חברי פורום פינק פלויד היקרים!

א י ט י

New member
חברי פורום פינק פלויד היקרים!

אני איתי , ואני קורא בפורום הזה כבר משהו כמו שנתיים , יום יום , שעה שעה ואני חייב להגיד שהעשרתם לי את הידע על פינק פלוייד ונכתבו פה דברים מדהימים על פינק פלויד אם זה פרשנויות על השירים שלהם או סתם לתאר במילים את מה שהמוזיקה שלהם מעוררת אצלכם. הרגשתי הרבה פעמים שאני חייב לתאר בעצמי את מה שעובר עליי כשאני שומע שירים מסויימים אבל אין לי יכולת ביטוי טובה אז הרבה פעמים נכנסתי לפורום וקראתי את התיאורים שלכם ואמרתי לעצמי "וואלה! אלה המילים" . היו לי כמה הודעות בפורום אבל ממש כמה בודדות , אני תמיד מעדיף לקרוא ולקרוא כי אף פעם לא משעמם פה . אז בקיצורררר אני כותב את זה עכשיו כי מחר אני מתגייס ורציתי להגיד לכולם פה תודה ענקית אפילו שאתם בקושי יודעים על קיומי . ובאמת אני חושב שזה אחד הפורומים הכי מעניינים ברשת. אז יאללה חבר'ס שוב תודה! והרבה בריאות ואושר! ומזל טוב ציף!! :)

avki

New member
איזה מלך!

הודעות כאלה פשוט עושות לי טוב! בהצלחה בגיוס אחי!

NIR Y

New member
../images/Emo24.gif בהצחלה

מחר בגיוס, שיעבור מהר כל החרא הזה... וקצת חבל לשמוע שלא כתבת הרבה כי כל אחד יכול לכתוב בפרום, גם אני לא ממש יודע איך להתבטעעכעגכג (אני לא יודע איך כותבים את זה) וזה לא ממש הפריע לי, אבל אני גם בטוח שהשתפרתי ואפילו העלה את הציון בחיבור הפרורום הזה.

thezanani

New member
ידעתי.

היית לי הרגשה.שרשורים קופצים,רחש בחש בארכיון,שאלות על הסרט באנגלית. לא חמקת מעיניו של המדיום. תשאר! אני אבוא איתך לקב"ן ונעשה חיקויים של צבי הנינג'ה! לא מאוחר בראדר! עזוב אותך,כיבוש וכאלה. גיוס קל מאן!

שלום חן

New member
שיפשוף קל ונעים

וד"ש חם לאלוף הפיקוד טאליק ברודי, לבנצי, יודלה ומומו.

"סרדין, מה אתה רואה פה?"

אחחח אין על ספיחס. ועל אסקימו. גם אח שלי התגייס היום! אאהה! גיוס קל

Elinor BC

New member
שיהיה בכיף =) שיהיה בהצלחה

גיוס נעים וקל. אך אך. שבוע טוב =)

new revolution1

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo13.gif

חבל באמת שלא כתבת יותר, כך יכולנו לדעת יותר עלייך ועל נק' מבטך על פינק פלויד.גיוס נעים וקל! אל תהסס לחזור אלינו ולהשאיר הודעות..

holo

New member
כיף לשמוע הודעות כאלה

תודה לך, מקווה שתמשיך לכתוב פה!

בהצלחה בצבא, איתי ../images/Emo24.gif

ואתה בהחלט יכול לכתוב יותר בפורום. אנחנו לא מחלקים כאן ציונים.

da1boy

New member
צונג!!!!! צעיר!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

תתכונן לשמוע הרבה כאלה
הכי חשוב באמת שתיקח הכל בקלות ובפרופרציות, ושהשרשרת חיול תעבור לך בכיף ובשמחה, ובאמת אל תיקח את זה יותר מדי קשה, תהנה מכל רגע... אני כבר (או שאולי רק) חצי שנה בצבא וזה באמת עובר מהר וגם מאוד מעניין כי אתה מכיר אנשים חדשים, מקומות חדשים, וגם אתה משתנה בדברים מסוימיים, ולומד להעריך דברים מסוימיים (לא משנה אם אתה קרבי או ג'ובניק) וגם אתה תבין כמה קטנה המדינה שלנו...

למעלה