חברי פורום יקרים, תירגעו!!!

האח85

New member
חברי פורום יקרים, תירגעו!!!

הדמויות החדשות נקפדו בקפידה ע"פ ההפקה, והם נועדו להכניס פלפל, ספציפית בין האנשים שנמצאים בווילה- כלומר, האנשים החדשים בכוונה הגיעו כדי "להפריד" בין הכוחות (או במודע ע"י ההפקה, או שע"פ התכונות של הדמויות) ונראה לי שעם חגית יהיה הכי הרבה צחוקים... בטוח היא תריב עם כולם ויהיה איתה מלא צעקות... עם שחר הבודי בילדר גם נראה לי שהוא מצחיק ושהוא מתעצבן מהר.... את השניים האחרים אני לא קלטתי, אבל בטוח יש משהו מעבר למראה שלהם... לא צריך להתאחד ולא נעלים, כפי שתכננו, שבוע הבא מעיפים את צבר/שפרה/רנין.

BMCB

New member
אבל זה ב-ד-י-ו-ק מה שמעצבן אותנו!

אנחנו התרגלנו במשך חמישים יום לאנשים הספציפים האלה, עם היתרונמות ו/או המגרעות שלהם. הם חווים את הדבר הזה כבר חודשיים, וזה לא הוגן ש"אנשים מלמעלה" יביאו אנשים חדשים (ולא אחד!!! ארבעה!!) במיוחד כדי "להפריד כוחות". אתה חי בסרט. מדיחים את החדשים וזהו זה.

האח85

New member
אבל אז זה יהיה משעמם רצח, כל שבוע נדע מי יעוף

ונדע שבגמר יוסי לוקח. עכשיו נדע שבגמר יוסי לוקח, אבל על הדרך יהיה יותר אקשן... לחוץ מזה, לא בטוח שהחדשים יהיו מועמדים להדחה, כי יכול להיות שזה ימצא חן בעיני הדיירים החדשים שיש להם עוד כח (שפרה/צבר)

BMCB

New member
קשה לי לדמיין מישהו מהדיירים מתחבר לש"צ

אולי יוני...

איתי בל

New member
הרבה דברים לא הוגנים

הוגן להכניס למשחק אב וביתו כשכל השאר זרים אחד לשני? ושני אחים? זה הוגן ששבוע הבא בהדחה כל הדיירים כבר צברו קהל ואס אמ אסים במשך חודשיים והדיירים החדשים על השבוע הראשון כנראה יצטרכו להשיג מספיק אהבה זה הוגן שאשר קיבל בית כנסת? שעינב מתנהגת כמו ילדה קטנה? שאיתי וונסה מצאו דרך לפרוק אנרגיות? לא הוגן אבל מעניין:)

BMCB

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

MineraL

New member
מסכים עם כל מילה

לפחות יש פה מישהו שאני יכול להסכים איתו :S

למעלה