 16528225

rachelmerav

New member
o.k

רחל, ירושלמית בת 19 (כמעט 20) לןמדת פסנתר והכשרת מורים באקדמיה למוסיקה ולמחוך ע"ש רובין באוניברסיטה העיברית בירושלים. חוץ מזה אני מקשיבה להכל כל עוד זה סביר (ואני הכי אוהבת מוסיקה "קלאסית)

Esmena

New member
אני אני, בת כמה שאני

שומעת את המוזיקה שאני שומעת וגרה איפה שאני גרה ומשתדלת להינות מכל רגע שהוא כזה

root

New member
טוב, אז גם אני....

אור, בת 17 עוד מעט. גרה בצפון הרחוק, מאזינה לכל מוסיקה אפשרית העיקר שהיא טובה. אוהדת ליברפול בין השאר, וגם סקרמנטו (אמן יעברו את דאלאס)... זהו. יום נפלא..

למעלה