חברי פורום האח הגדול להכינס בבקשה! מנהלים

שי קרן19

New member
חברי פורום האח הגדול להכינס בבקשה! מנהלים

לנעוץ! זה מאוד חשוב ממש לא נראים לי הדיירים החדשים..מצידי שיהיו הכי כוסיים וכוסיות בעולם...הדיירים "הותיקים" שלנו נמצאים כמעת חודשיים..ואני שבנתיים שהשניים שאני הכי לא אוהב שהם יוסי ואיתי,אני מעדיף אותם פי מיליון יותר מהחדשים וממש לא בא לי להכיר אותם...אנחנו צריכים להירגע בנתיים ממי שאנו "שונאים" נקרא לזה מדיירי הבית,ולהעיף את החדשים אחד אחרי השני! כמובן אם הם יעמדו להדחה ישר..לפי מה שהלב אומר,זה יפריע לכל המעומדים..תארו לעצמכם שביום ראשון,או שלישי הבא,יודח מישהו אהוב ליבנו? או נגיד אפיול שונאי ליבכם? כגון שפרה למשל,שכרגע לא אגיב על כל מה שאתם אומרים עליה...תאמינו לי שבנתיים אתם מעדיפים את האלו שאתם "שונאים" ורוצים שכרגע,הם ישארו עד שהדיירים החדשים יעופו..הם נכנסו ללבנו ולא אתן לחדשים להרוס את הכל...לכן חייב שהמודחים הבאים יהיו הרבעיה

ingel

New member
עדיף להעיף את

שפרה וצבר לפני השרירן שוואלה נראה בחור מקסים. אבל קודם כול להעיף את הזקנה ואת האלק קרן החדשה כבר הייתה אחת כזאת ולא אהבנו אז מה אנחנו צריכים עוד אחת?

שי קרן19

New member
סבבה,אתה שונא אותם,אבל אתה נקשרת יותר אליהם

אתה כאילו..איך אביר...הוצאת הרבה אנרגיה בשביל לשבח או ההפך כאיול יש לך רגשות אליהים נכון? שלילים או חיובים,אבל החדשים אתה אין לך רגש..הם מעצבנים עצם העובדה שאני חושב על זה שהם יקחו מקום של אחר..שכבר היה חודשיים אני קורא לכל חברי הפורום למצביעים בינכם לא לאפשר לבנתיים להדיח אפחדד מהישנים.. נגיד יעידו להדחה את שפרה,אינה,יוני,ויוסי? להצביע רק לשפרה ויוסי כמובן אם כל הארבע החדשים יהיו מועמדים תעשו אתם את השיקולים שלכם..

BMCB

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

MineraL

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

ככה זה באח הגדול בכל העולם. מה הקשר ל"שנואים" בדיוק? מה הקשר ללהעיף אנשים חדשים? הכניסו אותם בשביל לעשות לתוכנית אקשן וטוב, תפסיקו כל הזמן להרוס את התוכנית

בכל העולם מכניסים מליון אנשים?

אני גם בטוח שאף אחד מהם לא ישמור על החוקים שאסרו עליהם לדבר על התכנית

בסדר, אז אני שאלתי

בכל העולם מכניסים ארבע דיירים כשיש סך הכל שמונה דיירים בוילה?

MEYTAL 14

New member
ואני, שאני לא אוהבת את שפרה וצבר

מעדיפה שיוני ייקח את המליון מאשר הם.

עינת י

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

הדיירים הותיקים הלם לא שלנו הם לא אחים שלנו (למרות שיש פה את האחיות של שיפרע) לכל אחד יש זכות המשחק הזה כל עוד אלה חוקי המשחק. להרגע בבקה ותנו צ'אנס גם לחדשים. ונראה לי שבינתיים אני מעדיפה את כל החדשים על פני ש"צ

ארז08

New member
צריך להדיח את הפרידמנים לפני החדשים

יש לנצל את בואם של הדיירים החדשים להעפתם של ש''צ.

למעלה