חברי פורום אקזיט היקר..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
הודעת חשובה בפי
אני החלטתי שאחרי תקופה ארוכה באקזיט ובפורום גם אני עוזבת!!! והפעם זה סופי! סתםםםםםםםםםםםםםם! נראה לכם? אני כולה רוצה להעיר אתכם קצת ולהודיע לכם שעוד 11-13 יום תנחת עליכם ההפתעה של החיים שלכם! לפחות ההפתעה של הפורום! אז תשבו בנחת ותנסו לאכול את המרפקים עד שהכל יהיה מוכן!ועוד משהו חשוב... אפחד מהפורום לא יודע במה מדובר.. אך אולי אני איידע את המנהלת! ובנתיים. היתה לי הצעה אחרת... מכיון שרובכם יודעים כמה שהתכנית חשובה לי ובין השאר גם הפורום הזה. וגם אחרי שאני <ברצינות הפעם> התלבטתי עם עצמי קשות ואף נכנסנו לוויכוחים סוערים שלא ראו סוף... לגבי העזיבה שלי של הפורום הזה ושל התכנית בכלל! אני לא אתחיל עכשיו להסביר את עצמי על מה כמה ולמה ומי שיודע במה מדובר מתבקש לשבת בשושו! בכל מקרה בנתיים אני כאן. כמובן שבכל רגע נתון הפיצול אישיות שלי יכול להשתלט עלי ואני עלולה להכריז על פרישתי מהפורום. והכל תלוי בגורמים חיצוניים אי שם ברמת החייל.. < או בפאקינג אודים..> בכל מקרה היו כמה רעיונות במוחי! יש כמה דברים מאד גדולים שאני עובדת עליהם עכשיו. האחד קשור מאד בכם. ואם אני אצליח להשיג את מבוקשי כל אחד ואחת מכם יהיו חלק מזה.ותאמינו לי שזה משהו לא קטן בכלל וזה משהו שאני מתכננת כבר מממממ חצי שנה! והדבר השני הוא משהו קצת שונה.. משהו שבנושא שלו מתקשר לדבר הראשון אך שונה לגמרי... < למרות שניתן לעשות שיתוף פעולה מעולה בין השניים.> הדבר השני זה התחיל במוחי כמו מעין משחק אבל התפתח למשהו יותר רציני. חשבתי שיהיה מגניף שכל שבוע יוצג באתר התכנית נושא וחברי הפורום יוכלו להשקיע ולנסות להיותעיתנאים לרגע ולכתוב כתבה בנושא. הכתבה הכי יפה שתבחר על ידי הפורום תוצג באתר. אני מודעת לעובדה שיש המון גורמים שגולשים באתר הזה. ולפי דעתי זה יכול להציג המון אנשים בתור עיתונאים או כותבים לא רעים בכלל. ולא רק בתוך הפורום אלא יותר לקהל הרחב.! אז יאלה... שנסו מותניים ותפסיקו לחרוק בשיניים מרוב מתח< או קור> ונתראה בימים הקרובים.
נטליה
הודעת חשובה בפי