חברנו היקרים לכל אחד ואחת מכם

עלמה 3

New member
חברנו היקרים לכל אחד ואחת מכם

הרבה תודה , מכל הלב על ההקשבה , על התמיכה על החיבוקים...על ההזדהות וההתרגשות כאן יחד.. ממש משפחה אמיתית. ועוד יותר לך מורכב יקר - שנפתחת וסיפרת והעזת...לספר את הכאב שלך.. ולו על קצה המזלג... ובעודך כואב - באה ההפתעה .. וברשותך אני משתפת את יושבי הפורום. המשקיף צילצל , אבא, אני בעוד 15 דקות בתחנת הרכבת , תבואו לאסוף אותי... אני בא לסוף שבוע...להיות איתכם, הפתעה. הפתעה נעימה.. ומעז יצא מתוק... ושוב תודה לכולם

yaeli4

New member
הפתעה נהדרת../images/Emo77.gif הידד למשקיף

כל הכבוד. אני שמחה בשבילכם. אתם בטח מופתעים מאוד וטוב שזה קרה כך.

עלמתי היקרה

ראשית אני ממש מאושרת בשבילכם שהמשקיף בא לסוף השבוע. שנית,אני מסירה בפנייך את הכובע על האומץ והכח שיש בך ולך,לא הרבה נשים היו עומדות במבחן ועוזרות להביא את הטוב,מי כמוני יודעת כמה שיחות היו לנו ,על איך לחבר בין המורכב לילדיו. אשת חיל מי ימצא ורחוק מפנינים......

עלמה 3

New member
../images/Emo23.gifתודה, יונתי היקרה ../images/Emo23.gif

היום אני כל כך מתרגשת... יש לי חוזה .. ביני לבין האומץ והכח ! פעם אני יספר על זה.

rolan

New member
עלמה - את ע נ ק י ת

כמה שאת קטנטונת, פיצפונת כך באישיות שלך את ע נ ק י ת מעריצה אתכם - אותך ואת מורכב תמשיכו בדרך הזו, יש הוכחות שזה מצליח... פנקו את המשקיף הרעיפו עליו אהבה והשאירו בו רצון לקבל עוד ועוד גם אם יחטא ולא יתנהג הכי הכי...
ממני ומאוהי

*יערית

New member
עלמתינו../images/Emo23.gif

מראה עיניים לפעמים טוב ממשמע אוזניים
עדיין כואבת את הסיפור האחר שאתמול סיפרת לי..הדמעות...בכל פעם יוצאות רק מהמחשבה "לבוא לה בחלום" לך ולמורכב
ולילד המקסים הזה שעיניו היו אדומות ומכלור
וכמובן לא שוחכת את המשקיף

עלמה 3

New member
יערית ../images/Emo24.gif ומעוף

אתמול זכינו בביקור - מהזוג הנפלא הזה... היה כייף , נעים ונינוח באוירת ה- יין והבירה... וה- שיחות הלא וירטוליות... כן, "לבוא לה בחלום".. סיפור קשה.. לקח לי הרבה זמן... להתנתק ממנו.. אך זה מעיד על קשרי דם בן הורה לילד... גם שהוא רחוק מאד מאד.. התחושות והאינטואיציות האמאיות .. עובדות..... והמשקיף עדין נם את שנתו מליל אמש.. אני נמצאת איתו לבד.. מורכב והילדים התפזרו... ואת האמת לא יודעת מה לעשות איתו לכשיקום ?

*יערית

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

גם לנו היה ניפלא{רואים לנו את זה בעיניים הבוקר
} לגבי משקיף אין לך מה לעשות איתו,הוא ילד בוגר שיחליט מה לעשות בבית..אולי להוריד את הפסים מהזכוכיות?

למעלה