חברי כנסת צמחונים וטבעונים

Neta558

New member
חברי כנסת צמחונים וטבעונים

בואו נכין רשימה של חברי הכנסת הצמחונים והטבעונים (מותר לחלום, לא?) שישנם. אמנם הכנסת עתידה להתחלף, אבל סביר שהרבה ח"כים ישארו בתפקיד.. הדבר עשוי להיות שימושי כדי לקדם דרכם מאבקים שונים. צרפו כתובות דואל, פקסים וכו´ אם יש לכם. (וכמובן, מאיזו מפלגה כל אחד). נטע (העמותה להכנסת שוקו-סויה למזנון הכנסת!)

אני לא יודעת מי מהם צמחוני, אם בכלל

אבל ח"כים שפעילים בנושאי זב"ח: נעמי חזן יוסי שריד איתן כבל והבנתי שמספר 3 החדש ברשימת חד"ש, דב נבון, נדמה לי, הוא גם מאוד פעיל בנושאי זב"ח, ואיכ"ס.

ניסיון לסכם...

בסימן שאלה יש כאלו שאני לא בטוח לגביהם: - נחמה רונן - ציפי לבני (?) - אברהם בורג - דני נוה - אברהם פורז אני לא בטוח לגבי חברי הכנסת של מרצ (מלבד אילן גילאון, אשר אני יודע בוודאות שהוא אוכל בשר) אבל רובם ככולם מאוד מקדמים נושאי זכויות בעלי-חיים... נטע ואני פעם חשבנו על להפיץ להם עלונים של אנונימוס בניסיון לצמחן חלק מהם... (מה באמת קורה עם הרעיון הזה, נטע?)

דדי שי

New member
אפשר להוריד את סימן השאלה מלבני

היא צמחונית בוודאות- היא אמרה זאת בעצרת נגד פיטום אווזים. אבל אני מופתע לגלות על דני נוה ונחמה רונן- מאיפה המידע?

הומממ...

נחמה רונן צריך להוסיף סימן שאלה לידה - אני יודע שהיא הייתה פעילה רבות בנושאי איכ"ס וזב"ח, היא הייתה מהדורשות הראשונות להקמת משרד איכות הסביבה. משום מה נדבקה לי המחשבה גם שהיא צמחונית, אבל אני לא משוכנע - צריך לברר... לגבי דני נוה, הוא אמר את זה באחת העצרות (או העצרת הזדהות עם בע"ח במשקים שהייתה בשנה שעברה או העצרת נגד ניסויים בבעלי חיים).

guruyaya

New member
איכ"ס זה ר"ת של איכות הסביבה!

וואו! אף פעם לא שמתי לב לזה!

Neta558

New member
לא זוכרת רעיון כזה ../images/Emo62.gif

אבל רעיון טוב. נציק להם אחרי הבחירות?
אגב, הרעיון שלי לרשימת ח"כים צמחונים לא הגיעה משום-מקום... כסאות הערו בכנסת, האם הם מעור אמיתי? אם כן, אני חושבת שמיד אחרי הבחירות יש מקום להציף את חברי הכנסת הצמחונים בפקסים, דואלים וכו´ כדי לקרוא להם שלא להסכים לשבת על חיות מתות. אם אפילו ח"כ אחד יחשוב על כך שוב וימנע מכך, זה יעורר ד´יון רחב בנושא
ובאופן כללי, גם אם הכסאות עשויים גומי דביק.. יותר קל לפנות אל ח"כים צמחונים לקידום נושאים של זב"ח. והרעיון ההפוך מוצלח גם הוא, לנסות לצמחן ח"כים שפעילים למען זב"ח
נטע (בסוף עוד נלמד להעריך את הח"כים המוזרים האלה...)

guruyaya

New member
טוב, אבל למה אחרי הבחירות

כשכוח הסחיטה שלנו ירד פלאים?

Neta558

New member
כח סחיטה? לא בעולם המושגים שלי!

אני לא מנסה לסחוט אף אחד על מנת שיעבור לצמחונות... חברי הכנסת יעסקו בזמן הקרוב בעניני הבחירות, ולכן נראה שינהיה קשה למצוא זמן פנוי לענין אותם בנושאים אחרים. מבחינת עבודה פרלמנטרית גם כן אין כל טעם לפנות אליהם עכשיו, מאחר שלא נזכה לראות כזאת לפני הבחירות. נטע (שהפריעו לה באמצע כתיבת ההודעה, אז תאלצו להסתפק בזה)

Neta558

New member
קבל ביטול...

פתאום שמתי לב שכתבתי "אחרי הבחירות" ביחס לכסאות ולא לצמחונות... בכל מקרה, כמו שהסברתי.. הם לא מגיעים לכנסת לפני הבחירות. וכח סחיטה לא משחק כאן תפקיד מבחינתי. או שאולי מישהו כאן מתכנן לבחור רק במפלגה שכל חבריה יצהירו מראש שלא ישבו על כסאות הכנסת??
נטע (יבוא יום, חברים, יבוא יום וזה יקרה!)

הכסאות עשויים מעור צבי...

העליתי את הנושא פעם והצעתי לארגן עצומה נגד. אם זכרוני אינו מטעה אותי היית זאת את(!) ששללת את ההצעה.

Neta558

New member
כמה הערות:

קודם כל, תודה על המידע הנוסף. עור צבי? מזעזע למדי! אינני זוכרת הצעה שכזאת שעלתה כאן, ולכן גם אינני זוכרת שהתנגדתי לרעיון. אני גם לא זוכרת סיבה בגללה הייתי מתנגדת לכך. אשמח אם תמצא הודעה בנושא. בנוסף, אנשים משנים את דעתם. אף על פי שאינני בטוחה כלל שהתנגדתי בעבר לרעיון זה, אין כל סיבה שלא אתמוך בו כעת. הרי בסך הכל, רובינו אכלנו פעם בשר, לא?
נטע (שמציגים בפניה בשרשור הזה יותר מדי דברים שהיא לא זוכרת, אולי יש לה אלצהיימר)

למעלה