חברי לפורום-שאלה לי אליכם

חברי לפורום-שאלה לי אליכם

אני יורדת לאילת לכל שבוע סוכות, ואין לי מושג איפה רוקדים שם ומתי. אולי מישהו מכם יודע ויכול ליידע אותי על ההרקדות המתקיימות באילת בשבוע בו אבקר בעיר הזו? תודה סתיו

כבר כתבתי, ואעשה זאת שוב לסתיו לבן.

שלום לך. ביום ראשון: מתנ"ס יעלים, עם: ביטון יאקי. ביום שני: מרכז קפולסקי, הרקדה פתוחה ללא תשלום, עם: גרדה יוסי. ביום שלישי: מתנ"ס קולייר, עם: ביטון יאקי. ביום רביעי: מתנ"ס רובין,(רקודי זוגות בלבד), עם: עירית שוורץ. ביום חמישי: מרכז קפולסקי, הרקדה פתוחה ללא תשלום, עם: גרדה יוסי. מוצ"ש: מתנ:ס רובין, עם: עירית שוורץ. טלפונים: יאקי ביטון: 08/6335794 יוסי גרדה: 08/6378305 עירית שוורץ: 08/6377002 הערות: חוג הזוגות ביום רביעי, הוא קטן ויחודי,וכדאי להגיע עם בן זוג. ההרקדה ביום חמישי, לכל הרמות, ופוגשים שם המון רוקדים מכל הארץ. במוצ"ש הרקדה יפה למתקדמים. את שאר החוגים אני לא מכיר. בבקשה ממך, תמסרי ד"ש חם למדריכים אותם תבקרי. תהני לך, ונשמח לשמוע חוויות. שבוע טוב. יום טוב.

ליום טוב תודה רבה! ../images/Emo140.gif

לא שמתי לב שכבר פרסמת בפורום את המידע הנ"ל. צר לי אם הטרדתי אותך. על כל פנים אם אפשר עוד שאלה קטנטונת: לא ציינת את השעות של ההרקדות בהודעה. התוכל לכתוב לי אותן אם אתה יודע? ושוב תודה רבה רבה! ואני מבטיחה למסור את הד"ש שלך למרקיד/ה שאבחר לרקוד אצלו/ה באילת

מה יותר קל מלהקיש על השורה

הרצה בראש הפורום, להכנס לאתר רוקדים, ללחוץ על "היכן נרקוד?" ושם לבחור את העיר אילת? מסובך? אחרי פעם אחת כבר תדעי בדיוק איך עושים ותמצאי שם את כל מבוקשך מבחינת מידע נטו. לגבי הערכות מה כדאי? זה כבר תשאלי כאן אם ירצו להמליץ על אחד המקומות.

סתיו לבן - עד חצי המלכות.

שלום לך סתיו לבן. את לחלוטין לא מטרידה אותי. תמיד אעזור היכן שאוכל. אז ככה: יום ראשון: 20:30 מתחילים בינוניים. 21:30 מתקדמים. יום שני: 21:30 מתקדמים. יום שלישי: 21:30 מתקדמים. יום רביעי: 21:30 זוגות. (מזגן) יום חמישי: 21:30 מתקדמים. מוצ"ש: 20:30 מתחילים. 21:30 מתקדמים. (מזגן) שכחתי עוד משהו? אם כן, שאלי בתי ונען. סתיו לבן,אני מאוד אוהב את הריקוד הזה, של שלמה ממן. גמר חתימה טובה, לך ולמשפחתך. יום טוב.

ליום טוב היקר!

תודה רבה לך על עזרתך. עכשיו אוכל לפזז להנאתי אפילו בעיר הדרומית הזו... וגם לך, ירון תודה רבה - שהארת את עיני לאפשרות לברר דרך המחשב היכן ומתי יש הרקדות. אזכור את זה לפעם הבאה... ולשניכם - גמר חתימה טובה לכם ולמשפחותיכם וצום קל.

למעלה