חברי פורום היקרים

באיה

New member
חברי פורום היקרים../images/Emo70.gif

חזרתי הביתה עייפה אך מרוצה. סופ, סוף השמות שלכם הסתדרו לי עם הפנים. עכשיו כשאכתוב לכל אחד, אני אדע בדיוק למי אני מתקוונת. כמה חסרו, אך אני מקווה שאכיר אותם בפעם אחרת. אני לא נוקבת בשמות, שמא חלילה להשמיט מישהו. תודה לכולכם על קבלת פנים יפה והמסבירה. לא אשכח את זה לעולם. לילה טוב אוהבת את כולכם באיה

תודה ללילך ולחנה המתוקה על הפגישה

היה כייף להכיר את המשתתפים בפגישה,הדמויות מאחורי השמות שבת שלום לכולם

רוייקו

New member
לדעתי הייתה פגישה מצויינת.. ואני

ממליץ עליה בחום. לחנה ידע רב בנושא הניתוחים וההשמנה בכלל. היא יודעת להנחות קבוצה וניראה שיש למי שמששתף מה להרוויח מכך. בכלל, כל הכבוד לחנה ולצוות המרפאה להשמנת יתר על כך שהם פותחים את דלתם בפני כלל המנותחים. היה נחמד להכיר עוד דמויות אינטרנטיות שעד הערב היו אנונימיות.

אסתוש

New member
היה באמת באמת מעולה!!!

שמחתי להכיר את כולכם! ואני מקווה שכולנו נצליח ונתמוך אחד בשני ברגעים הקשים! סוף שבוע נעים לכולכם!

רוייקו

New member
היה נעים להכיר אותך, באיה, ובאמת

רק אחרי הפגישה נפל לי האסימון לגבי ה"אמא של הפורום".. רוייקו

באיה

New member
רויקו, גם לי היה נעים

לגבי האסימון, הוא נופל מאוחר להרבה אנשים. העיקר שעכשיו יש פרצוף מאחורי הדמות וזה חשוב, אני לא כל כך אוהבת לדבר לאנונימיים. עכשיו שהכרתי אותך אישית, זה הרבה יותר נעים.
שבת שלום לך ולכולם, צריך לעשות משהו בבית

סיסה

New member
פגישה שכזאת

בוקר טוב לך שמחתי להכיר את החברה מהפורום אתמול באיכילוב. לכל אחד יש את הסיפור והחוויה מהניתוח. לכולם אחד יש המון לתרום מכל הבחינות. אשמח להפגש שוב ולהעביר מסרים יום נעים ססיה מאסותא שבת שלום

נלי.

New member
לכל המודים והחברים שהיו במפגש

שמחה לראותכם ולהכירכם. שמחה שיכולתי להעלות חיוך על שפתותיכם ולדעת שקבוצה זו יכולה לתמוך ולעזור ולו לאחד מכם. מקווה שתמשיכו להגיע בהמשך. אדאג ליידע אותכם בכל הנושאים הקשורים בקבוצה כמובן. אז שבת שלום לכולם לילך

רוייקו

New member
נלי, חן חן על האירגון המוצלח. היה

בהחלט ממצא ומהנה ואני מקווה שהמיפגש הבא יהיה עוד יותר ממצא ומהנה. כמובן, אשמח לעזור לחנה באירגון. שתהיה שבת שלום לכולנו רוייקו

נלי.

New member
היי רוייקו

תודה אבל את הארגון לא מבצעת חנה אלא אני. ותודה שוב אני מסתדרת בכל ענייני הארגון. במידה וחנה או אני נצטרך עזרה אני אדע שאני יכולה לפנות אליך. לילך

צפרדעית

New member
גם אני שמחתי להכירך...

וכמובן גם את שאר הפרצופים מאחורי השמות... שתהיה לכולם המשך ירידה יפה צפרדעית

בהחלט ערב מהנה

ערב מוצלח ומהנה שבו פגשתי חברים ותיקים וחברים חדשים. היה מענין נחמד ומהנה. נתראה בקרוב

lir42

New member
נהנתי מאד לראותך שוב

ואתה נראה נהדר.......... חיבוק חזק לירי

למעלה