חברלח נרדמתם ? הערב פרק 12 ... מי יודח ?

thankful

New member
חברלח נרדמתם ? הערב פרק 12 ... מי יודח ?

האם , במפתיע , יודחו צמד הש.ג. ? ...

ny22

New member
מנהל
פרק מפתיע!!!

קודם כל, כל הכבוד לגיא ושי! באמת מגיע להם פעם אחת לפחות להגיע ראשונים. הם צוות מעולה שבהחלט פועל בצורה יעילה. די היה חבל שרן ומיכל שיצאו ראשונים הגיעו זוג אחד לפני אחרון. אם כל ההערכה שלי כלפי יעל ואליאנה, ההמשך שלהן אל היה כזה ברור (תארו לכם איך יעל הייתה ממשיכה עם הרגל). אז זה חבל, אבל זוג אחד היה חייב להיות מודח... אגב, מעיין אותי לדעת מתי תהיה נקודת סיום ללא הדחה...

מסכימה- חוץ מלגבי רן ומיכל..

הגיע הזמן שרן השחצן הזה ילמד שלא תמיד הוא צודק ויודע הכל... באותו עניין (ולהבדיל מרן) אהבתי איך שהדס וענבל חושבות על דברים מראש לפני שהן ממהרות לרוץ. כך למשל הן התעכבו כדי לשאול איך להגיע לגונדולות אבל ה"עיכוב" הזה קידם אותן. כי הן גם סמכו על המקומיים. אותו דבר היה עם המונית שאמרו לו לחכות לפני משימת המנעולים.. אני הייתי מפחדת להשאיר את התיקים אצל נהג המונית... יפה שהן סמכו וזה פעל לזכותן

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gifמסכים...

זה מה שיפה, שרואים כל מיני דרכים שבהן הזוגות עוקפים אחד את השני.

Delvecchio24

New member
מיכל עושה את כל העבודה בשביל רן

ואם לומר את האמת הוא די טמבל. לא רק בצורת ההתנהלות שלו במירוץ, אלא בכלל הוא עושה רושם של אדם שמאוד מרוכז בעצמו ושכולם צריכים ללכת לפי השבלונה שהוא חושב שהיא נכונה. אני זוכר שבפרק הראשון הוא אמר משהו כמו "אני לא מתגעגע לילדים שלי כי זה די ברור שהם יהיו שם כשאחזור ויחכו לי ... יותר מפריעה לי העובדה שאין לי מיילים ושאני לא בקשר עם המשרד ..." אני חושב שהוא זכאי לתואר "אב השנה". מה אתם אומרים?

היית ממש קרוב...../images/Emo3.gif

ש.ג. הגיעו ראשונים. היה די צפוי שיעל ואליענה יודחו, אבל הן נלחמו יפה, כל הכבוד להן.

היה צפוי שהן יודחו...

רק לפי הצילומים הדי מועטים-המלון נראה מדהים!! (ואני עוד חשבתי שהם טסים לאיטליה
) סוף סוף שי וגיא ראשונים.. כ"כ מגיע להם!!! ויאללה... מתי הם עוזבים את אסיה ועוברים כבר לאירופה?
לדעתי... שבוע הבא-נקודת סיום ללא הדחה

ny22

New member
מנהל
הלוואי, זה יהיה כזה משמח אם תהיה נקודה כזאת..

guata12

New member
למה לא הייתה הפעם נקודה כזו?

אווף אני כ''כ מאוכזב. איך אני אוהב את יעל ואליאנה, אין דברים כאלה. 2 מדהימות, חבל לי עליהן מאוד. בשניות האחרונות שהזוגות היו צריכים להגיע לרז הייתי בטוח שיעל ואליאנה יגיעו אליו ראשונות, כי השמיעו את המוזיקה הזו וחשבתי שהן ממש קרובות לשם לפי המראה של המקום. חבל מאוד מאוד, היו הפייבוריטיות שלי מאוד נהנתי לצפות בהן. עכשיו הדירוג שלי: 1. הבלונדיניות 2. תום וגיל 3. מאיה ועמיחי 4. רן ומיכל 5. שי וגיא

מלון מהמם

וזה באמת מבלבל - נדמה לך שאתה בווגאס, או שבעצם אולי באיטליה, אבל אז אתה נזכר שאתה בכלל ב... סין
כן, הגיע הזמן שיעזבו את המזרח ויגוונו.. לפי קטע הפתיחה הם אמורים להגיע מתי שהוא לדרום אמריקה. ואגב, השבוע כנראה אין תוכניות
בגלל הפסח (ראיתי הודעה באתר ברשת)

ny22

New member
מנהל
../images/Emo4.gif לא נורא... במילא נשארו רק ארבעה שבועות

להערכתי - לגמר בטח יגיעו שלושה זוגות (זה מה שקורה בדרך-כלל), מה שאומר שעוד שתי זוגות צריכים להיות מודחים. בנוסף לכך יש עוד שני קטעים ללא הדחה... סה"כ 4 שבועות (אם אין שום דבר באמצע).

למעלה