חברי פורום-->משימת הלוגו!

spelling

New member
חברי פורום-->משימת הלוגו!

כל חבר פורום מקבל 4 מקומות שעליו לפרסם את הדברים הבאים כולל תמונת הלוגו הבאה: המטרה של הדבר הוא לפרסם את הפורום ואולי לקבל חברים חדשים! גל:אמריקן איידול,ערוץ 3,חברים,בידור וזוהר אדם:קלי קלארקסון,בריטני,פפראצי,מכושפות נטלי:ג'סטין טימברלייק,אווריל,כריסטינה אגילרה,לינדזי לוהאן שלי:ביונסה,אוונסנס,סמלוויל,גרין דיי יעל:ג'ניפר לופז,לינקין פארק,האוס ,בנות גילמור מה אתם רושמים? "פורום אליסה מילאנו מאחל לכם.."-->בכותרת ההודעה "פורום אליסה מילאנו מאחל לכם המשך חופש נהדר עם הרבה ים שמש וכיף ומאוד מקווים שתבואו לבקר אותנו ב(שמים קישור של הפורום)ובקרוב הפורום שלנו חוגג שנה...מקוים לראות אתכם!"+מצרפים את הלוגו כל מי שעשה את המשימה שיסמן מתחת לשרשור
אז שיהיה לנו בהצלחה!

always be me mc

New member
פורום אליסה מילאנו מאחל לפורום אליסה מילאנו..

חחח סתם סתם
סחטיין על האירגון אדמדם
אני אתחיל בקרוב במשימה

always be me mc

New member
אוקי זה היה דיי כיף וסיימתי../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

כן כן פירסמתי בכל הפורומים שהיו מיועדים לי ואפילו שמתי שם הקדשה אישית(כי הוט 3, חברים, ואמריקן איידול אני ממש אוהבת
) ובנוסף לפורומים שנתת לי אדם אז קיבלתי רשות לפרסם בפורום "להיות אחים ואחיות" ו"מתמודדים עם החיים"
ועשיתי את זה

spelling

New member
סיימתי גם!../images/Emo127.gif

באמת היה כיף..מזמן לא עשינו את זה!

always be me mc

New member
אדם:

סתם שתדע גם קיבלתי רשות לפרסם בפורום למען הקהילה, אופנועים, אהבה ורומנטיקה, סקס אז בלמען הקהילה כבר פירסמתי ומחר אפרסם באופנועים ואהבה ורומנטיקה (ועל הסקס נבליג
) אבל זה ממש נחמד איך המנהלים לאט לאט באים לקראתנו

julie90

New member
חח ../images/Emo8.gif בכיף

אבל זה בגלל שפירסמת בבלוגים שמקרה אני מאוד פעילה בהם (סמולוויל והאלופה)

למעלה