חברי פורום חיפה היקרים.....

חברי פורום חיפה היקרים.....

אומנם בתקופה האחרונה אני לא ממש ממש כותבת,אבל אני עוקבת אחרכם באופן סמוי
אבל האמת שאני חייבת להגיב על מספר דברים, ואני מקווה שההערות שלי יתקבלו האופן יפה, ושתבינו שהמטרה שלי היא רק ביקורת בונה, לא להעליב אף חבר יקר מהפורום! תראו, אולי אני לא מבינה את המטרות של הפורומים, אבל לדעתי, הפורומים אמורים להיות מקום של כיף וצחוקים, לפעמים דנים בנושאים חשובים ועקרוניים, ולפעמים סתם על שטויות. אז האמת שאני לא ממש מבינה על מה מתלוננים כשיש הודעות של " בוקר טוב " ו"מה המצב", ולמה לא לקבל את זה בסבבה, ובכיף, ולהבין שיפה שיוצרים פה חברויות ושלא הכל צריך להיות רציני, אלה יכול להיות נחמד לדבר על כלום ועל שום דבר. ועוד משהו: הפורומים לא צריכים להיות מקום של להעליב וכאלה, ולכן אני לא ממש מבינה מה עבר עם טל הקרימינלית, אבל קחי את הכל ברוח טובה, החבר´ה בפורום הזה אוהבים אותך, ולא רוצים שתעזבי
וזהו, חבר´ה, אני מתה על כולכם, מקווה שלא תכעסו עלי שאמרתי את מה שאני חושבת, ותקבלו את הכל ברוח טובה!!!!!! ונ.ב= מה אתם עושים מחר??? תנו רעיונות!!! אוהבת את כולכם!!!!!!! שמופי

tankgirl21

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מה שכתבת

וזהו שהייתי מציעה לך את החורבה אבל לפי הודעות קודמות אבל משהו אומר לי שזה לא יתקבל בברכה וגם אני מנסה להגמל מהמקום אבל אחרי 5 שנים זה קשה. אולי נקים ביחד עם ענתי קבוצת תמיכה?

חחחח

הבעיה העיקרית בחיפה זה שאין מקום אחר חוץ מהחורבה..... באמת רעיון טוב קבוצת תמיכה!!!

ronen1981

New member
ערב טוב מה נשמע.....

אני גם מסכים איתך. ולגבי ה"פורמים לא צריכים להיות מקום של להעליב וכאלה" את לא יודעת עד כמה שאני מסכים איתך ואיך מאתמול בערב עד היום נתקלתי בפורם שלא ממש שמרו שם על הכלל המדובר בלשון המעטה. (מה אני יגיד מלבד שהוא גרם לי להעריך פורמים אחרים שאני בהם ועד כמה טובים הם מבחינת הדינמיקה שבהם.) וגם הפורם שמתפתח של חיפה שלנו כבודו במקומו מונח.

טוב, אדם בדעתו יחיה....

רק צריך לזכור, שיש לכבד את כבוד האדם, ולא להעליבו.... ועוד משהו, בשביל שיחות סתם, יש צ´ט, והצ´ט של הפורום הזה אף פעם לא עובד...........

tankgirl21

New member
רק רציתי להגיד

שראיתי את כל השרשורים נגדך והנסיכה ויש לכם שתי ברירות או לעזוב את הפורום המדובר (20 פלוס) או פשוט להתעלם ונראה לפי השרשורים שתבחרו באפשרות הראשונה אני לא אומרת לך לעזוב אבל אם זה ממיק לך כדאי שתעזוב.

האמת שלא ממש הבנתי על מה את מדברת

בגלל שאני לא בת 20, ועוד לא בפורום הזה, אבל אולי שווה לנסות......

ronen1981

New member
סיפור בקצרה ובאופן מעודן ומצונזר

אחת הציגה תמונה שלה אני פרגנתי לה ופלרטטי איתה והצגתי תמונה שלי שנים אחרים התחילו לרדת עליה אני קצת הגנתי עליה השנים התחילו לרדת עלי ועדיין גם עליה, בלי רחמנות בריונות לשמה במלא מובן המילה ובתת של התת רמה. אני עד הערב די לא התרגשתי מהם והצלחתי להימנע מלרדת לרמה שלהם (ומסיבות שלא קשורות להם המבחן מחר שאני לא מוכן אליו ועוד כמה דברים בחים האמיתים שדיכדכו אותי ונכנסתי קצת לבסה) וגם בגלל שזכו לעוד קצת תגבורת חלקית אני כבר התחלתי לקחת ללב ולראות, ולהיפגע ולהגיב (את התגובות האחרונות אין כיוון שבשלב הזה הנהלת הפורם סוף סוף הבינה שהיא נוהגת שלא קשורה והתחילה למחוק הודעות של המציקן העיקרי ואיתן חלק מדברי) זהו על רגל אחת בצורה מעודנת בגדול פרסמתי כבר הודעה ששם אותי כבר לא יראו. אני עדיין קצת בהלם מההתנהגות המכוערת שלהם שאני ממש כמעט שלא יצא לי בחי להיתקל לדומה לה בחיי היום יום (מפחיד לחשוב שבן אדם מסוגל לנהוג כך בשביל להפיק הנאה מעותת לעצמו ). והכי הרג אותי ועשה לי תיום זה שאחת מהן אמרה לי ואני מדגיש לי....מכוער וטיפש. זהו אני לא רוצה לעסוק בזה יותר ובטח שבטח לא בפורם הנחמד הזה.

tankgirl21

New member
לדעתי זה מזה לא נכון....

אז אוקי הם ירדו נון-סטופ עליך ועל הנסיכה . אבל זה משהו שהם עושים רוב הזמן בצחוק וגם הם צוחקים אחד על השני והכל ברוח טובה ואם הייתי מקבל את זה ככה אולי הם לא היו יורדים עליך ופוגעים בך ובנסיכה. ולדעתי הם צדקו בכמה נקודות בעיקר שבצ´אט או פורום זה לא המקום לחשיפת תמונות ופרטים אישיים.

ronen1981

New member
אמרתי שאין לי כונה להכנס לזה

ואני יעמוד בכך. (ואני לא מסכים איתך)

tankgirl21

New member
אז קודם כל ....

יש לך אישור ממני להכנס. דבר שני רונן לא את כולם הם תוקפים שם.

נכון נכון (ודרך אגב אני פה../images/Emo8.gif) ../images/Emo45.gif

שמופי אחותי הצולעת...(חח בצחוק).......מסכימה איתך גם בכל מילה ומילה שאמרת!!!! גם לדעתי כל ההודעות "הסתמיות" של בוקר טוב וכו´...זה יוצר איחוד של חברי פורום,זה דבר נחמד ומאוד רצוי שיהיה בפורום זה. אם גם נהיה הגיוניים לרגע,אין הרבה על מה לדבר בנושא חיפה. מדי פעם יש איזו ביקורת להעביר על מקום כלשהו,או דבר שלא רצוי שיהיה או כל דבר אחר. אבל אם נרשום רק הודעות לדון עליהם,הפורום יתמלא בהודעות רק פעם בשבוע! טוב סיימתי את דבריי האלה!! עכשיו לנושא הבא....אה,בקשר לקבוצת תמיכה...היא פתוחה לכל חבר פורום!!
אוקיי,היום ה-4/7 יש מסיבות במועדונים של "יום העצמאות" אז בואו נראה מה האופציות העולות: חורבה-שחוגגת במיוחד את ה-4 ביולי. אולטרסאונד. ובטח גם תהיה מסיבה בנירוונה. מיצינו!!
שיהיה לכולנו סופשבוע מדהים!!!!!
LOVE ענת.

ronen1981

New member
היום בחורבה לסטודנטים (לפחות אלו ..

מהטכניון כניסה חינם עד השעה 12:30.

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני כן סטודנטית......(יש כרטיס מועדון?! חחחח)
אבל אני לא הולכת לחורבה!!!! LOVE ענת.

הייתי חייבת להגיב לך...

שלום לך חמודה, קודם כל.... אבל שלא תביני לא נכון לא העליבו אותי פה.... וזה איזה משהו שלא ממש הופיע פה אבל היה קשור למקום... בכל אופן... שיהיה לך רק טוב והכי מקסים שבעולם ובאמת תודה על הכל... לכולם...

למעלה