חברי פורום אקזיט היקר..

tutana

New member
חברי פורום אקזיט היקר..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הודעת חשובה בפי
אני החלטתי שאחרי תקופה ארוכה באקזיט ובפורום גם אני עוזבת!!! והפעם זה סופי! סתםםםםםםםםםםםםםם! נראה לכם? אני כולה רוצה להעיר אתכם קצת ולהודיע לכם שעוד 11-13 יום תנחת עליכם ההפתעה של החיים שלכם! לפחות ההפתעה של הפורום! אז תשבו בנחת ותנסו לאכול את המרפקים עד שהכל יהיה מוכן!ועוד משהו חשוב... אפחד מהפורום לא יודע במה מדובר.. אך אולי אני איידע את המנהלת! ובנתיים. היתה לי הצעה אחרת... מכיון שרובכם יודעים כמה שהתכנית חשובה לי ובין השאר גם הפורום הזה. וגם אחרי שאני <ברצינות הפעם> התלבטתי עם עצמי קשות ואף נכנסנו לוויכוחים סוערים שלא ראו סוף... לגבי העזיבה שלי של הפורום הזה ושל התכנית בכלל! אני לא אתחיל עכשיו להסביר את עצמי על מה כמה ולמה ומי שיודע במה מדובר מתבקש לשבת בשושו! בכל מקרה בנתיים אני כאן. כמובן שבכל רגע נתון הפיצול אישיות שלי יכול להשתלט עלי ואני עלולה להכריז על פרישתי מהפורום. והכל תלוי בגורמים חיצוניים אי שם ברמת החייל.. < או בפאקינג אודים..> בכל מקרה היו כמה רעיונות במוחי! יש כמה דברים מאד גדולים שאני עובדת עליהם עכשיו. האחד קשור מאד בכם. ואם אני אצליח להשיג את מבוקשי כל אחד ואחת מכם יהיו חלק מזה.ותאמינו לי שזה משהו לא קטן בכלל וזה משהו שאני מתכננת כבר מממממ חצי שנה! והדבר השני הוא משהו קצת שונה.. משהו שבנושא שלו מתקשר לדבר הראשון אך שונה לגמרי... < למרות שניתן לעשות שיתוף פעולה מעולה בין השניים.> הדבר השני זה התחיל במוחי כמו מעין משחק אבל התפתח למשהו יותר רציני. חשבתי שיהיה מגניף שכל שבוע יוצג באתר התכנית נושא וחברי הפורום יוכלו להשקיע ולנסות להיותעיתנאים לרגע ולכתוב כתבה בנושא. הכתבה הכי יפה שתבחר על ידי הפורום תוצג באתר. אני מודעת לעובדה שיש המון גורמים שגולשים באתר הזה. ולפי דעתי זה יכול להציג המון אנשים בתור עיתונאים או כותבים לא רעים בכלל. ולא רק בתוך הפורום אלא יותר לקהל הרחב.! אז יאלה... שנסו מותניים ותפסיקו לחרוק בשיניים מרוב מתח< או קור> ונתראה בימים הקרובים.
נטליה

Cm 2004

New member
נטליההההה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

יפיופה! לא הבנתי בהתחלה מי זה. מה קורה מותק? התגעגענו! אני במיוחד :) נשמע מסקרן! אני כבר קוצץ צפורניים! נחכה!!!! (לא שיש ברירה אחרת) אם אני לא טועה סיפרת לי שיש לך איזה משהו פעם למרות שגם בפעם ההיא היית מסתורית. כנראה את אוהבת את זה חחח אני מקווה שזאת לא את האישה המסתורית מאלביס והאישה המסתורית? חחחחח

tutana

New member
היי גל. האמת שגם אני התגעגעתי אליך!

לא היית פה די הרבה זמן ואין לי בעצמי יותר מדי זמן להכנס כי אני עובדת במשרה מלאה עכשיו ועושה עוד כמה דברים במקביל. האמת אני לא תמיד אוהבת להיות מסתורית. זה מוציא לי את החשק לפעמים שיש דברים שאני יודעת שאחרים לא יודעים. מה שסיפרתי לך אפילו לא קרוב לזה. אאו שכן אני כבר לא זוכרת. מה שכן אני בטוחה שאתה תוכל לתרום לזה המון! יש לך את הנסיון הדרוש לכך! ולא זאת לא אני מאלביס למרות שאני הייתי מתה להיות :p. חשבתי על לקחת סנדא למשחק או משהו.... נראה ... =]. בכל מקרה גל מה דעתך על הרעיון שלי עם הכתבות? ותפנה אלי במסרים או משהו בבקשה... יש לי דיבור איתך.!

tutana

New member
אתה טועה כי יש המון דברים שאתה לא

יודע
הלכתי לראות משחק מכור אשוב מיד אחריו! או במהלך הפרסומות!

tutana

New member
חחחחחח בואו תעשו משחק של מי יודע מה

חחחחחח
אבל ברצינות מה אתם חושבים על הרעיון עם הכתבות?? לפי דעתי זה יכול לתת במה ממש גדולה להמון אנשים מהפורום הזה.

אממ...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

בתור חלק ממה שאת כבר עובדת עליו מלא זמן? יענו חסר לך חומר? או סתם לכיף בתור משחק לפורום? יענו בא לך לשעשע אותנו?

tutana

New member
לא לא חסר לי חלקים בנתיים...

אבל אולי אני אצרף.... קיצר עדיין לא אמרתם לי מה דעתכם על הכתבות! :p

אז זה סתם לכיף?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את יכולה גם לשים את זה בחלקים שתעשי יותר מאוחר.... בכל מקרה אני לא יודעת לכתוב כאלה דברים... *שונאת ספרות
*

HiLi88

New member
נטליה../images/Emo12.gif../images/Emo183.gif

אעע בלבלת אותי לגמרי..חח דבר ראשון שקשור לדבר השני שתלוי בדבר השלישי שיכול לתרום לדבר הראשון ש... קיצ אם בא לך תעדכני אותי כמו שרשמת בהודעה ו...אם לא אז אני אחכה
והראיון עם הכתבות נשמע סבבה....

יווו חשבתי שאת עוזבת!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo90.gif

הבהלת אותי
בקשר לרעיון הראשון בהחלט מה שנותר הוא לחכות ואם אני אוכל לעזור - אני אשמח
בקשר לרעיון השני לא בדיוק הבנתי.. על מה בדיוק לכתוב את הכתבות?? על מה שאני רוצה?? כל הכבוד על הרעיונות על המעולים
וכן, אני רועדת מקור

tutana

New member
הרעיון השני הוא...../images/Emo26.gif

יעני שכל שבוע באתר יתנו נושא. במשך השבוע אנשים מהפורום יכולים לכתוב כתבות וכאלה... ואז הכתבה שתבחר בסוף תופיע באתר..:p זה יכול לתת במה להמון אנשים שרוצים לכתוב.

עכשיו הכל מובן../images/Emo132.gif../images/Emo90.gif

אם יהיו נושאים שיעניינו אותי או יהיה לי מה להגיד עליהם אני אשמח להשתתף
אבל צריך את האישור של מנהלי האתר (אהמ.. אהמ..)

tutana

New member
תיאלצי לחכות בסבלנות ../images/Emo3.gif

אני צריכה לסדר עוד כמה דברים בקשר לזה.:p

למעלה