חברי פורום יקרים!

RomiVais

New member
חברי פורום יקרים!

אני כל כך שמחה שהייתי חייבת לחלוק את הבשורה הטובה עם אנשי הפורום שכל כך עזר, עוזר ואני בטוחה שימשיך לעזור לי. היום אני בדיוק שבועיים אחרי הניתוח, ועם 7 קילוגרמים פחות!!! :) עכשיו אני מרגישה על בשרי את ההרגשה הטובה שאתם מתארים. זה אולי לא הרבה, אבל כבר מתחילים לראות את זה והבגדים פתאום נראים גדולים יותר. :) תודה לכם על שהפורום הזה קיים! יום נפלא לכולם, רומי :)

RomiVais

New member
היי ../images/Emo13.gif

היי עדי, תודה!! אני מרגישה ממש ממש טוב, יש קצת רגישות עדיין בצד שמאל של הבטן אבל חוץ מזה חזרתי לעצמי במאה אחוזים. אני כבר מתכוונת להתחיל בהליכות ואני מרגישה שעליתי על הדרך הנכונה. אין לי תחושת רעב בכלל (מקווה שימשיך כך לעד
) ואני אוכלת מה שצריך ולא מרגישה חולשות או משהו בסיגנון. מה שלומך? מה חדש? רייזה, תודה גם לך!!! אני בהחלט שומרת על עצמי טוב טוב. שוב תודה על הכל, רומי

עדי.פ

New member
הי רומי, מצטער על האחור בתגובה

פשוט הייתי מרותק למיטה כמה ימים, תקף אותי איזה סטרפטקוקוס אלים במיוחד אבל עכשיו אחרי המון המון אנטיביוטיקה (מהמון סוגים) אני די בסדר לגבי הדגישות , אל תדאגי זה יעבור תוך שבוע או שבועיים הכי חשוב זה ללמוד לחיות עם הטבעת הבוקר נשקלתי ו א ני כבר ירדתי 25.5 ק"ג וזה ממש ממש כיף :) ביי עדי

RomiVais

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא!! ../images/Emo8.gif

מצטערת לשמוע שהיית חולה... תרגיש טוב!!!! הרבה הרבה מזל טוב על הירידה במשקל!! בהצלחה בהמשך, ורק בריאות, רומי

רוייקו

New member
תרגיש טוב, עדי... החלמה מהירה

הירידה שלך נחשבת הצלחה מדהימה: המהירות, הכמות.. וואוו. לא רע בכלל בזמן כזה קצר..

רייזה

New member
:cool: בקורב על כולנו

רק תשמרי על עצמך.תאכלי מה שמותר ןהכי חשוב באמת תקריני את האושר על כככככוווולללננננו ושוב כל הכבוד רייזה

שירז29

New member
רומי-יפה מאוד בתור התחלה...... ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לך,מתוקה שלי. אני מאוד שמחה,שההינו לך לעזר בפורום זה. בהצלחה בהמשך הדרך,ובנשירת הקילוגרמים.תמשיכי כך,ובעיקר שמרי על עצמך. שולחת לך אימייל. אוהבת שירז.....

RomiVais

New member
תודה שירז ../images/Emo24.gif

מודה לך מאוד... ההתחלה דיי קשה ומאוד עוזרת התמיכה. מה קורה איתך? מה שלומך? שיהיה לך ולשאר חברי הפורום שבת נפלאה!! מכל ה-
רומי

שירז29

New member
רומי גם לך מתוקה.... ../images/Emo23.gif

שתהיהי לך אחלה שבת מקסימה. אני בסדר ממי,אחרי טיפול שורש,בשיניים,זוכרת שסיפרתי לך. הטיפול היה קשה,הרגשתי דרק..... אבל העיקר לטפל בשיניים,אי אפשר להזניח את בריאות הפה. והיום אני יותר שמחה,שהתחלתי לטפל,והכאבים מתחילים לפחות לאט לאט. אוהבת אותך דרך אגב,כל ההתחלה קשה,במשך הזמן תרגישי את ההקלה,ואת הדרך החדשה, של חייך,הדרך שאת נמצאת בה,שיהיה רק בהצלחה...... שירז.....

starit

New member
רומי, אני כלכך שמחה בשבילך

אני מאמינה שכבר התחילו להחמיא וחכי המחמאות עוד יגדלו ויתרבו
ממש ממש שמחה בשבילך ו7 קילו בשבועיים מעולהההההההה!!!!!!!!!!

RomiVais

New member
תודה לך סטארית!! ../images/Emo24.gif

מודה לך מקרב
. את בטח מתארת לעצמך כמה החיזוקים עוזרים!!! בהצלחה בהמשך לכולנו! שוב תודה, רומי

רוייקו

New member
שלא תשתכרי מההצלחה... ../images/Emo13.gif

אל תכנסי לשאננות. המשיכי לשמור באדיקות, גם כשתראי שהגוף שלך נעצר בירידה במישקל. העצירה היא זמנית... לוקחת חודש או פחות ואחר כך ממשיך לרדת... את בדרך לעצירה. היי מוכנה לזה. זה קורה כשלושה שבועות לאחר הניתוח.. בהצלחה.

RomiVais

New member
תודה רוייקו... ../images/Emo13.gif

האמת היא שאת השאננות השארתי מאחור ברגע שהחלטתי לעבור את הניתוח. אני מוכנה לזה... אבל מקווה שהספורט יזרז עניינים... וגם אם לא... אני לא ממהרת לשום מקום - יש לי את כל הזמן שבעולם. והעיקר - להגיע ליעד בריאה ושלמה...
לילה טוב ויום נפלא, רומי נ.ב. גם לך יש נדודי שינה?

למעלה