חבר'ס! המלצה!

lior efi

New member
חבר'ס! המלצה!

פורם "אגדות רוק" הוא אחלה פורום שנותן הרבה כבוד לוורודים! והוא לא שוכח גם את הזפלינים! בכלל, יש שם מידע נרחב על כל סוגי הרוק! ממש מומלץ!

KarenTheGoddess

New member
הודעה מאת ThePiper

30% ממי שמשתתף בפורום הזה משתתף גם בפורום אגדות הרוק (אני ביניהם). באמת פורום מצויין! מומלץ לבקר באגף המאמרים!

edlessme

New member
חחח... מה??

אני מפחד להיכנס לפורום של רוק מתקדם כי אני לא מבין בגרוש בפרוג...(בינתיים..יום מן הימים זה ישתנה) ואתה ממליץ על אגדות רוק אז סבבה.. אני נכנס לי ומה אני מגלה? שברובו מדובר בפרוג.. ואני יצאתי מרגיש כמו דביל
...

noosh

New member
מה, זה כ"כ לא נכוווןןןןן!!

אגדות רוק זה פורום נפלא ולא מדברים בו רק על פרוג!!!! האווירה מצויינת, האנשים מקסימים והדיונים מאוד מאוד מאוד מעניינים

Paranoid Y

New member
לאאאא!! זה נכון!!../images/Emo2.gif

אווירה מצמררת יש שם!! ואנשים מרושעים!! הם יהרסו לך את החיים!! ויש שם אחד שקוראים לו ודגג, הוא אוכל ילדים!! והחלילה אמרה לך ששם זה טוב, כי היא חברה שלו אותו ודגג הרשע, והם יבשלו אותך, ויאכלי אותך נא!! וגם נווש שותפה בממלכת הרשע של אותו ודגג ארור, אני מזהיר אותך!!

יפה לך ../images/Emo13.gif

טוב אני שב עכשיו מניהול מסדרונות השאול שהפראנוייד תיאר, יכול להיות שההגדרה שלנו לפרוג שונה, אבל פרוג הוא בערך 20% ממה שאנחנו מדברים עליו באגדות רוק, אז כולם מוזמנים. ואגב פארנוייד, נוש היא נסיכה בממלכת ודגג, לא סתם שותפה

ThePiper

New member
מישהו אמר שאול וודגג ולא קרא לי?

ביום שהפורום יהפך לממלכת ודגג אני ופיטר האמיל נתחתן, מרוצים (אני אהיה
). הפרוג לדעתי הוא יותר מ20% בפורום אנחנו לא דנים בו כמו פורום פרוג, יותר בקלילות. חוצמזה, גם לפ"פ הייתה תקופה שהיא נחשבה לפרוג, לא?

DSTI

New member
אולי תפסיקו ללכלך אחד על השני?

אולי תחליפו נושא ? ניהיה משעמם פה

DSTI

New member
אולי תפסיקו ללכלך אחד על השני?

אולי תחליפו נושא ? ניהיה משעמם פה

edlessme

New member
נכון.. והיא גם תשבור עליי גיטרה!!

לא אמרתי מילה רעה על הפורום.. פשוט אמרתי שאת חצי מהאומנים שם אני לא מכיר... ודגג, ניל יאנג, ההוא שהבאתם ביחד עם לו ריד (שאותו אני מכיר..מאלבום אחד ומגניש ושמו טרנספורמר) חצי מהשמות שהוזכרו בסקר\בחידון... וזה גרם לי להרגיש כמו דביל...

noosh

New member
נווו וזה הקטע!

אני לא הכרתי שלושת רבעי מהאמנים שמדברים עליהם שם בכללללל, אולי רק בשם אז הייתי קוראת שקטה כמה זמן ולמדתי וקראתי והכרתי דברים חדשים ונחפשתי למוזיקה מדהימה וגיליתי להקות מעולות, ואני חייבת לפורום הזה המון, פשוט המון

אז סתם עצה

ודגג היא להקת פרוג מצויינת בשם Van Der Graaf Generator למה לא לנסות?, אפשר גם לנסות כמה מאלבומי הסולו של ניל יאנג, שעושה פולק רוק מצויין, משהו שמזכיר את בוב דילן רק עם קול יותר יפה. ואם היא תרצה לשבור עליך גיטרה תגיד לי

edlessme

New member
לקחתי לתשומת ליבי...

האמת היא שכבר פול זמן אני מנסה להיחשף למוזיקת פרוג... הורדתי די הרבה שירים של אי אל פי (אמרסון לייק ופאלמר, אבא שלי לא מוכן להבין את הקיצור הזה...)אבל כשכתבתי את זה פה צעקו עליי... אז הפסקתי... העיניין הוא שפשוט אין לי אף אחד באזור שיש לו אלבומים של פרוג (חוץ מכאמל.. אבל זה של אח של חבר...).. ואני גר די בחור ככה שהעיר הכי קרובה זה לוד.. ואין שמה חנויות מוזיקה (לפחות לא שאני יודע) שניראה לי יכילו אלבומים כאלה...

meandmeandme

New member
תראה מה תעשה..

אני הייתי בדיוק כמוך לפני שנה או חצי שנה. תקנה אלבום פרוג אחד מהשלושה הנ"ל (או את שלושתם בפעם אחת אם קשה לך להגיע לחנות תקליטים נורמילת, הם עולים כל אחד 45 שקלים אני חושב שתצליח להסתדר): King Crimson - In the Court of the Crimson King Genesis - Selling England by the Pound Camel - The Snow Goose אחרי שתשמע ברצינות|סדגש והתעמקות את שתי האלבומים האלה תוכל להמשיך האלה בעזרת "רשימת האלבומים המשפיעים" במדריך העברי לרוק מתקדם. (www.mitkadem.co.il) וכמובן בעזרת המלצות של האנשים הנפלאים כאן בפורומים. פורום אגדות רוק ופורום רוק מתקדם הם הפורומים הכי מתאימים. למרות שכמאזין פרוג מתחיל תוכל להשתלב הרבה יותר טוב בפורום אגדות רוק שם דנים כל להקות ואלבומי הפרוג המוכרים ביותר.

למעלה