חברי פורום יקרים - הודעות מנהלתיות חשובות ונהלים חדשים!

Shamy

New member
חברי פורום יקרים - הודעות מנהלתיות חשובות ונהלים חדשים!

1. עקב ריבוי טרולים ואני רואה שאנחנו מטרות לטרולים אורחים , אני מטילה וטו על כתיבת הודעות אורחים , מי שיכתוב הודעה כאורח יימחק ללא התראה ! עד שאלמד כיצד לחסום משתמשים אורחים לחלוטין

2. מהיום אני מתכוונת להתחיל לעשות מעקב על ההודעות יותר מפעם בשבוע

3. הדגשתי ואדגיש שוב ! ריבים , כינוי גנאי, העלבות, התקנטנויות , עלבונות וכל הדברים האלה לא מקובלים בפורום הזה , פה מדברים , יוצרים דיון וסביבה נעימה לכותבים. מהיום הודעות שלא עומדות ברוח הפורום יימחקו ללא מתן אזהרה

supersonic777

New member
תמיד אמרתי,שמי שלא רשום בתפוז,לא לתת אפשרות לכתוב!

אני כמעט בטוח,שהכוכביות הם אנשים שכן רשומים ומוכרים ב"ניק" כלשהו...

זה בהגדרות של הפורום אם ניתן לפתוח הודעה

כאורח או לא. אם זה לא מופיע לך בעיניים דרך גישת הניהול שלך איפשהוא אז כנראה שצריך לבקש ממי שמסתובב עם המפתחות של תפוז כאן לשנות את זה.

Shamy

New member
לא משהו חשוב במיוחד

אני פשוט מתכוונת יותר לבקש ניטור על אורחים כי לא הגיוני שכל גולש שלא בא לו להשתמש בניק שלו יפתח הודעה על אורח ויתחיל להתחבא מאחורי מסך ויאמר מילים וביטויים שלא מתאימים..כדי שלא יהיה אפשר לשלוח להם מסר או במקרים חריגים במיוחד אפילו הרחקה לזמן מסוים..מסיבה פשוטה, אני מנסה בכל כוחי ליצור פה פורום חברתי עם אווירה נעימה לשוחח בה ולא אווירת נכאים זה האג'נדה של הפורום , זה האני מאמין שלי , וכבר כמה חודשים שמספר התלונות לעומת מספר התשבוחות מצביע על עבודה נאה (לא הנחתום מעיד על עיסתו)

אבל למה למחוק שרשורים שלמים

של אנשים שכל חטאם היה לפתוח הודעה חדשה כאורחים, וזאת בזמן בזמן שהפורום פתוח להודעות של אורחים, ולא הייתה כל דרישה לעשות אחרת?

את יכולה להחליט שמעתה ואילך לא יכתבו כאן אורחים (אפשר טכנית לסגור את הפורום לאורחים), ו/או למחוק באופן נקודתי תגובות מסויימות שלדעתך לא הולמות. אבל למה למחוק רטרואקטיבית שרשורים שלמים שאנשים טרחו והגיבו בהם?

מעיין א3

New member
חבל שאי אפשר שהחוקים האלה יהיו בכל הפורומים...

כבר נתקלתי בפורומים שמנהל הפורום נותן לשרשור מעליב ומגעיל להמשיך ולהמשיך...
חבל שלא כל המנהלים כמוך.
פשוט בושה לראות שיחות של מבוגרים שמנהגים כמו ילדים קטנים (או כמו שאמרת- טרולים).

את מתואמת בכך עם הנהלת הפורומים?
האפשרות לכתוב כאורח היא פיצ'ר של תפוז, ולמיטב ידיעתי (כמנהל מספר פורומים לשעבר), אינה נתונה לשיקול דעתו של מנהל הפורום. אתר תפוז דועך כבר שנים רבות, ואחד מחסמי הכניסה למשתתפים חדשים הוא תהליך הרישום, שמרתיע משתתפים פוטנציאליים. זאת הסיבה שתפוז יצרו את האפשרות להיכנס ולהשתתף כאורחים, מתוך תקווה שחלק מהאורחים, אחרי שיכניסו "רגל בדלת", ירשמו בבוא הזמן ויצטרפו כחברים מן המניין. המדיניות הזו שלך מנוגדת למגמה זו, ולכן אני שואל האם יש לך גיבוי לכך מההנהלה.
&nbsp
עוד דבר תמוה בעיני הוא המשפט שלך "אני מתכוונת להתחיל לעשות מעקב על ההודעות יותר מפעם בשבוע". לפחות בתקופתי, הדרישה של תפוז ממנהלי הפורומים היתה לנוכחות מדי יום.
&nbsp

Shamy

New member
כן נכנסת כל יום

אבל לא כל יום דרך האדמין , ניטור ומחיקה של הודעות ספציפיות או שליחת מסרים לגולשים שהתנהגו לא כשורה...זה אפשר לעשות רק מהמחשב ואני לא תמיד זמינה להכנס יום יום דרך האדמין אבל פעם בשבוע או פעמיים בשבוע אני משתדלת לעשות

אני לא נהנית להיות שוטר אבל לפעמים זה הכובע המתבקש

Shamy

New member
תודה על כל התשבוחות !!!

כל העבודה בהתנדבות ונעשית לא רק עבורי אלא גם עבורכם הגולשים ליצור סביבה מהנה ונעימה במיוחד לכתוב בה ולהדיין בה ולא רק על ענייני בינו לבינה אלא גם דברים חברתיים של היום יום

באהבה ואני בהחלט אנסה יותר להשתדל ולכתוב ולעזור כדי ליצור אווירה נעימה ובמיוחד נקייה לדו שיח אינטרנטי

למעלה