חברי פורום נהדרים שלי
,

שטיצה

New member
חברי פורום נהדרים שלי../images/Emo24.gif,

נחמד לי לראות את הפורום, שאותו פתחתי לפני כמעט כ10 חודשים, גדל ככה. לא יכולתי להעלות בדמיוני שהפורום יהפוך למה שהוא עכשיו. :) רוב הזמן, נהנתי לנהל. זו הייתה תקופה נחמדה בשבילי, אך לצערי- היא מסתיימת. לאחרונה, התחלתי להרגיש שניהול הפורום מכביד עליי, והוא הפך למין מועקה. לאחר לבטים רבים, החלטתי לסיים את ניהולי, ואני מקווה שזו הדרך הנכונה בשבילי. אשתדל להשאר בפורום כחברה מן המניין. שלכם, דניאל

טולייצ

New member
מה?

למה? שטיצה? מה? למה?
"אל תלכי"... טוב אני בטח לא אהיה זו שתשנה את החלטתך,בטח את יודעת מה השיקולים,אז אל תעלמי לחלוטין!
תחזרי שיהיה לך זמן,אל תנטשי אותנו

בצה17

New member
חבל.....

בעיקר לנו- חברי הפורום
אבל זאת הבחירה שלך, ומה שנותר זה רק לאחל לך בהצלחה בהמשך דרכך!
ותודה על הניהול הנפלא שלך בפורום!!

dsol

New member
מה ?! למה ???

חבל.... זה בגלל שלא ידעתי מי את במסנג'ר ?
חבל שאת פורשתץ אבל אם זה מה שאת רוצה.... תישארי בפורום ^

פרקשון

New member
נתגעגע אלייך ככחולה

אולי בכל זאת תסגרי שנה? עוד חודשיים מה אכפת לך סתם אם לא בא לך את לא חייבת העיקר תמשיכי לכתוב פה

../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif מה מה מה מה פספסתי?

שותפה יקרה שלי, מה נפל עלייך? ככה את קמה ומחליטה לך ללכת מבלי לומר כלום
אני אתגעגע אלייך
בכל אופן, בכל זמן שתרצי לחזור תוכלי לעשות זאת, ותמיד יהיה לך מקום בליבנו
אני אוהבת אותך המונים. וחסר לך שתיעלמי, שמעת? שלך, לנצח.. טל.

•No¥a•

New member
../images/Emo24.gif

לא כ"כ יצא לי להכיר אותך, אבל שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך :)

Hezi The One

New member
מה?!

לא,אני מסרב להכיר בזה
אל תלכי:( ועכשיו בלי השטויות שלי, אם כבר לך וכל זה, עשית בשכל זה מה שיש לי להגיד לך:] ועדיין,יש לנו שיחה לקיים

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

רציתי להגיד לך רק תודה רבה על פתיחת הפורום הזה שאני מסנה לפתוח כבר שנה+ את הקמת את הבית הזה בשילינו ומעריצים אחרים,כשגילתי שהפורום הזה נפתח ממש שמחתי, סוף סוף יש פורום את בנית את זה ואני מקווה שאוכל להמשיך פה ולפתח את מה שהתחלת לפני! אז תודה

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

דניאל היקרה! מהגעתי לפורום היית כאן, וכעת זה עצוב להיפרד. אבל אם זו ההחלטה הטובה בשבילך אז בסדר. בהצלחה בהמשך דרכך, ואת תעלמי לנו אף פעם אוהבת -אני-

רק דניאלש חזרה ודניאלש הולכת?

לא דניאל נו, את כזאת מקסימה. ואני יודעת אתזה. כי דיברנו המון:) אגב, חסר לך שאת לא נרשמת לאבין! ברור?!?!? טוב, דרך צלחה. לאב יו:)

רותמיתXD

New member
=[...

אוף.. טוב אני לא יגיד לך לא. כי זה משבא לך=] אז רק.... מקווה שתהני מתי שלא תנהלי או משו.=]

חחח יוו סרטים

בטעות זה קישר אותי להודעה הזאת. איזה מוזרר זה בעעע חע, בכל מקרה זה לא קשור.

למעלה