חברי פורום מוכשרים

roibareket

New member
דיי פשוט, נראה לי..

כותבים טקסט. לחיצה ימינית על הלייר של הטקסט ומשנים לתמונה רגילה FREE TRANSFORM.. עם לחיצה על CTRL ומשיכת הפינות משנים את הצורה של האותיות כך שהן יראו מונחות על היד ולא סתם צפות.. אחר כך אפשר לשנות את ה BLEND MODE לMULTYPLY.. אני 100% טועה באיות, אבל זה דיי דומה ואין לי ממש כוח לבדוק איך מאייתים נכון... ממ.. זהו, אני חושב שאפשר גם להוריד את הOPACITY של התמונה קצת בכדי שהכתב יראה קצת יותר על העור.. זהו. בהצלחה! :)

Ocean Girl

New member
גם צרפתי דוגמא

כדי להפוך את התמונה לכמעט שחור לבן- צריך להוריד את הsaturation (ctrl+u). בתמונה שאני עשיתי בחרתי דווקא בדרך אחרת, אבל זו הדרך הפשוטה והקלה יותר, עם תוצאה דומה. בשביל הכתב זה באמת פשוט, כתבתי על שכבה נפרדת, הטתי קצת, והוספתי blur על זה, מאחר וכף היד בתמונה מטושטשת. הכל תלוי בתמונה עצמה, אם בתמונה אחרת שתקחי ותנסי עליה היד תהיה מאוד ברורה וחדה, לטשטש את הכתב יהיה מאוד לא מתאים. למשל בתמונה אחרת שהיתה לי הוספתי לאחי קעקוע על הזרוע. ובתמונה עצמה הזרוע היתה קצת "שרופה" בגלל הפלאש- והייתי חייבת להתאים את הקעקוע ו"לשרוף" גם אותו. רועי אמר בתגובה שלו להעביר את הMode לmultiply, שזה מה שעשיתי למשל כשעשיתי לאחי את הקעקוע (שהיה מתמונה נפרדת), אבל במקרה הזה בגלל שכתבתי בעצמי על היד, המודס לא ממש שונים אחד מהשני, ולכן לא השתמשתי בזה.

Ocean Girl

New member
שכחתי משהו

גם צבעתי פה ושם חלקים שהתחשק לי. עם מברשת הצבע בcolor mode שהיה על opacity של אחוזים קטנים מאוד. הוספתי קצת צבע ירוק על העדשה במשקפים, צבעתי את הטבעת וקצת את השרשרת ואפילו את השיער שהיה נראה לי יותר מידי desaturated. התעייפתי מהalt+shift אנגלית עברית-עברית אנגלית.

Ocean Girl

New member
כן, הא?

אני תמיד שוכחת אותם בגודל הזה....

למעלה