חברי קדימה שימו לב מה קורה בשינוי!

חברי קדימה שימו לב מה קורה בשינוי!

כי זה בדיוק עומד להיות גורלכם, אם לא לפני הבחירות, אז זמן קצר לאחריהן. ושלא תגידו שלא אמרתי לכם.

המרויחה הגדולה מההתרסקות של שינוי

תהיה קדימה. ודאי לא מפלגת העבודה.

אולי זמנית זו תהיה קדימה...

אבל בגדול זו תהיה מפלגת העבודה ואיתה המדינה כולה. תכניס לך לראש ארח חיים, קדימה זו בועה וירטואלית שאין לה עדיין אפילו מוסדות, זו פשוט אפיזודה חולפת של כמה טרמפיסטים אופורטוניסטים שהחליטו לגזור קופון, הדבר ההזוי והלא מתחבר הזה לא יחזיק הרבה זמן מעמד, בעיקר עכשיו שאין להם את הדבק שידביק אותם ביחד.

ElvisAlive

New member
על זמנית אנחנו שומעים כבר חודש

מאז הקמתה ובינתיים היא רק עולה. והעבודה התחילה בגדול ורק יורדת.

תומרס1

New member
מה שהוכחת עד עכשיו זה שאתה

דמגוג גדול, נאחז בסיסמאות ותומך במפלגה שהיא מזמן אבודה... כל הזמן שאתה כאן אתה רק כותב שקדימה תתרסק אבל קורה בדיוק ההפך..

הדמגוג הזה חזה את מפלת שינוי כבר

לפני שנה. וגם אז טענו בפניי שאני דמגוג ושאיני יודע מה אני סח, כך שאינך מחדש לי שום דבר, אני כבר בהחלט רגיל לכאלה תגובות מצידם של אלה שלא מסוגלים לראות כמה צעדים קדימה. אתה יודע מה היתה גדולתו של שרון ידידי? עצם העובדה שהוא היה מסוגל לראות כמה צעדים קדימה, ואולמרט ידידי הוא לא שרון, אולמרט לא מסוגל לראות אפילו צעד אחד קדימה.

אתה בדרן גדול ,מסייה "ממתיק"

כדאי לך לאמץ את הפתגם הבא: "טיפש אם ישתוק - ייחשב לחכם" כבר הוכחת שחכם גדול כבר לא תהיה , ובכל מקרה הקולות של שינוי יעברו אלינו בהמוניהם , ככה שההתרסקות של המפלגה הפתטית שלך כבר הולכת ונהיית עובדה מוגמרת. אפילו בליכוד כבר מזלזלים בכם , בקיצור: לא סופרים אתכם עכשיו ,וכך יהיה גם ב- 28 למארס. הקרב על ראשות האופוזיציה הולך ונהיה אבוד עבורכם , וכבר אפשר לשמוע את השחזת הסכינים במפלגה שלכם.

תסמן לעצמך את התאריך הבא תפוז

18.1.2006 כי זה הולך להיות התאריך שיסמן את תחילת המפלה שלכם, ותחילתו של המהפך החברתי שיגיע לשיאו ב28 למרץ.

ElvisAlive

New member
אז תגיד

אחרי זה אנחנו נתחיל לראות ירידות בסקרים של קדימה?

סקרים של קדימה? יפה שאתה מתנסח כך

כלומר שהבנת כבר למה שווים כל הסקרים האלה, שקדימה עומדת מאחוריהם, שכן קדימה היא יציר התקשורת, והאינטרס של התקשורת לצייר כאילו אתם מובילים בסקרים, אבל במציאות ידידי, אתם מובילים רק בחלומות.

תמשיך לחלום בהקיץ !!

ב -18 למארס תתברר רמת הסכינאות שתישלף נגד אלוף השביתות לאחר התבוסה המחפירה שלוב -28 למארס. ככל שייכנסו יותר מתומכי אהוד ברק לרשימה - זה יכאב יותר. אם ייכנסו פחות - זה עדיין יכאב ,אבל זה יקח פשוט יותר זמן.

למעלה