חברי לפורום, אני מסיים את תפקידי כאן...

אחשל

New member
חברי לפורום, אני מסיים את תפקידי כאן...

אחרי תקופה די ארוכה של ניהול הפורום החשוב הזה כ"פיקדון זמני" מתפוז, החלטתי לפנות את המקום למישהו שיוכל לתרום יותר לפעילות הפורום, בתקווה שימצא כזה. הפרידה שלי מתואמת עם הנהלת הפורומים, שפועלים לאיתור מנהל/ת שיקחו על עצמם את המשימה. אין כוונה לסגור את הפורום, אם כי ייתכן שינוי מסויים באופיו, בהתחשב בקיומם של פורומים מקבילים לאוכלוסיות מוגדרות (אחיות ואחים שכולים, יתומים, אלמנים ואלמנות...). אם מישהו מכם רואה את עצמו מתאים לניהול הפורום ומוכן לקחת על עצמו את המשימה החשובה הזו, שיפנה במסר אל הנהלת הפורומים. אני אמשיך לבקר כאן מעת לעת.
ניר

כגודל הציפיות ,כך גודל האכזבות../images/Emo70.gifלמנהל תודה|ח

כשקרה לנו השבר,והאסון חיפשתי מקום שבו אוכל לכתוב ,ולקבל פיטבק,,אבל מאוד התאכזבתי!לא פעם כתבתי,וחיכיתי ליד מושטת,אבל לא פעם נשארתי עם יד באויר כי לא קיבלתי יד בחזרה ,לא פעם כתבתי ומענה ,לא קיבלתי,ובכל זאת המשכתי וכתבתי ..אני מקוה שמי שיציע את עצמו יכניסבפורם יותר פעילות כי לי אישית זה חשוב מאוד,אני מתנצלת אם פגעתי במשהו,לא זאת היתה כוונתי פשוט שכב לי על הלב ומצאתי הזדמנות לכתוב את שיש לי על הלב.רציתי עוד להוסיף שגם במסרים שכתבתי לא קיבלתי מענה,למהאין לי מושג,אני מבינה שזה פורם מאוד קשה,אחרי מות לבן ..לכן אין אדם נתפס על צערו..עמכם הסליחה ..ממנ יפית סבתא של מאור ילד של אור

אחשל

New member
תודה על הכנות וגילוי הלב ../images/Emo24.gif

כמוך, גם אני חושב שראוי שמי שמתמודד עם יסורי השכול יזכה לאוזן קשבת ולתגובות תומכות, וראוי שהפורום יהפוך למקום שמספק את אלה בצורה משמעותית יותר. אני לא מתנער מאחריות, אבל פורום לתמיכה הדדית הוא בראש ובראשונה מה שהחברים בו עושים ממנו, בניגוד לפורום מומחה, שבו המנהל הוא המשיב הדומיננטי. אם פנית אלי ולא זכית לתגובה, אני מתנצל (לא זכור לי מקרה כזה, אבל אם היה, זו לא היתה התעלמות מכוונת).

eaz1514

New member
ניר, תודה על תרומתך לפורום ../images/Emo24.gif

תחסר לנו תמיכתך, מילותיך במקום ובזמן הנכון. האיזון והשלוה שאפיינו את תגובותיך. אכן יש פורומים מקבילים אבל אין פורום ו/או ארגון שתומך בנו הורי קורבנות הסרטן, הורים שכולים שלא מוכרים בפני אף רשות או גוף ומאידך אין לנו תמיכה ממסדית כלשהי. הפורום הזה חשוב לנו מאוד !! אני תקוה שהנהלת תפוז תמצא במהרה מנהל לפורום הזה שהפך עבורי בית קרוב ל-5 שנים גם אם אני לא מרבה לכתוב אני קוראת לעיתים קרובות ושואבת כח לעבור את היום. בהצלחה, ושוב תודה. אילנה, אמא של רונן

אחשל

New member
תודה לך אילנה ../images/Emo24.gif

אכנס לבקר כאן מעת לעת ואשתדל להגיב, לפי העניין והיכולת
.

yazi22

New member
תודה תודה

המקום הזה הוא לפעמים כליא הברק של הכאב. הוא ועדת הקליטה של המצטרפים החדשים. הוא מקום להתכנס להעביר חוויות מבלי לומר מלה. תודה על העבודה החשובה. יעקב.

כמעט לא כאן, ובכל זאת רוצה להגיד תודה לאחשל

על הניהול. אני כותבת כאן מעט, יותר קוראת אתכם (סליחה אם מישהו נפגע) ושואבת אנרגיות מכם בלי שאתם אפילו יודעים. תודה על הניהול, תודה על המילים שלך, מקוה שאתה פורש מסיבות טובות.

אחשל

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

אני פורש כדי לאפשר ניהול טוב יותר של הפורום הזה, וכדי להמשיך ולהתמקד בפעילות הפורום הראשון שלי

שרון123

New member
תודה רבה אחשל../images/Emo24.gif

עשית כאן עבודת קודש, ואיפשרת לפורום להתקיים ולהוות בית ברגעים שהקושי מכריע ומאיים להכניע אותנו שתדע רק אושר ובריאות

kevant

New member
ברכות

אמנם זמן רב לא כתבתי בפורום. אך נכנסתי אליו לעיתים קרובות. תודה לך אחשל על השהות עימנו. המשך בדך בה בחרתה והצלח בה. kevant

למעלה